header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg zal exponentieel groeien door de vraag naar verbeterde patiëntenzorg en de opkomst van AI & Machine Learning

Aug 30, 2023 9:00 AM ET

IT-integratiemarkt voor de gezondheidszorg Toepassingsgebied & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider had de IT-integratiemarkt voor de gezondheidszorg in 2022 een waarde van 4,38 miljard dollar. Prognoses geven aan dat de markt in 2030 11,16 miljard dollar zal hebben bereikt, met een CAGR van 12,4% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

IT-integratie in de gezondheidszorg verwijst naar het proces van het verbinden en harmoniseren van verschillende informatietechnologiesystemen (IT) en -toepassingen binnen de gezondheidszorg. Het uiteindelijke doel van IT-integratie in de gezondheidszorg is het verbeteren van de efficiëntie, nauwkeurigheid en kwaliteit van de patiëntenzorg, terwijl ook de administratieve processen worden verbeterd.

Belangrijke spelers in het rapport zijn de volgende:

Allscripts Healthcare Solutions, Inc, AVI-SPL, Inc, Cerner Corporation, Corepoint Health, Epic Systems Corporation, iNTERFACEWARE, Inc, InterSystems Corporation, MEDITECH, NextGen Healthcare Inc, Orion Health en andere spelers.

Gratis PDF-voorbeeldrapport: https://www.snsinsider.com/sample-request/1769

Marktanalyse

Nu de gezondheidszorg steeds afhankelijker wordt van IT-systemen, wordt de behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen steeds groter. De integratie van beveiligingsprotocollen en encryptieoplossingen in de IT-infrastructuur van de gezondheidszorg is cruciaal om patiëntgegevens te beschermen tegen cyberdreigingen en om het vertrouwen tussen patiënten en belanghebbenden in de gezondheidszorg te bevorderen. Zorgaanbieders kiezen steeds vaker voor een proactieve benadering van de gezondheidszorg door de nadruk te leggen op het beheer van de gezondheid van de populatie. Geïntegreerde IT-oplossingen vergemakkelijken het verzamelen van gegevens op zowel individueel als populatieniveau, waardoor gezondheidszorgorganisaties gezondheidstrends kunnen identificeren, interventies kunnen richten en middelen strategisch kunnen toewijzen om de algehele gezondheid van de gemeenschap te verbeteren. De wereldwijde adoptie van telegeneeskunde en remote patiënt monitoring oplossingen is sterk toegenomen, gedreven door factoren zoals gemak, kosteneffectiviteit en de behoefte aan toegang tot gezondheidszorg in afgelegen gebieden. Al deze factoren bevorderen de groei van de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg.

Impact van recessie

Een recessie kan zeker een dempend effect hebben op de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg door budgetbeperkingen, een tragere adoptie en meer concurrentie tussen leveranciers. Het belang op lange termijn van IT-integratie voor het verbeteren van de diensten en activiteiten in de gezondheidszorg kan echter bijdragen aan het uiteindelijke herstel en de groei van de markt. Bovendien kan de behoefte aan kosteneffectieve oplossingen in moeilijke economische tijden innovatie op dit gebied zelfs stimuleren.

Segmentatie-analyse

Het softwaresegment voor de integratie van medische apparatuur staat in de voorhoede van de technologische revolutie in de gezondheidszorg. Deze geavanceerde softwareoplossingen vormen de brug tussen medische apparaten en systemen voor elektronische patiëntendossiers (EHR), waardoor naadloze gegevensuitwisseling en real-time monitoring mogelijk worden. Ziekenhuizen zijn het epicentrum van de patiëntenzorg en hun cruciale rol in de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg kan niet genoeg worden benadrukt. Omdat gezondheidszorgsystemen elektronische patiëntendossiers, patiëntportalen en telegeneeskundeplatforms blijven gebruiken, wordt de integratie van deze ongelijksoortige systemen van het grootste belang.

