header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen zal tegen 2030 met 12,1% CAGR groeien

Aug 28, 2023 9:00 PM ET

Inzicht in de markt van radarsensoren voor slimme stadstoepassingen

De wereldwijde markt van radarsensoren voor slimme stadstoepassingen zal waarschijnlijk verder groeien en belangrijker worden. Overheidsinitiatieven om de infrastructuur van slimme steden te verbeteren, stimuleren de vraag naar radarsensoren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen zal groeien met een CAGR van 12,1% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Met de toenemende bevolking worden verkeersscenario’s wereldwijd steeds lastiger, wat ongemak en vertraging veroorzaakt en de verkeersmanagementafdelingen/verkeerscentrales enorm belast. Als gevolg van deze verslechterende verkeersproblemen wereldwijd, neemt de vraag naar verbetering van de transportinfrastructuur toe, waardoor de verkoop van radarsensoren verder toeneemt.

Regeringen wereldwijd initiëren, financieren en ondernemen steeds meer smart city-projecten om verkeersscenario’s beheersbaar te maken. Technologische vooruitgang die de toegankelijkheid en beschikbaarheid van verschillende automatische apparaten mogelijk maakt, heeft ook gezorgd voor nieuwigheden in automatische verkeersafhandelingsapparaten. Deze factoren geven een impuls aan de wereldwijde groei van de markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11743

Grote spelers:

Toonaangevende radarsensoren voor slimme stadstoepassingen zijn

  • Kymati GmbH,
  • Yunex Traffic,
  • Icoms Detections S.A.,
  • Navtech Radar,
  • AGD Systems,
  • Image Sensing Systems Inc. (ISS),
  • Smart City NZ,
  • Invisens Staal Technologies BV,
  • Smart Microwave Sensors GmbH,
  • SCAE SpA,
  • Innovative Radar Sensor Technology, en
  • Sensmax, onder andere.

Markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen – segmenten

De markt is onderverdeeld in types, frequenties, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in grondradarsensoren en bovengrondse radarsensoren. Het frequentiesegment is onderverdeeld in 24 GHz, 10,5 GHz en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in verkeersmonitoring, voetgangersmonitoring (crowd monitoring) en andere. Per regio is de markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, APAC en de rest van de wereld.

Radarsensoren voor slimme stadstoepassingen – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van radarsensoren voor slimme stadstoepassingen. Overheidsinitiatieven voor slimme steden en investeringen in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te ontwikkelen stimuleren de marktomvang van radarsensoren voor slimme stadstoepassingen. Europa is wereldwijd de op één na grootste markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen. De regio zal in de nabije toekomst waarschijnlijk snel groeien.

Aan de andere kant zal Azië-Pacific, een zich ontwikkelende regio, naar verwachting de snelst groeiende markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen wereldwijd zijn. Toenemende smart city-projecten in APAC-landen zoals India, China, Zuid-Korea en Japan dragen bij aan de marktgroei van radarsensoren voor slimme stadstoepassingen wereldwijd.

Markt voor radarsensoren voor slimme stadstoepassingen – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt concurrerend en gefragmenteerd doordat verschillende grote en kleine spelers de concurrentie aanwakkeren om een concurrentievoordeel te behalen, goed voor een aanzienlijk marktaandeel. Overname, samenwerking, partnerschappen, expansie en de lancering van producttechnologie blijven de heersende strategieën van de marktspelers. De markt zal waarschijnlijk getuige zijn van voortdurende innovaties en de ontwikkeling van nieuwe producten, wat uiteindelijk zal leiden tot verhevigde concurrentie.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/radar-sensors-for-smart-city-applications-market-11743

Industrie/Innovatie/ Aanverwant Nieuws:

27 mrt 2023 – Op ISC West toonde Ambarella zijn onlangs aangekondigde CV72S 4K, 5nm AI vision system-on-chip. De nieuwe SoC ondersteunt edge AI voor beveiligingscamera’s die waarschijnlijk gebruikt zullen worden in smart city-toepassingen. De mogelijkheid om gebruik te maken van sensorfusie met radargegevens zal helpen ‘s nachts en in weersomstandigheden die slecht zijn voor zichtsensoren. Radar kan gegevens toevoegen over snelheid, afstand en bewegingsrichting die vooral nuttig kunnen zijn in slimme verkeerstoepassingen.

Meer artikelen lezen-

De omvang van de markt voor videobewaking zal naar verwachting 110,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 11,6% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor lineaire bewegingssystemen zal naar verwachting USD 14,22 miljard bereiken met een CAGR van 7,80% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van aanraaksensoren zal naar verwachting 31,1 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 12,20% in 2030- Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Radar Sensors for Smart City Applications Market,Radar Sensors for Smart City Applications Market Share,Radar Sensors for Smart City Applications Market Size