header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kruidenmarkt voor ‘explosieve groei’ McCormick & Company Inc., Frontier Co-op, Colorado Spice

Aug 25, 2023 3:26 PM ET

Overzicht van de markt voor specerijen:

Volgens de analyse van MRFR werd de wereldwijde markt voor specerijen in 2022 gewaardeerd op USD 15,5 miljard. De specerijenmarkt zal naar verwachting groeien van 16,2 miljard dollar in 2023 tot 20,9 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,33% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De wereldwijde markt voor specerijen verwijst naar de wereldwijde handel en consumptie van een breed scala aan aromatische plantaardige producten die worden gebruikt voor het op smaak brengen, kleuren en conserveren van voedsel. Deze producten kunnen zowel hele als gemalen specerijen, kruiden en mengsels bevatten en zijn afkomstig uit verschillende regio’s over de hele wereld. De wereldwijde specerijenmarkt wordt gedreven door de vraag naar unieke en exotische smaken en door het toenemende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van bepaalde specerijen. De markt omvat een breed scala aan producten, variërend van gewone specerijen zoals zwarte peper en kaneel tot meer gespecialiseerde producten zoals saffraan en kardemom.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde specerijenmarkt Verstoringen in de toeleveringsketen: De pandemie heeft de wereldwijde toeleveringsketen verstoord en de productie, de verwerking en het transport van specerijen beïnvloed. Dit heeft geleid tot vertragingen in verzendingen, hogere kosten en een verminderde beschikbaarheid van bepaalde producten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1644

Spices Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn McCormick & Company Inc, Frontier Co-op, Colorado Spice, The Watkins Co, Organic Tattva, Organic Spices Inc, Sauer Brands Inc, B & G Foods Inc, Terana SA.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde specerijenmarkt is gesegmenteerd in type, vorm en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in knoflook, gember, kurkuma, komijn, kaneel en peper.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in biologisch en conventioneel.

Op basis van de vorm is de markt onderverdeeld in heel en poeder

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in foodretail, foodservice en voedselverwerking.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over specerijen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/spices-market-1644

Regionale analyse:

De grootste regio van de wereldwijde specerijenmarkt is Azië-Pacific. Deze regio is een belangrijke producent en consument van specerijen, met landen als India, China en Indonesië die een belangrijke rol spelen in de industrie. India is de grootste producent en exporteur van specerijen ter wereld. Het land verbouwt en exporteert een breed scala aan specerijen, waaronder komijn, kurkuma en zwarte peper. Andere landen in de regio, zoals Vietnam, Thailand en Sri Lanka, zijn ook belangrijke spelers in de sector.

De dominantie van de regio Azië-Pacific in de wereldwijde specerijenmarkt is te danken aan verschillende factoren, waaronder het gunstige klimaat voor het verbouwen van specerijen, de rijke culturele geschiedenis van het gebruik van specerijen in de keuken en de grote bevolking van de regio, die een aanzienlijke binnenlandse markt voor specerijen creëert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry by Market Research

Toekomst:

Organic Spices and Herbs Market Information- by Spices Type (Chilies, Garlic, Ginger, Turmeric, Cumin, Pepper, Cinnamon, Cloves, Cardamom and Others), by Herbs Type (Basilicum, Mint, Marjoram, Parsley, Oregano, Sage, Bay Leaves, Dill, Thyme, Rosemary, Celery, Kaffir lime leaves and Others), by Form (Whole, Poeder, fijngemaakt/gehakt, etherische olie en andere), per toepassing (culinair, vlees & gevogelteproducten, sauzen & dips, snacks & kant-en-klaarmaaltijden, soepen & noedels, kant-en-klaarmaaltijden, dranken, persoonlijke verzorging en andere) en regio – prognose tot 2030

Organic Spices Market Global Research Report per Type (Basilicum, Knoflook, Gember, Kurkuma, Komijn, Kaneel, Peper, Kruidnagel, Kardemom en anderen), Vorm (Heel, Gemalen/Poeder, Anderen) Distributiekanaal (Winkelbasis [Supermarkten & Hypermarkten, Gemakswinkels en anderen], Niet-Winkelbasis) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Spices Market,Spices Market Size,Spices Market Share,Spices Market Trends,Spices Market Overview,Spices Market Analysis,Spices Market Outlook,Spices Market Insights,Spices Market Growth,Spices Market Research,Spices Market Report