header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Remote Patient Monitoring (RPM) zal een sterke groei vertonen dankzij patiëntgerichte zorg en ondersteunende regelgeving

Aug 28, 2023 9:00 AM ET

Remote Patient Monitoring (RPM) Markt Scope & Overzicht

Volgens de analyse van SNS Insider heeft de markt voor Remote Patient Monitoring (RPM) in 2022 een waarde van 51,4 miljard USD bereikt. De prognoses wijzen op een aanzienlijke stijging tot 354,49 miljard USD in 2030, met een verwachte CAGR van 27,3% tijdens de prognoseperiode die loopt van 2023 tot 2030.

Remote Patient Monitoring is klaar om de gezondheidszorg zoals we die nu kennen opnieuw vorm te geven. Door geavanceerde technologie samen te voegen met medische zorg biedt RPM een patiëntgerichte aanpak die de toegankelijkheid verbetert, behandelingen individualiseert en gezondheidscomplicaties voorkomt.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Abbott, Boston Scientific Corporation, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Koninklijke Philips N.V., Nihon Kohden Corporation, Omron Corporation, Smiths Medical, OSI Systems, Inc., Shenzhen Mindray Bio-Medical Electronics Co, Ltd., Welch Allyn en andere spelers.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1788

Marktanalyse

Omdat de kosten in de gezondheidszorg blijven stijgen, zijn zorgverleners op zoek naar efficiëntere manieren om patiëntenpopulaties te beheren. RPM biedt een kosteneffectieve oplossing door het aantal heropnames, bezoeken aan de spoedeisende hulp en lange ziekenhuisverblijven te verminderen. Door de vitale functies en gezondheidsgegevens van patiënten op afstand te monitoren, kunnen zorgverleners proactief ingrijpen, mogelijke complicaties beperken en de toewijzing van middelen optimaliseren. De wijdverspreide toepassing van telegezondheidszorg en virtuele zorg heeft de groei van de markt voor patiëntenbewaking op afstand (RPM) gekatalyseerd. Telegezondheidsconsulten worden vaak aangevuld met RPM, waardoor artsen patiënten tussen bezoeken door kunnen monitoren. Deze synergetische aanpak verbetert de relatie tussen patiënt en arts en maakt uitgebreidere en tijdige interventies mogelijk, waardoor uiteindelijk de resultaten voor de patiënt verbeteren.

Impact van recessie

Een recessie biedt een mix van uitdagingen en kansen voor de markt van patiëntbewaking op afstand (RPM). Hoewel budgettaire beperkingen en een tragere adoptie hindernissen kunnen opwerpen, kan de nadruk op kostenefficiëntie, integratie met telegezondheidszorg en de behoefte aan een effectief beheer van chronische ziekten de vraag naar RPM-oplossingen stimuleren. Door de prijsmodellen strategisch aan te passen, belanghebbenden voor te lichten, partnerschappen aan te moedigen en zich aan te sluiten bij op waarde gebaseerde zorginitiatieven, kan de RPM-markt de uitdagingen van een recessie het hoofd bieden en een centrale rol blijven spelen in de moderne gezondheidszorg.

Segmentatie-analyse

Het segment hartbewakingsapparatuur en het segment ziekenhuizen en klinieken zullen een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de markt voor externe patiëntbewaking (RPM). Hun dominantie benadrukt de transformationele impact van technologie op de gezondheidszorg, waardoor deze meer patiëntgericht, efficiënter en effectiever wordt. Naarmate deze segmenten zich verder ontwikkelen, zal het hele ecosysteem van de gezondheidszorg hiervan profiteren, wat uiteindelijk zal resulteren in betere resultaten voor de patiënt en een duurzamere toekomst voor de gezondheidszorg.

De marktsegmentatie van Remote Patient Monitoring (RPM) is als volgt:

Per component:

  • Diensten & Software
  • Apparaten
    • Apparaten voor hartbewaking
    • Neurologische bewakingsapparatuur
    • Ademhalingsmonitoring
    • Bloedglucosecontroleapparaten
    • Apparaten voor gewichtscontrole
    • Apparaten voor multiparameterbewaking
    • Apparaten voor foetale & Neonatale monitoring
    • Andere

Naar eindgebruik:

  • Aanbieders
    • Ziekenhuizen & Klinieken
    • Passieve Exoskeletten
    • Ambulante zorgcentra
    • Thuiszorginstellingen & Centra voor langdurige zorg
    • Overige
  • Betalers
  • Patiënten
  • Andere eindgebruikers

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1788

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika is koploper op het gebied van RPM-invoering, gedreven door een geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur, een hoge prevalentie van chronische ziekten en een proactieve benadering van technologie-integratie. Europa is getuige van een geleidelijke maar gestage invoering van RPM, voornamelijk als gevolg van de vergrijzende bevolking in de regio en de toenemende last van chronische ziekten. De regio Azië-Stille Oceaan kent een sterke toename van RPM als gevolg van de snelle uitbreiding van telegeneeskundediensten en de toenemende penetratie van mobiele apparaten. Landen als China, India en Japan maken gebruik van RPM om de gaten in de toegankelijkheid van de gezondheidszorg op het platteland te dichten, waar de traditionele infrastructuur voor gezondheidszorg beperkt is.

Conclusie

De markt van patiëntbewaking op afstand (RPM) staat aan de vooravond van een transformatief tijdperk. Met technologische innovaties, een groeiende vergrijzende bevolking en een verschuiving naar proactieve gezondheidszorg, is RPM klaar om de manier waarop gezondheidszorg wordt geleverd en ervaren opnieuw vorm te geven. Naarmate de gezondheidszorg patiëntgerichte, datagestuurde benaderingen blijft omarmen, zal RPM ongetwijfeld een centrale rol spelen in het bereiken van betere gezondheidsresultaten en een grotere patiënttevredenheid.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor remote patiënt monitoring (RPM)?

De wereldwijde markt zal tegen 2030 354,49 miljard dollar bereiken, met een verwachte CAGR van 27,3% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor patiëntbewaking op afstand (RPM) beïnvloeden?

De markt drijft op de golven van technologische innovatie, veranderende dynamiek in de gezondheidszorg en patiëntgerichte zorgbenaderingen.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor patiëntbewaking op afstand (RPM)?

Abbott, Koninklijke Philips N.V., Nihon Kohden Corporation, Boston Scientific Corporation, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Omron Corporation, Smiths Medical, OSI Systems, Inc., Welch Allyn.

Inhoudstafel

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Marktsegmentatie Remote Patient Monitoring (RPM), Naar Component

Hoofdstuk 9 Marktsegmentatie Remote Patient Monitoring (RPM), Naar Eindgebruiker

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1788

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodes en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  remote patient monitoring market,remote patient monitoring market size,remote patient monitoring market trends,remote patient monitoring market size worth,global remote patient monitoring market,u.s. remote patient monitoring market,us remote patient monitoring market,remote patient monitoring market overview,remote patient monitoring market report,united states remote patient monitoring market,remote patient monitoring market growth