header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Legal Process Outsourcing-markt zal tot 2030 groeien met een CAGR van 30,50% tot een waarde van USD 78,23 miljard

Aug 25, 2023 11:00 PM ET

Overzicht van de markt voor juridische procesuitbesteding:

In 2021 werd de waarde van de legal process outsourcing-industrie geschat op USD 9,3 miljard. Er wordt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 30,50% verwacht voor de sector van de uitbesteding van juridische processen, die naar verwachting zal stijgen van USD 12,14 miljard in 2022 tot USD 78,23 miljard in 2030. De belangrijkste drijvende krachten die de expansie van de markt versnellen, zijn een toename in digitalisering, een groter gebruik van technologie en het economische klimaat.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4572

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de Legal Process Outsourcing markt zijn,

  • Clutch Group (VS)
  • Cobra Legal Solutions LLC (VS)
  • Infosys Limited (India)
  • Capgemini SE (Frankrijk)
  • Capita (V.K)
  • HCL Technologies Limited (India)
  • Mindcrest (VS)
  • Wipro Limited (India)
  • WNS Holdings (India)
  • Integreon Managed Solutions Inc. (VS)
  • QuisLex Inc. (VS)
  • UnitedLex Corporation (VS)

Juridische procedures kunnen worden uitbesteed om veel geld te besparen. Specifieke juridische diensten worden uitbesteed aan externe bedrijven, regionale advocaten of paralegals in plaats van gespecialiseerde bedrijfsmiddelen te gebruiken. De snelle uitbreiding van de uitbesteding van juridische processen kan worden toegeschreven aan de economie, het verbeterde gebruik van technologie en de toegenomen digitalisering.

Uitbesteding van juridische processen heeft een aantal belangrijke voordelen, waaronder kostenbesparingen, schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie, en middelen. Het probleem van de escalerende juridische kosten heeft de overhand gekregen nu klanten de voorkeur blijven geven aan lagere prijzen en bedrijven worstelen om te overleven. Meer bedrijven overwegen outsourcing van juridische processen als mogelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat de interne juridische afdeling zich kan concentreren op meer gespecialiseerde activiteiten, kunnen de inkoopteams van een bedrijf worden aangestuurd om leveranciers van juridische processen te zoeken die juridisch transactiewerk kunnen uitvoeren.

Een ander belangrijk element dat de sector beïnvloedt, is de groeiende vraag van klanten om overeenkomsten, contracten, notulen van vergaderingen en brieven voor hen te laten schrijven. Bovendien moeten bedrijven zich houden aan de industrienormen door de strenge cyber-, belasting- en intellectuele eigendomswetten van veel landen.

Dit versnelt de expansie van de markt. Daarnaast is er een toename in het gebruik van voorspellende analytische tools om doorlooptijden te versnellen, AI-tools te combineren met juridische uitbestedingsdiensten en de operationele effectiviteit van financiële organisaties te verbeteren. Dit helpt de markt door bedrijfsorganisaties meer te laten focussen op hun kernkwaliteiten.

Marktsegmentatie:

Software en diensten zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor legal process outsourcing op basis van component. In termen van marktomzet voor legal process outsourcing in 2021, nam de softwarecategorie het leeuwendeel voor haar rekening.

Kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor uitbesteding van juridische processen op basis van organisatiegrootte. In 2021 werd de markt beheerst door grote bedrijven.

Naar servicelocatie zijn de marktgegevens voor uitbesteding van juridische processen onderverdeeld in on-shore en offshore outsourcing. Tijdens de projectieperiode 2022-2030 zal de categorie offshore outsourcing, die de markt in 2021 domineerde, zich naar verwachting sneller ontwikkelen.

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor legal process outsourcing in Noord-Amerika, die in 2021 een omzet had van USD 4,29 miljard, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Dit wordt verklaard door de groeiende vraag van meerdere techbedrijven in de regio naar diensten op het gebied van juridische procesuitbesteding. Daarnaast wordt verwacht dat de groeiende vraag naar cloud computing en de personalisatie van het dienstenaanbod de groei zal ondersteunen.

Daarnaast had de Noord-Amerikaanse markt voor uitbesteding van juridische processen in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (229 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor juridische procesuitbesteding –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/legal-process-outsourcing-market-4572

Het op een na grootste marktaandeel in de Europese markt voor uitbesteding van juridische processen kan worden toegeschreven aan de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel, samen met de hoge kwaliteit van de geleverde diensten en efficiënte operaties. Daarnaast had de Britse markt voor uitbesteding van juridische processen de snelste groei in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor uitbesteding van juridische processen het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Taakbeheer softwaremarkt

Media Gateway-markt

Aangepaste software-ontwikkelingsmarkt

Markt voor omgevingsintelligentie op basis van locatie

Markt voor gecentraliseerde werkstations

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  legal process outsourcing market,legal process outsourcing companies,lpo company,outsourced legal services,legal services outsourcing,legal process outsourcing services,what is legal process outsourcing,lpo services,legal process outsourcing providers,legal process outsourcing philippines,top legal outsourcing companies