header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Automotive Robotics zal een jaarlijkse groei van 10,69% laten zien tijdens de geprojecteerde periode van 2023 tot 2032.

Aug 30, 2023 12:52 PM ET

De wereldwijde automobielrobotica-markt zal naar verwachting een jaarlijkse groei van 10,69% (CAGR) laten zien tijdens de geprojecteerde periode van 2023 tot 2032. De belangrijkste katalysator die dit traject voortstuwt, is de toenemende bezorgdheid over arbeidszekerheid. Dit is de belangrijkste drijfveer die de koers van de wereldwijde automotive robotica-arena in 2020 zal bepalen. De constellatie van andere dwingende drijfveren omvat het voldoen aan markteisen binnen vastgestelde tijdsdrempels en het omarmen van de voorhoede van geautomatiseerde technologieën om het imprimatur van uitmuntende productie te garanderen.

Bovendien levert de integratie van automobielrobotica in de productie een groot aantal voordelen op, niet alleen besparingen op operationele uitgaven en tijd, maar ook een verhoging van de afwerkingskwaliteit en het operationele aanpassingsvermogen. Dit beperkt op zijn beurt de overbodige uitputting van grondstoffen, verzacht ecologische nadelen en vermindert het spookbeeld van productieafwijkingen.

De onvoorziene uitbarsting van de pandemie van het nieuwe coronavirus heeft een seismische paradigmaverschuiving teweeggebracht in de dynamiek van het marktlandschap. Verschillende regio’s dragen de gevolgen van deze pandemie. In ons binnenkort te verschijnen rapport gaan we dieper in op de weerklank van de COVID-19-crisis binnen dit milieu.

Get Free Sample PDF Brochure@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/recreational-boats-market-11961

Belangrijke spelers in de automotive robotica markt zijn onder andere:

  • Nachi-Fujikoshi Corp.
  • Comau SpA
  • ABB Groep
  • Denso Wave Incorporated
  • Fanuc Corporation
  • Dürr AG
  • Harmonische Aandrijving
  • Kawasaki Heavy Industries (Kawasaki Robotics)
  • KUKA AG
  • Nabtesco Motion Control, Inc.

Regionale analyse

Er is een geografische analyse uitgevoerd van Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de Rest van de Wereld (RoW). Volgens de analyse domineert Noord-Amerika de wereldwijde automotive robotica markt. Er is een plotselinge toename in de vraag naar en de toepassing van robotica-technologie. De VS en Canada spelen een belangrijke rol in de uitbreiding van de markt. Aan de andere kant zal de Europese markt waarschijnlijk een aanzienlijke expansie vertonen door de aanwezigheid van gevestigde hoofdrolspelers in de regio. De dominante spelers op de Europese markt zijn Duitsland, Frankrijk, Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

De APAC-regio zal naar verwachting een aanzienlijke expansie doormaken als gevolg van de groeiende auto-industrie en snelle industrialisatie. India en China spelen een essentiële rol in de regionale marktexpansie vanwege hun snelle ontwikkelingstempo en bereidheid om de nieuwste technologieën toe te passen. Naast India en China speelt ook Japan een belangrijke rol en neemt het actief deel aan de marktexpansie. In de RoW-landen zijn Saoedi-Arabië en Brazilië de belangrijkste markten, gevolgd door andere landen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde auto-robotindustrie kan worden onderverdeeld op basis van producttype, toepassing, type en regio.

Op basis van het producttype kan de wereldwijde markt voor autorobots worden ingedeeld in een gelede robot, SCARA-robot en cartesiaanse robot.

Op basis van de toepassing kan de wereldwijde markt voor automobielrobots worden ingedeeld in stempelen, grijpen, lassen, verven, assemblage en andere.

Op basis van type kan de wereldwijde markt voor automobielrobots worden ingedeeld in service, hardware en software.

Op basis van regio kan de wereldwijde markt voor automobielrobots worden ingedeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de Rest van de Wereld (RoW).

Ontvang de volledige rapportgegevens@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-robotics-market-1989

Industrie updates

Mei 2020

UPS, een Amerikaans bedrijf, heeft een nieuwe magazijnnetwerktechnologie onthuld om distributiecentra te maken. Het maakt gebruik van autonome mobiele robots van Locus Robotics. UPS zegt dat het nieuwe Warehouse Execution System (WES) een snellere orderontvangst en -afhandeling mogelijk maakt om ervoor te zorgen dat klanten de producten binnen de gestelde termijn ontvangen.

Geek Robotics heeft een paar desinfectierobots gelanceerd in de nasleep van de pandemie van het Coronavirus. Het bedrijf zegt dat de nieuwe robots ontworpen zijn om faciliteiten vrij te houden van ziektekiemen en virussen, die de gezondheid kunnen aantasten. De robots werken automatisch en vermijden onbemand obstakels. Ze zijn ontworpen om 24/7 te werken in alle soorten transportstations, magazijnen, kantoren, scholen, winkels en ziekenhuizen.

Segmentatie van de markt voor Automotive Robotics:

Automotive Robotics markt per producttype

  • SCARA Robot
  • Gelede Robot
  • Cartesiaanse Robot

Automotive Robotics markt per type

  • Hardware
  • Software
  • Service

Automotive Robotics markt per toepassing

  • Grijpen
  • Stempelen
  • Lassen
  • Schilderen
  • Assemblage
  • Overige

Lees meer inzichtelijk rapport:

Automotive Driver State Monitoring Systems Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-driver-state-monitoring-systems-market-5652

Automotive markt voor voetgangersbeveiligingssystemen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-pedestrian-protection-system-market-5949

Markt voor elektrische sportvoertuigen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-sports-utility-vehicle-market-7498

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Robotics Market,Automotive Robotics Market size,Automotive Robotics Market trends,Automotive Robotics Market Share,Automotive Robotics Market Scope