header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


eHealth-markt zal exponentieel groeien als gevolg van toenemende bewaking van patiënten op afstand en belangrijke doorbraken op het gebied van telegeneeskunde

Aug 25, 2023 9:00 AM ET

eHealth Markt Scope & Overzicht

Volgens de analyse van SNS Insider had de eHealth-markt in 2021 een waarde van ongeveer 243,54 miljard dollar. Voorspellingen wijzen op een aanzienlijke toename tot ongeveer 866,95 miljard dollar in 2030, met een CAGR van ongeveer 17,2% gedurende de verwachte periode van 2023 tot 2030.

eGezondheid is een transformatieve aanpak die technologie gebruikt om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg, waardoor deze patiëntgerichter, efficiënter en toegankelijker wordt. Het heeft het potentieel om het zorglandschap opnieuw vorm te geven en biedt tal van voordelen voor zowel patiënten als zorgverleners.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1822

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende:

Motion Computing Inc, Apple, Epocrates Inc, IBM, Telecare Corporation, SetPoint Medical, Medisafe, Doximity, Lift Labs en andere spelers.

Marktanalyse

In een tijdperk dat gekenmerkt wordt door snelle technologische vooruitgang en een steeds grotere focus op toegankelijkheid en efficiëntie van de gezondheidszorg, heeft de eHealth-markt zich ontpopt als een transformerende kracht. Telegeneeskunde, een hoeksteen van e-gezondheidszorg, heeft een buitengewone stijging van de vraag meegemaakt. Het gemak van virtuele consulten, gekoppeld aan verbeteringen in videoconferenties en technologieën voor monitoring op afstand, heeft geografische barrières doorbroken en gezondheidszorg binnen handbereik van patiënten gebracht. De COVID-19 pandemie heeft deze trend nog versneld en het belang van telegeneeskunde onderstreept voor het behoud van de continuïteit van de zorg tijdens crises. De markt gaat mee op de golf van de revolutie op het gebied van data-analyse en kunstmatige intelligentie. Door middel van geavanceerde algoritmen en modellen voor machinaal leren worden enorme hoeveelheden gegevens uit de gezondheidszorg gebruikt om uitbraken van ziekten te voorspellen, behandelplannen te personaliseren en de diagnostische nauwkeurigheid te verbeteren. Het resultaat is betere resultaten voor de patiënt, lagere kosten en een efficiëntere zorgverlening.

Impact van recessie

Recessies brengen ongetwijfeld uitdagingen met zich mee voor de eHealth markt, gedreven door verschuivende prioriteiten, budgetbeperkingen en onzekerheden in de regelgeving. Binnen deze uitdagingen liggen echter kansen voor innovatie, aanpassing en groei. Door hun aanbod strategisch af te stemmen op de veranderende behoeften van zorgverleners en consumenten, kunnen eHealth-bedrijven de storm van een recessie doorstaan en er sterker uit tevoorschijn komen. Terwijl de wereld blijft navigeren door onzekere economische landschappen, zal de reactie van de markt op deze uitdagingen waarschijnlijk de toekomst van de gezondheidszorgtechnologie bepalen.

Segmentatie analyse

De eHealth markt staat aan de vooravond van een transformatie, gedreven door de convergentie van het stabiliserende segment en het Aerospace & Defense segment. Door een dynamische synergie tussen stabiliteit en veiligheid te bevorderen, leggen het stabiliserende segment en het defensiesegment van de lucht- en ruimtevaart & de basis voor een robuust eHealth-ecosysteem dat zich naadloos kan aanpassen aan opkomende technologische ontwikkelingen. Hun unieke sterke punten komen samen om de belangrijkste uitdagingen aan te pakken waarmee de gezondheidszorgindustrie in het digitale tijdperk wordt geconfronteerd, zoals datalekken, interoperabiliteitsproblemen en ongelijke toegankelijkheid.

eHealth marktsegmentatie als volgt:

Naar producttype

  • Elektronisch patiëntendossier (EHR)
  • Big Data voor Gezondheid
  • mHealth
  • Gezondheidsinformatiesystemen (ZIS)
  • Telegeneeskunde

Per type dienst

  • Bewakingsdiensten
  • Diagnostische diensten
  • Versterking van de gezondheidszorg

Per eindgebruik

  • Aanbieders
  • Overheid
  • Verzekeraars
  • Consumenten gezondheidszorg

Wilt u een rapport op maat voor uw bedrijf? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1822

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika is koploper in de eHealth-markt, gedreven door de geavanceerde gezondheidszorgsystemen en robuuste technologische infrastructuur van de Verenigde Staten en Canada. In de regio zijn elektronische patiëntendossiers (EHR’s), telegeneeskunde en mobiele gezondheidstoepassingen op grote schaal ingevoerd. Europese landen nemen ook actief deel aan de eHealth-revolutie. Met hun gevestigde gezondheidszorgsystemen hebben veel landen snel interoperabele EHR-systemen en telegezondheidsdiensten ingevoerd. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle toename in de toepassing van eHealth vanwege een combinatie van factoren zoals een grote bevolking, toenemende internetpenetratie en de noodzaak om afgelegen gebieden toegang tot gezondheidszorg te bieden.

Conclusie

De toekomstperspectieven van de markt zijn onmiskenbaar rooskleurig, gedreven door transformatieve technologieën die de patiëntenzorg verbeteren, de toegang tot gezondheidszorgdiensten verbeteren en individuen in staat stellen hun welzijn in eigen hand te nemen. De convergentie van telegeneeskunde, AI-gestuurde diagnostiek, draagbare technologie en digitale therapieën belooft een gezondheidszorg die efficiënter, toegankelijker en patiëntgerichter is.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de eHealth-markt?

  • De wereldwijde markt zal 866,95 miljard dollar bereiken tegen 2030, met een CAGR van ongeveer 17,2% tijdens de geprojecteerde periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de eHealth markt beïnvloeden?

  • Aanzienlijke investeringen in digitale gezondheidsinfrastructuur, samen met gunstig beleid en regelgeving, creëren een omgeving die bevorderlijk is voor de groei van eHealth.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de eHealth markt?

  • Motion Computing Inc, Doximity, Telecare Corporation, SetPoint Medical, Apple, Epocrates Inc, IBM, Medisafe en Lift Labs.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 eHealth marktsegmentatie, per producttype

Hoofdstuk 9 eHealth Markt Segmentatie, Naar Service Type

Hoofdstuk 10 eHealth Markt Segmentatie, Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 11 Regionale Analyse

Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1822

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  ehealth market,ehealth market cap,us ehealth market,ehealth market size in africa,ehealth market applications,ehealth market usa,how does ehealth market,global ehealth market size,global ehealth market growth,global ehealth market trends