header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van stickerdrukkers zal tegen 2032 met 7,5% toenemen in CAGR

Aug 29, 2023 7:00 PM ET

Stickerprinter marktinzichten

De wereldwijde Stickerprintermarkt zal waarschijnlijk voortdurend groeien. In de afgelopen jaren is de vraag naar stickerprinters aanzienlijk gestegen door de groeiende farmaceutische industrie wereldwijd. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor stickerprinters zal groeien van USD 2.982,9 miljoen in 2022 tot USD 6.050,7 miljoen in 2032, met een CAGR van 7,5% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Bovendien versnelt de toenemende vraag vanuit de voedingsmiddelensector, de gezondheidszorg en de detailhandel de marktinkomsten. De toenemende vraag vanuit de consumptiegoederen- en verpakkingsindustrie doet de toepassing van stickerprinters escaleren. De komst van nieuwe stickerprintoplossingen die een breed scala aan toepassingen kunnen printen, stimuleert de marktomvang van stickerprinters.

Grote spelers:

Belangrijke spelers op de stickerprintermarkt zijn

  • GuangZhou Winprt Technology Co, Ltd.,
  • EastRoyce Technology Co,
  • Minjcode,
  • Shenzhen JusttideTech Co,
  • XIAMEN ATP Technology Co. Ltd.,
  • Canon Inc,
  • LASA Electronics Technologies Co. Ltd.,
  • Xprinters,
  • Hewlett-Packard Development Company,
  • LP,
  • VIP COLOR en
  • SEIKO EPSON Corporation, onder andere.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11719

Stickerprintermarkt – Segmenten

De marktvoorspelling is onderverdeeld in materialen, formaten, toepassingen en regio’s. Het materiaalsegment is onderverdeeld in Vinyl BOPP (Biaxiaal Georiënteerd Polypropyleen), holografisch, glitter en andere. Het formaatsegment is onderverdeeld in kiss-cut enkelvoudige etiketten, gestanste enkelvoudige etiketten, roletiketten, veletiketten, paginastickers en andere.

Het segment connectiviteit is onderverdeeld in bedraad en draadloos. Het toepassingssegment is onderverdeeld in productie, gezondheidszorg, voedsel, logistiek, duurzame consumptiegoederen en andere. De stickerprintermarkt is per regio onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en Rest-van-de-Wereld.

Wereldwijde stickerprintermarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde stickerprintermarkt. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende behoefte aan stickerprinters in de industrieën in Canada en de VS. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag vanuit de e-commerce sector als gevolg van de toegenomen transportbehoeften van verpakte goederen de omvang van de markt voor stickerprinters. De stijging in de productiesector en de import van medicijnen heeft de marktwaarde doen stijgen.

Ook de groeiende behoefte aan beter voorraadbeheer en de import & en export van goederen en pakketten onderbouwen de opbrengsten van de stickerprintermarkt. De vraag naar kleurenstickerprinters met hoge resolutie vanuit de logistieke en transportsector stuwt de groei van de stickerprintermarkt. De Noord-Amerikaanse stickerprintermarkt zal van 2023 tot 2032 naar verwachting groeien met een CAGR van 7,5%.

APAC is een snelgroeiende markt voor stickerprinters vanwege een enorme consumentenbasis in distributie en logistiek. De stijgende vraag in de detailhandel, logistiek in de transportsector en de gezondheidszorg stimuleert ook het marktaandeel van stickerprinters in de regio. De sterke aanwezigheid van fabrikanten en grote farmaceutische sectoren in deze regio helpen bij het verdienen van hoge inkomsten. Met hun grootste markten voor consumentengoederen ondersteunen APAC-landen zoals Japan, Indonesië, China, Hong Kong en India de regionale marktgroei.

Stickerprintermarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor stickerprinters is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de vele opmerkelijke spelers die een competitief landschap vormen. Belangrijke strategische initiatieven uit de recente marktontwikkelingen zijn onder andere & partnerschappen, productlanceringen, overnames en expansie. Bedrijven investeren aanzienlijk in innovaties, de ontwikkeling van nieuwe producten en de uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/sticker-printer-market-11719

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

19 juni 2023 — Primera Technology, een gespecialiseerde fabrikant van digitale printapparatuur, heeft een digitale labelprinter gelanceerd, AP-CODE Lot and Date Coder. De nieuwe apparatuur kan printen op glas, metaal, kunststof en gelamineerde etiketten. AP-CODE is ontworpen voor gebruik met Primera’s AP360 en AP362 Label Applicators, inclusief nieuwe en bestaande geïnstalleerde eenheden.

Meer artikelen lezen-

AR en VR Smart Glasses-markt naar verwachting 25,8 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 13,50% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor chemische sensoren zal naar verwachting 29,27 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 5,52% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van niet-destructief onderzoek (NDT) zal tegen 2030 naar verwachting 23,2 miljard USD bedragen met een CAGR van 13,5% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Het doel van Market Research Future is het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Sticker Printer Market,Sticker Printer Market Share,Sticker Printer Market Size