De marktsegmentatie voor IT-integratie in de gezondheidszorg is als volgt:

Naar type producten & Diensten

  • Producten
    • Interface-engines
    • Software voor media-integratie
    • Medica-apparaatintegratiesoftware
    • Andere integratiehulpmiddelen
  • Diensten
  • Ondersteuning en onderhoud
  • Implementatie- en integratiediensten
    • Training en opleiding
    • Adviesdiensten

Per eindgebruiker

  • Ziekenhuizen
  • Klinieken
  • Diagnostische beeldvormingscentra
  • Laboratoria
  • Andere eindgebruikers

Hebt u een rapport op maat nodig volgens uw bedrijfsbehoeften, vraag het hier: https://www.snsinsider.com/enquiry/1769

Regionale status & Analyse

Noord-Amerika blijft een koploper op de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg, vanwege de geavanceerde infrastructuur in de gezondheidszorg en de vroege toepassing van technologische innovaties. De nadruk die de regio legt op elektronische patiëntendossiers (EHR’s), interoperabiliteit en gegevensuitwisseling heeft de vraag naar robuuste IT-integratieoplossingen aangewakkerd. Europese landen erkennen steeds meer het potentieel van IT-integratie in de gezondheidszorg om de resultaten voor patiënten te optimaliseren en de kosten voor de gezondheidszorg te verlagen. De verschillende gezondheidszorgsystemen in de regio vormen een uitdaging op het gebied van standaardisatie en interoperabiliteit. De regio Azië-Pacific laat een gevarieerd zorglandschap zien, met landen in verschillende stadia van technologische adoptie. Ontwikkelingslanden in de regio zien de vraag naar gezondheidszorg toenemen, wat investeringen in IT-infrastructuur stimuleert.

Conclusie

De toekomst van de markt wordt gekenmerkt door een opmerkelijk potentieel voor groei en innovatie. De voortdurende technologische vooruitgang, in combinatie met de toenemende erkenning door de sector van de waarde van geïntegreerde IT-oplossingen, zal de ontwikkeling van nieuwe toepassingen blijven stimuleren die de patiëntenzorg verbeteren, activiteiten stroomlijnen en de weg vrijmaken voor een efficiënter en effectiever ecosysteem voor de gezondheidszorg.

Vaak gestelde vragen

Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg?

  • De wereldwijde markt zal 11,16 miljard dollar overschrijden tegen 2030, met een CAGR van 12,4% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

Wat zijn de belangrijkste factoren die de IT-integratiemarkt voor de gezondheidszorg beïnvloeden?

  • De markt kent een aanzienlijke groei als gevolg van een samenloop van factoren, waaronder de vraag naar verbeterde patiëntenzorg, interoperabiliteitsmandaten en de opkomst van telegeneeskunde, het transformatiepotentieel van AI en de toegenomen bezorgdheid over cyberbeveiliging.

Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor IT-integratie in de gezondheidszorg?

  • Allscripts Healthcare Solutions, Inc, NextGen Healthcare Inc, Corepoint Health, Epic Systems Corporation, iNTERFACEWARE, Inc, AVI-SPL, Inc, Cerner Corporation, InterSystems Corporation, MEDITECH, Orion Health.

Inhoud

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie

Hoofdstuk 3 Marktdynamiek

Hoofdstuk 4. Impactanalyse (COVID-19, oorlog tussen Oekraïne en Rusland, aanhoudende recessie op grote economieën)

Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse

Hoofdstuk 6 De 5 krachten van Porter

Hoofdstuk 7 PEST-analyse

Hoofdstuk 8 IT-integratiemarkt voor de gezondheidszorg Segmentatie, Naar type producten & Diensten

Hoofdstuk 9 IT-integratiemarkt voor de gezondheidszorg Segmentatie, Naar eindgebruiker

Hoofdstuk 10 Regionale analyse

Hoofdstuk 11 Bedrijfsprofiel

Hoofdstuk 12 Concurrentielandschap

Hoofdstuk 13 Gebruikscases en best practices

Hoofdstuk 14 Conclusie

Koop het volledige onderzoeksrapport: https://www.snsinsider.com/checkout/1769

Over de VS:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analytics. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methoden en meettechnologieën.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriële, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, en helpen u zo bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Akash Anand Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie, [email protected], Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | 91-7798602273 (IND), Website: https://www.snsinsider.com


Keywords:  Healthcare IT Integration Market,Healthcare IT Integration Market Size,Healthcare IT Integration,Healthcare IT Integration Market Share,Healthcare IT Integration Market Growth,Healthcare IT Integration Market Trends,Healthcare IT Integration Market Insights,Healthcare IT Integration Industry,Healthcare IT Integration Statistics