header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IoT medische apparatuur zal een opmerkelijke groei laten zien vanwege de vooruitgang in draagbare technologie en de stijgende vraag naar datagestuurde inzichten

Aug 29, 2023 9:00 AM ET

IoT medische hulpmiddelen markt Scope & Overzicht

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor IoT medische hulpmiddelen in 2022 een waarde van 36,55 miljard dollar heeft bereikt. Prognoses voorspellen een aanzienlijke stijging tot 239,72 miljard USD in 2030, met een verwachte CAGR van 26,5% over de periode van 2023 tot 2030.

IoT (Internet of Things) medische apparaten vertegenwoordigen een transformatieve vooruitgang in de gezondheidszorg, waarbij geavanceerde technologie wordt verweven met medische zorg om het monitoren, diagnosticeren, behandelen en het algehele gezondheidsmanagement van patiënten te verbeteren. Deze apparaten hebben een nieuw tijdperk van gepersonaliseerde gezondheidszorg en gezondheidszorg op afstand ingeluid, waardoor zorgverleners real-time gegevens van patiënten kunnen verzamelen.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende

Medtronic, GE Healthcare, Koninklijke Philips N.V., Honeywell Life Care Solutions, BIOTRONIK, Boston Scientific Corporation, Johnson & Johnson Services, Inc., Siemens AG, Omron Healthcare, Inc., Abbott Laboratories en andere spelers.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1773

Marktanalyse

De wereldwijde toename van chronische ziekten en de vergrijzing heeft de vraag naar IoT medische apparaten gestimuleerd. Deze apparaten helpen bij de continue monitoring van chronische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk en hartaandoeningen. Door tijdig ingrijpen en medicatieaanpassingen te vergemakkelijken, verbeteren IoT-apparaten de levenskwaliteit van mensen met chronische ziekten. De groei van medische IoT-apparaten is nauw verbonden met de vooruitgang in connectiviteitstechnologieën, zoals 5G. Snellere en betrouwbaardere connectiviteit maakt real-time gegevensoverdracht mogelijk, waardoor de nauwkeurigheid en bruikbaarheid van de gegevens die door deze apparaten worden verzameld, worden verbeterd. Overheden en regelgevende instanties erkennen de potentiële voordelen van medische IoT-apparaten en ontwikkelen kaders om de veiligheid en effectiviteit ervan te garanderen. Deze inspanningen zorgen voor een gunstig klimaat voor fabrikanten om innovatieve apparaten te ontwikkelen en de markt voor medische IoT-apparaten te betreden.

Impact van recessie

De markt voor IoT medische hulpmiddelen kan, net als andere industrieën, aanzienlijke gevolgen ondervinden tijdens een recessie. Langzamere innovatie, minder investeringen, vertraagde adoptie en verschuivende prioriteiten kunnen allemaal bijdragen aan uitdagingen op de korte termijn. De inherente voordelen van IoT-apparaten voor het verbeteren van de patiëntenzorg en de operationele efficiëntie suggereren echter dat het groeitraject van de markt op lange termijn zich waarschijnlijk zal herstellen naarmate de economie stabiliseert en zorginstellingen weer voet aan de grond krijgen.

Segmentatie analyse

De markt voor medische IoT-apparaten ondergaat een diepgaande transformatie, waarbij de segmenten voor bewaking van vitale functies en draagbare medische apparaten de leiding nemen. Door hun vermogen om realtime gegevens te leveren, zowel zorgverleners als individuen te ondersteunen en een proactieve benadering van het beheer van de gezondheidszorg te bevorderen, zijn zij de dominante krachten bij het hervormen van de toekomst van de medische zorg. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zullen deze segmenten ongetwijfeld een voortrekkersrol blijven spelen op het gebied van innovatie, het verbeteren van gezondheidsresultaten en welzijn op wereldwijde schaal.

