header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gaminghardware bereikt 15,2 miljard dollar in 2030

Aug 29, 2023 4:00 PM ET

Inzicht in de markt voor gaminghardware

Demarkt voor gaminghardware zal naar verwachting wereldwijd snel groeien. De toenemende toepassing van gamingplatforms zal de vraag op de markt de komende jaren stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor gaminghardware zal escaleren van 35,2 miljard dollar in 2022 tot 62,04 miljard dollar in 2032, met een groei van 6,50% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Gezien de stijging van het aantal professionele gamers en de vraag naar high-end gamingapparatuur, werken fabrikanten van gaminghardware steeds meer aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve apparaten. Daarnaast stimuleren de versnellende markt voor online gaming en de vooruitgang in VR-, AR- en AI-technologieën de groei van de markt voor gaminghardware.

Ook de groeiende penetratie van hogesnelheidsinternet en slimme apparaten, naast de digitale transformatie in de media & entertainmentindustrie, heeft de gamingindustrie positief beïnvloed. Al deze factoren ondersteunen de markt voor gaminghardware. De technologische vooruitgang en de hoge internetpenetratie hebben de inkomsten van de gaminghardwaremarkt aanzienlijk beïnvloed.

Omgekeerd zijn de hoge kosten van randapparatuur voor games, zoals DPI-muizen en anti-spookschakelaars, belangrijke obstakels die de groei van de markt voor hardware voor games afremmen. De opkomst van draadloze headsets die compatibel zijn met pc’s en PlayStation-consoles met een enorm ontvangstbereik zou de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode echter ondersteunen.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11513

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor gaminghardware zijn

  • Nintendo Co Ltd.,
  • Microsoft Corporation,
  • NVIDIA Corporation,
  • Logitech International S.A,
  • Sony Corporation,
  • Venom UK Ltd.,
  • PlayStation,
  • Oculus VR,
  • Sega Games en
  • Linden Research, onder andere.

Wereldwijde markt voor gamehardware – segmenten

De markt is onderverdeeld in producttypen, eindgebruikers en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in consoles, accessoires en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in commercieel en residentieel. Per regio is de markt voor gaminghardware onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor gaminghardware – Geografische analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor gaminghardware vanwege de enorme basis van gamingenthousiastelingen. Verschillende gamebedrijven die actief zijn op de regionale markt breiden hun productaanbod uit, wat resulteert in een snelle groei van de markt. Daarnaast zorgt de hoge adoptie van online games, samen met de aanwezigheid van aanbieders van gameplatforms en professionele gamers, voor een boost van de marktomvang.

Ook de toegenomen investeringen in cloud computing en aanverwante technologieën, naast de toenemende penetratie van smartphones en snelle internetverbindingen, ondersteunen de marktaandelen van de regio. Bovendien verhoogt de hoge penetratie van spelconsoles zoals PlayStation en Xbox in deze regio de marktwaarde. De groeiende ontwikkelingen van 5G-infrastructuren, naast de toenemende initiatieven en investeringen door spelers in de sector, beïnvloeden de groei van de markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-hardware-market-11513

Markt voor gaminghardware – Concurrentielandschap

De markt lijkt wijdverbreid en zeer concurrerend door de vele grote spelers die wereldwijd op internationaal en regionaal niveau actief zijn. De markt zal waarschijnlijk hevige concurrentie ondervinden, met de verwachte uitbreidingen in producten, diensten en innovaties. Fabrikanten van gaminghardware streven ernaar hun apparaten te ontwikkelen met geavanceerde technologieën en ongeëvenaarde ontwerpen & functies.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

18 aug 2023 — Bethesda Game Studios, een Amerikaanse ontwikkelaar van videogames, heeft aangekondigd dat zijn nieuwste role-playing game toegankelijk is op Sony Hardware via Xbox App. Hoewel het niet beschikbaar is op PlayStation-consoles, kan Bethesda’s open-wereld RPG worden gespeeld op Sony hardware, met name op compatibele Sony Android TV’s. Wie zich geen nieuwe console kan veroorloven, kan het langverwachte spel toch spelen.

Lees meer artikel-

De markt voor industriële endoscopen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,7% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Restaurant Delivery Robot Market Share Bereikt USD 64,5 miljoen met een CAGR van 24,11% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Photo Booth/Kiosk markttrends zal tegen 2030 USD 7.472,4 miljoen bereiken met een CAGR van 9,7% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Gaming Hardware Market,Gaming Hardware Market Size,Gaming Hardware Market Share