header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van medische esthetica zal tegen 2032 naar schatting een gezonde waarde bereiken van 43,32 miljard USD met een CAGR van 11,10%.

Aug 25, 2023 6:58 PM ET

Onderzoeksrapport Medische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische apparaten en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en dermatologische cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De wereldwijde markt voor medische esthetica is booming, met een verwachte groei tot USD 43,32 miljard tegen een CAGR van 11,10% in 2032. Medische esthetiek is een tak van de geneeskunde die minimaal invasieve en niet-invasieve procedures gebruikt om het uiterlijk van het gezicht en lichaam te verbeteren. Deze procedures kunnen worden gebruikt om rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, acnelittekens en andere oneffenheden te verminderen. Ze kunnen ook worden gebruikt om ongewenst haar te verwijderen, de huid strakker en strakker te maken en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren.

Medische esthetiek is een veilige en effectieve manier om je uiterlijk te verbeteren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Het is echter belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren behandelaar te kiezen.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6807

Vooruitzichten voor de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor medische esthetica zijn Galderma Laboratories L.P (VS), Allergan plc (Ierland), Merz Pharmaceuticals GmbH (Duitsland), Lumenis (Israël), Bausch Health (VS).

Marktsegmentatie

De markt voor medische esthetica is onderverdeeld in product, technologie en eindgebruik.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in dermale vullers, neuro-modulatoren, op energie gebaseerde apparaten en topische producten.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in esthetiek van het gezicht, esthetiek van de borst, contouren van het lichaam en ontharing.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen en klinieken, dermatologie en cosmetische centra.

Regionale analyse

De markt voor medische esthetica wordt regionaal geanalyseerd op basis van de volgende regio’s:

Noord-Amerika: De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt voor medische esthetica, die zich in deze regio bevindt. De toenemende bewustwording van esthetische ingrepen en het stijgende verlangen naar minimaal invasieve cosmetische procedures zijn de drijvende krachten achter de groei van deze regio.

Europa: Dit continent is de thuisbasis van de op een na grootste markt voor medische esthetica, met het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die aanzienlijk bijdragen aan de expansie van de markt. De groei van de regio wordt gestimuleerd door elementen als een hoog besteedbaar inkomen, een vergrijzende bevolking en een toename in het gebruik van minimaal invasieve procedures.

Azië-Pacific: Door de toenemende populariteit van esthetische procedures in landen als China, Japan en Zuid-Korea zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken op de markt voor medische esthetica. De expansie van de regio is deels te danken aan het stijgende besteedbare geld en het bewustzijn van esthetische procedures.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over medische esthetica: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-aesthetics-market-6807

Latijns-Amerika: De wens naar minimaal invasieve cosmetische procedures en het stijgende aantal esthetische klinieken en centra in de regio zullen waarschijnlijk leiden tot een aanzienlijke expansie van de Latijns-Amerikaanse markt voor medische esthetica.

Midden-Oosten en Afrika: Door de toegenomen populariteit van cosmetische procedures, het stijgende besteedbare inkomen en het stijgende aantal bestemmingen voor medisch toerisme in de regio zal de markt voor medische esthetica in het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken.

Wereldwijd zal de markt voor medische esthetica naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende bewustwording van esthetische behandelingen, de groeiende vraag naar minimaal invasieve cosmetische ingrepen en technische ontwikkelingen in de sector.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Marktonderzoeksrapporten ziekenhuisinformatiesystemen Wereldwijde prognose tot 2032

Farmaceutische gelatine markt onderzoeksrapporten wereldwijde prognose tot 2030

ECG-kabels en elektrodedraden marktonderzoeksrapporten wereldwijd voorspeld tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Aesthetics Market,Medical Aesthetics Market Size,Medical Aesthetics Market Share,Medical Aesthetics Market Report,Medical Aesthetics Market Research,Medical Aesthetics Market Outlook,Medical Aesthetics Market Overview,Medical Aesthetics Market Trends,Medical Aesthetics Market Growth,Medical Aesthetics Market Insights