header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor Head Mounted Display zal tegen 2032 203,7 miljard dollar waard zijn

Aug 28, 2023 4:00 PM ET

Head Mounted Display marktinzichten

De wereldwijde markt voor head-mounted displays zal waarschijnlijk enorm groeien. Toenemende militaire uitgaven wereldwijd zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor head-mounted displays zal escaleren van USD 5,8 miljard in 2022 tot USD 203,7 miljard in 2032, met een CAGR van 48,50% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Grotere acceptatie van AR & VR-technologieën, ontwikkelingen in HMD’s door belangrijke bedrijven en de beschikbaarheid van betaalbare HMD’s zijn belangrijke drijvende krachten. Daarnaast stimuleren technologische ontwikkelingen en snelle digitalisering de omvang van de markt voor head-mounted displays. Bovendien zorgen de toenemende nadruk op veiligheid tijdens de vlucht en de vooruitgang in technologieën voor pilootassistentie ervoor dat de waarde van de markt voor head-mounted displays escaleert.

Technologische vooruitgang onder invloed van de toenemende vraag naar veiligheidstechnologieën zijn enkele van de belangrijkste factoren die de marktwaarde van head-mounted displays doen stijgen. Verbeteringen in technologieën zoals kunstmatige intelligentie, augmented reality en virtual reality ondersteunen de marktgroei.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11697

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt van head-mounted displays zijn

  • Sony Corporation,
  • Alphabet Inc,
  • SAMSUNG,
  • BAE Systems,
  • Microsoft Corporation,
  • Elbit Systems Ltd.,
  • HTC Corporation,
  • FUJITSU,
  • Huawei Technologies Co. Ltd.,
  • Optinvent SA,
  • LG Electronics,
  • Collins Aerospace,
  • Thales Groep,
  • Seiko Epson Corporation,
  • Avegant Corp,
  • Magic Leap Inc,
  • FOVE Inc,
  • Meta View Inc,
  • Kopin Corporation en
  • CINOPTICS, onder andere.

Wereldmarkt voor Head Mounted Display – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, componenten, connectiviteit, technologieën, eindgebruiken en regio’s. Het producttype segment is onderverdeeld in head mounted en eyewear. Het componentensegment is onderverdeeld in processor & geheugen, controller, sensor, camera, display, lens, behuizing & connector, goggles, head trackers, computing, batterij, projectoren en accessoires.

Het segment connectiviteit is onderverdeeld in bedraad en draadloos. Het technologiesegment is onderverdeeld in kunstmatige intelligentie, augmented reality en virtuele realiteit. Het segment eindgebruik is onderverdeeld in consumenten, commercieel, enterprise & industrie, engineering & design, militair, ruimtevaart, medisch, onderwijs, sport, mode en journalistiek. Per regio is de markt van head mounted displays onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Wereldmarkt voor Head Mounted Display – Regionale Analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van head mounted displays. De defensiesector in de regio ziet de hoge uitgaven en de toepassing van geavanceerde technologieën. Bovendien ondersteunen de enorme overheidsuitgaven voor geavanceerde militaire tactische apparatuur de groei van de regionale markt. Met de hoge concentratie van prominente marktspelers en overheidssteun voor de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor militaire toepassingen, heeft de VS het grootste marktaandeel op het gebied van head-mounted displays.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/head-mounted-display-market-11697

Wereldwijde markt voor head Mounted Display – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor head-mounted displays lijkt gefragmenteerd en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende grote, gevestigde spelers. Deze spelers nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, acquisitie, partnerschap, lancering van technologie en expansie om hun positie in deze markt te behouden door een concurrentievoordeel te behalen. Strategische allianties tussen deze spelers ondersteunen hun expansieplannen.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

26 april 2023 — Vision Products, een toonaangevende fabrikant van head-mounted displays, demonstreerde zijn SA-62/S HMD en DVE HMD op de Army Aviation Summit in Nashville, TN. Het bedrijf ontwerpt head-mounted displays, speciaal voor de militaire luchtvaart. De SA-62/S HMD heeft een hoge resolutie (1920 x 1200) en eMagin kleuren OLED microdisplays die extreem scherpe beelden en een 62 graden breed diagonaal gezichtsveld bieden. Het innovatieve vrije-vorm prisma oculair ontwerp van deze HMD helpt perifere verduistering te minimaliseren door gebruikers een onbelemmerd zicht op de echte wereld te bieden.

Lees meer artikelen-

De markt voor gedrukte elektronica zal tegen 2032 meer dan USD 12,3 miljard groeien met een CAGR van 13,0% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

3D Printing marktomvang zal 52,3 miljard dollar bereiken met een CAGR van 22,30% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor emissiecontrolesystemen (EMS) zal tegen 2030 naar verwachting USD 5,21 miljard bereiken met een CAGR van 6,30% – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Head Mounted Display Market,Head Mounted Display Market Size,Head Mounted Display Market Share