header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Energy and Utility Analytics-markt zal tijdens de voorspellingsperiode naar verwachting groeien met een CAGR van 16,77% en tegen 2030 een waarde bereiken van $9,5912 miljard.

Aug 28, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de Energy and Utility Analytics-markt wordt geschat op 2,30 miljard in 2021 en zal groeien tot 9,5912 miljard in 2030, met een CAGR van 16,77% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De afname van energie wereldwijd is een groot probleem voor de wereld. Sommige wereldwijde organisaties bereiden zich actief voor om deze crisis te overwinnen. In de afgelopen jaren is de vraag naar energie voortdurend toegenomen, zowel in industriële gebieden als in hogere organisaties. Door de groeiende wereldbevolking en de koolstofuitstoot zijn er aantrekkelijke aanbiedingen om energiebesparings-, energiebeheers- en energiepatronagesystemen in te voeren. In ontwikkelde landen worden energiebesparings- en beheersystemen gebruikt voor een effectief energiebeheer.

Download een PDF voor meer professionele en technische inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8110

Concurrentieanalyse van de markt:

Marktleiders in de wereldwijde analyse-industrie voor energie en nutsvoorzieningen zijn:

  • Eaton Corporation (Ierland)

  • General Electric Company (VS)

  • Capgemini SE (Frankrijk)

  • IBM Corporation (VS)

  • ABB Ltd (Zwitserland)

  • SAP SE (Duitsland)

  • Tibco Software Inc (VS)

  • Schneider Electric (Frankrijk)

  • Oracle Corporation (VS)

  • Ericsson (Zweden)

  • SAS Institute Inc. (VS)

Energy and Utility Analytics Market Report Scope:

Rapportgegevens Details
Marktomvang in 2030 9,5912 miljard dollar (2030)
Markt CAGR in 2022-2030 16.77%
Basisjaar 2021
Prognose 2022-2030
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends
Belangrijkste marktdrivers Toenemende vraag naar energie in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen. Focus op groene energieopwekking.

Koop dit rapport (111 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8110

Segmenten van de markt voor energie- en nutsanalyses:

De markt voor energie- en nutsanalyses kan worden onderverdeeld op basis van componenten, gebied, toepassing, markt en typen.

In de verdeling van de componenten, kan het verder worden onderverdeeld in de oplossing, Belongings management analytics, Smart grid analyse, risico, klanten, financiële analyse, logistiek en supply chain, diensten, en anderen.

Op basis van bezittingen kan het worden onderverdeeld in on-cloud, on-premise en hybride. De hybride variant is een combinatie van beide bovengenoemde implementaties.

Op basis van toepassing wordt het onderverdeeld in voorspellend onderhoud, energievoorspelling, opbrengstgarantie, energiedistributie, energieoverdrachtsbeheer, optimalisatie van meters en andere.

Op basis van de markt wordt het onderverdeeld in energie, olie, aardgas, hernieuwbare energie, kernenergie, enz.

Op basis van type kan het zowel software als service zijn.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor energie- en nutsanalyse. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van toonaangevende aanbieders van oplossingen die zwaar investeren in onderzoek en ontwikkeling om de mogelijkheden van hun oplossingen te verbeteren, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor energie- en nutsanalyse. De groei van de markt wordt gedreven door een goed uitgebouwde infrastructuur, een hoge technische expertise en een toename van het gebruik van cloud-platforms. Daarnaast stimuleren de toenemende inzet van systemen voor het opwekken van hernieuwbare energie en de stijgende vraag naar energie in deze regio de inkomsten uit de markt voor energie- en nutsanalyse. Bovendien creëren de toenemende toepassing van hernieuwbare bronnen en het groeiende energieverbruik een aanzienlijke vraag naar energie- en nutsanalyse.

De analyse-industrie voor energie en nutsvoorzieningen in Azië en Oceanië groeit snel. Factoren zoals de toenemende toepassing van IoT-technologie en cloudplatforms in de regio stimuleren de marktgroei. Bovendien creëren overheidsinitiatieven zoals smart city-projecten een aanzienlijke vraag naar analytische oplossingen voor vraagvoorspelling, belastingsbeheer en het verbeteren van de operationele efficiëntie.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/energy-utility-analytics-market-8110

Industriële ontwikkelingen in energie- en nutsanalyses:

In mei 2022 introduceerde Siemens PSS-E, zijn beproefde software voor het modelleren van transmissienetten, in de cloud. Het maakt gebruik van dezelfde software en gebruikersinterface, evenals van meer dan 2.000 API’s in aanvulling op de huidige scripts.

Eaton verbeterde zijn intelligente stroomoplossingen in april 2020 met het debuut van zijn vernieuwde PredictPulse service voor bewaking en beheer op afstand in de Verenigde Staten. De nieuwste editie van PredictPulse heeft een volledig vernieuwde clientinterface voor zowel browsers als mobiele apparaten.

Top Trending Rapporten:

Live streaming marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde Banking as a Service-markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Digital Twin marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapportover conversationele kunstmatige intelligentie (AI) – Wereldwijde prognose tot 2030

AI-wervingsmarktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Energy and Utility Analytics Market,Energy and Utility Analytics,Energy and Utility Analytics Market Size,Energy and Utility Analytics Market Growth,Energy and Utility Analytics Market Trends,Energy and Utility Analytics Industry