header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor Retail Point-of-Sale Terminals zal tegen 2032 USD 68,3 miljard waard zijn

Aug 29, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor Retail Point-of-Sale Terminals

De markt voor Retail Point-of-Sale Terminals zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. De stijgende interesse van consumenten in girale transacties zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor retail-point-of-sale terminals zal escaleren van USD 22,9 miljard in 2022 tot USD 68,3 miljard in 2032, met een groei van 12,90% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

De vraag naar nieuwe betaalterminals die kaartbetalingen voor detailhandels van elke omvang kunnen vereenvoudigen en een veilige en naadloze ervaring bieden, heeft een positieve invloed op de groei van de markt. De wereldwijde detailhandel ondergaat aanzienlijke innovaties als gevolg van de voorkeur van consumenten voor gemak en eenvoud. Bovendien ondersteunen de ontwikkelingen op het gebied van technologieën zoals IoT, contactloze betalingen en de cloud het marktaandeel van betaalterminals in de detailhandel.

De recente COVID-19 pandemie regelgeving verplichtte contactloze betalingen, en consumenten wendden zich steeds meer tot cashloze transacties. Dit heeft de installatie van betaalterminals in verschillende bedrijven gestimuleerd. Daarnaast heeft de groeiende vooruitgang in financiële technologieën en cloud POS-oplossingen ervoor gezorgd dat de markt de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid. Toenemende innovaties in betaalterminals hebben een positieve invloed op de groei van de markt.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11804

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor retail point-of-sale terminals zijn

  • AURES Groep,
  • Acrelec,
  • HM Electronics,
  • NCR Corp,
  • Hewlett Packard Development LP,
  • Oracle, Qu, Inc,
  • Presto Group,
  • Quail Digital,
  • Toast, Inc,
  • Revel Systems,
  • Toshiba Corp,
  • Xenial, Inc. en
  • TouchBistro, onder andere.

Wereldwijde markt voor POS-terminals in de detailhandel – segmenten

Het rapport segmenteert de marktdynamiek in producten, componenten, toepassingen en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in mobiel en vast. Het componentensegment is onderverdeeld in software, hardware en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in warenhuizen, supermarkten/hypermarkten, discountwinkels, speciaalzaken en andere. De markt voor terminals voor verkooppunten is onderverdeeld per regio in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika.

Markt voor verkooppuntterminals – Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor retail point-of-sale terminals. Het groeiende gebruik van cloud-gebaseerde POS-oplossingen door kleine en middelgrote bedrijven stimuleert de groei van de markt. Daarnaast stimuleert het groeiende aantal restaurants en detailhandelaren de omvang van de markt voor retail point-of-sale terminals. In de regio wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om financiële oplossingen en automatiseringstechnologieën te verbeteren.

Daarnaast stimuleren de grote aanwezigheid van leveranciers van betaalterminals en de ontwikkeling van betaaloplossingen de omvang van de markt. De groeiende populariteit van naadloze omnichannelplatforms die met of zonder kaarttransactieverwerking integreren, ondersteunt het marktaandeel van de POS-terminals voor de detailhandel in de regio. De VS, Canada en Mexico hebben een aanzienlijk aandeel in de regionale markt, omdat ze getuige zijn van een snellere invoering van POS-platforms.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-point-of-sale-terminals-market-11804

Wereldwijde markt voor POS-terminals voor de detailhandel – Analyse van de concurrentie

De markt is zeer concurrerend door prominente spelers met een internationale en regionale aanwezigheid. Deze bedrijven zijn agressief op zoek naar meer participatie en samenwerkingsverbanden om hun aanwezigheid en aanbod uit te breiden naar potentiële klanten. De markt zal waarschijnlijk getuige zijn van intensievere concurrentie door innovaties, verhoogde R & D investeringen en M & A.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

13 juni 2023 — Payabl., een toonaangevende leverancier van betaaloplossingen, lanceerde een nieuwe betaalterminal voor Europese retailers. Payabl. ‘s nieuw gelanceerde betaalterminals zijn specifiek ontworpen om de omnichannel betaalervaring voor retailers te verbeteren door hen in staat te stellen één enkele leverancier te gebruiken voor zowel online als in-store betalingen. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de hele Europese Unie, met regionale kantoren in Nederland, Duitsland, Italië, Litouwen, Cyprus, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer artikel-

De omvang van de markt voor elektronische tolheffing zal tegen 2030 naar verwachting 16,54 miljard USD bereiken met een CAGR van 10,3% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van draadloze branddetectiesystemen kan tegen 2030 meer dan USD 4,2 miljard bedragen met een CAGR van 9,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De omvang van de markt voor passieve optische LAN’s zal tegen 2030 naar verwachting 72,4 miljard dollar bedragen met een CAGR van 25,30% – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Het doel van Market Research Future is het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Retail Point of Sale Terminals Market,Retail Point of Sale Terminals Market Size,Retail Point of Sale Terminals Market Share