header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Influencer Marketing zal tegen 2030 met USD 91.029,6 miljoen groeien met een CAGR van 26,7%.

Aug 28, 2023 9:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Influencer Marketing-markt tijdens de prognoseperiode een CAGR van 26,7% registreren en naar schatting USD 91.029,6 miljoen bereiken in 2030.

Influencer marketing is in wezen een mix van oude en nieuwe marketingtools, waarbij een merk samenwerkt met een online influencer om zijn producten en diensten te promoten. Door het gebruik van influencer marketing kunnen organisaties meer mensen bereiken dan met traditionele marketingpraktijken. Bovendien stellen platforms voor influencer marketing organisaties ook in staat om met influencers te werken en contact te leggen met hun publiek, wat resulteert in betere verbindingen, hogere betrokkenheid en uiteindelijk meer verkoop.

De groeiende belangstelling onder de bevolking voor videogebaseerde content is de belangrijkste drijvende factor achter influencer marketingplatforms. De videoconsumptie is de afgelopen jaren enorm toegenomen door de groei van 3G-, 4G- en 5G-smartphones en is een stimulans om een groeifactor te zijn van de wereldwijde markt van influencer marketingplatforms. De COVID-19-epidemie heeft een positief effect gehad op influencer marketingplatforms en heeft geleid tot een aanzienlijke toename in de adoptie van deze platforms. In een gesloten systeem promoten verschillende sectoren hun bedrijven op een kosteneffectief advertentiemedium, namelijk een social media-platform. Vandaar dat een toename in het gebruik van dergelijke platforms voor marketingstrategieën de groei van de wereldwijde markt van influencer marketingplatforms vergroot.

Klik hier voor een Premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8408

Dominante hoofdrolspelers in de Influencer Marketing Industry zijn:

    • Buzzoole
    • ScrunchSocial Beat Digitale Marketing LLP
    • ONALYTICA
    • HYPR
    • Launchmetrics
    • Traackr
    • IZEA
    • JuliusWorks Inc.
    • Upfluence
    • Mavrck
    • Klear
    • AspireIQ
    • Lumanu Inc.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Influencer Marketing Markt is gesegmenteerd in voertuigcomponent, organisatiegrootte en eindgebruiker

Gebaseerd op de Component, is de wereldwijde Influencer Marketing gesegmenteerd in Oplossing en Diensten

Op basis van organisatiegrootte is de wereldwijde markt gesegmenteerd in kleine & middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde Influencer Marketing-markt onderverdeeld in mode, luxe en cosmetica, detailhandel en e-commerce, consumentengoederen, reclame en public relations, voeding en dranken, reizen en toerisme, auto’s en andere.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Influencer Marketing Markt Drivers:

Tegenwoordig brengen consumenten een aanzienlijke hoeveelheid tijd door op verschillende sociale netwerksites. In de wereld van vandaag zijn sociale media noodzakelijk geworden om verbonden te blijven, van het checken van Facebook tot het uploaden van foto’s op Instagram. Deze sociale mediaplatforms hebben tal van kansen gecreëerd voor digitale marketeers en dienstverleners om uit te breiden. Platformen zoals Instagram, OTT, Facebook en Twitter zijn belangrijke bronnen van reclame en promotie geworden. Verschillende verticale sectoren, zoals mode en cosmetica, auto’s en reizen en toerisme, zijn sterk afhankelijk van digitale platforms om hun doelgroepen te bereiken.

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde Influencer Marketing-markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

Noord-Amerika domineert de industrie in termen van marktaandeel van influencer marketingstrategieën. Enkele van de factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn een stijgend aantal aangesloten apparaten, een groeiende bevolking en een groot aantal actieve gebruikers van sociale media. Bovendien heeft de Noord-Amerikaanse markt het grootste aandeel vanwege de aanwezigheid van een groot aantal bedrijven in Noord-Amerika die zich bezighouden met influencer marketing en die uitgebreide onderzoeksoplossingen bieden aan bedrijven.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben tijdens de prognoseperiode als gevolg van de stijgende bevolking in verschillende ontwikkelingslanden, meer smartphonebezit, betere internettoegang en een toename van het aantal actieve gebruikers van sociale media.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/influencer-marketing-market-8408

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Influencer Marketing,Influencer Market,Influencer Marketing Market,Influencer Marketing Industry,Influencer Marketing Growth,Influencer Marketing Share,Influencer Marketing Size,Influencer Marketing Analysis