De marktsegmentatie van IoT medische apparatuur is als volgt:

Naar producttype

  • Apparaten voor bewaking van vitale functies
  • Beeldvormingssystemen
  • Ademhalingsapparatuur
  • Implanteerbare hartapparaten
  • Patiëntmonitoren
  • Infuuspomp
  • Apparaten voor foetale bewaking
  • Neurologische apparaten
  • Beademingsapparatuur
  • Anesthesie apparaten
  • Gehoorapparaten
  • Andere producten

Op type

  • Stationaire medische hulpmiddelen
  • Implanteerbare medische hulpmiddelen
  • Draagbare medische hulpmiddelen
  • Andere medische hulpmiddelen

Naar connectiviteitstechnologie

  • Bluetooth
  • Wi-Fi
  • Zigbee
  • Andere

Per eindgebruiker

  • Ziekenhuizen & Klinieken
  • Verpleeghuizen, instellingen voor begeleid wonen, centra voor langdurige zorg, & instellingen voor thuiszorg
  • Andere eindgebruikers

Wilt u een rapport op maat voor uw bedrijf? Vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1773

Analyse regionale status &

Noord-Amerika, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, is een pionier op het gebied van technologische vooruitgang in de sector van IoT medische hulpmiddelen. De robuuste gezondheidszorginfrastructuur van de regio en de hoge adoptie van digitale gezondheidsoplossingen hebben een aanzienlijke groei van de markt gestimuleerd. Europese landen hebben gestreefd naar een evenwicht tussen strenge regelgevende normen en het stimuleren van innovatie in de markt voor IoT medische hulpmiddelen. Het gevarieerde zorglandschap in de regio, samen met de verschillende regelgevingen in de verschillende landen, heeft geleid tot een complexe marktomgeving. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle transformatie in de gezondheidszorgsector, waarbij medische IoT-apparaten een cruciale rol spelen in het overwinnen van de beperkingen van de traditionele gezondheidszorginfrastructuur.

Conclusie

De markt staat aan de vooravond van een transformatieve groei. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zullen deze apparaten een integrale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg en zorgen voor betere resultaten voor de patiënt, lagere kosten voor de gezondheidszorg en een meer verbonden en responsief ecosysteem voor de gezondheidszorg. Zorgvuldige aandacht voor veiligheid, privacy en ethische overwegingen zal echter essentieel zijn om de potentiële voordelen van dit ontluikende veld volledig te realiseren.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor degroei van de markt voor IoT medische hulpmiddelen?

De wereldwijde markt zal 239,72 miljard dollar bereiken in 2030, met een verwachte CAGR van 26,5% in de periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor IoT medische hulpmiddelenbeïnvloeden ?

De markt is klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van de convergentie van technologische vooruitgang, veranderende paradigma’s in de gezondheidszorg en de toenemende vraag naar gepersonaliseerde en datagestuurde oplossingen voor de gezondheidszorg.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor IoT medische hulpmiddelen?

Medtronic, GE Healthcare, Siemens AG, Omron Healthcare, Inc.,BIOTRONIK, Boston Scientific Corporation, Koninklijke Philips N.V., Honeywell Life Care Solutions, Johnson & Johnson Services, Inc., Abbott Laboratories.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 Segmentatie van de markt voor IoT medische hulpmiddelen, per producttype

Hoofdstuk 9 IoT medische hulpmiddelen marktsegmentatie, naar type

Hoofdstuk 10 IoT medische hulpmiddelen marktsegmentatie, naar connectiviteitstechnologie

Hoofdstuk 11: Segmentatie van de markt voor IoT medische hulpmiddelen, naar eindgebruiker

Hoofdstuk 12 Regionale analyse

Hoofdstuk 13 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 14 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 15 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 16 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1773

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com/


Keywords:  iot medical devices market,iot medical devices,iot medical devices market size,iot medical devices market share,iot medical devices market growth,iot medical devices market trends,iot medical devices industry