header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor Expanded Beam Cable zal tegen 2030 6.357,7 miljoen dollar bedragen

Aug 30, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor geëxpandeerde straalkabel

De Expanded Beam Cable-markt zal waarschijnlijk groeien in een aanzienlijk tempo als gevolg van de enorme vooruitgang in glasvezeltechnologie. Daarnaast zal de uitgebreide toepassing van glasvezelkabels en assemblages door toonaangevende laboratoria voor ruimteonderzoek de groei van de markt ondersteunen. Ook de groeiende vraag naar snelle internetverbindingen en een hogere datatransmissiesnelheid bepalen het groeiende marktlandschap.

Bovendien versnelt de voortdurend toenemende vraag naar hogere datasnelheden, grotere bandbreedte en hogere dichtheden de marktaandelen. Met de ontluikende telecomindustrie wereldwijd die een enorme vraag naar geëxpandeerde bundelkabels creëert, verwacht MRFR dat de wereldwijde markt voor geëxpandeerde bundelkabels tegen 2030 een waarde van USD 6.357,7 miljoen zal bereiken, met een CAGR van 23,7% tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

De groeiende toepassing van glasvezelkabels en expanded beam controllers in snelgroeiende industrieën zoals de militaire, communicatie-, olie-, gas-, robotica-, medische en energiesector & stimuleren de omvang van de markt. Aanzienlijke investeringen door enkele grote marktspelers in de ontwikkeling van zeer configureerbare kabelbeheeroplossingen doen de waarde van de markt voor expanded beam kabels escaleren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10952

Grote spelers

Actieve spelers op de markt zijn

  • Harting Technology Group,
  • Smiths Interconnects (Smith Group Plc),
  • TE Connectivity Ltd.,
  • X-Beam Tech,
  • Tech Optics,
  • Neutrik,
  • Warren & Brown Networks,
  • Foss Fiberoptics, Radiall,
  • Bel Fuse Inc,
  • 3M Bedrijf,
  • Molex LLC,
  • Sumitomo Electric Industries Ltd.,
  • Amphenol Corporation,
  • ODU GmbH & Co. KG,
  • Glenair, Cotsworks, Inc. en
  • STRAN Technologies, onder andere.

Wereldwijde markt voorExpanded Beam Cable segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in lensgroottes, technologieën, connectortypes, enkel- vs. meerkanaalsconnectoren, toepassingen en regio’s. Het segment lensgrootte is onderverdeeld in 0,8 mm, 1,25 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm en meer. Het technologiesegment is onderverdeeld in enkelvoudige modus, multimodale modus en hybride. Op dezelfde manier is het segment connectortype onderverdeeld in enkelkanaals en meerkanaals bundelconnectoren.

Het segment van enkel- vs. meerkanaalsconnectoren is onderverdeeld in rack & paneel, in-line circulaire, snelkoppelconnectoren, paneelconnectoren en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in O & G, militaire communicatie, medisch, robotica, energie &, omroepsystemen, productie & industrieel, geofysische exploratie, militaire/commerciële lucht- en ruimtevaart, maritieme operaties en andere. Per regio is de markt voor verbrede bundelkabels onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Markt voorgeëxpandeerde bundelkabels Geografische analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor geëxpandeerde bundelkabels, getuige de enorme vraag naar verbeterde bandbreedte. Daarnaast stimuleert het toenemende gebruik van geëxpandeerde bundelkabels door de Amerikaanse federale overheid in civiele ruimtevaartprogramma’s en ruimteonderzoek in de luchtvaart de omvang van de markt. Tegelijkertijd bepaalt de toenemende toepassing van deze kabels in omroepsystemen, geofysische exploratieactiviteiten en productiesectoren & het groeiende marktlandschap.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/expanded-beam-cable-market-10952

Wereldwijde markt voorExpanded Beam Cable – Concurrentielandschap

De markt voor geëxpandeerde bundelkabels is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote spelers. Deze spelers richten zich op productontwikkeling en initiëren strategieën, zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen. Ze doen aanzienlijke investeringen om R & D te stimuleren om vereiste technologieën te ontwikkelen en uit te breiden.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

09 mrt 2022 — Neutrik Americas lanceerde een glasvezelverbindingssysteem, FIBERFOX, voor toepassingen in ruwe omgevingen. FIBERFOX glasvezelconnector met uitgebreide bundel is ontworpen om te voldoen aan de militaire specificatievereisten MIL-DTL-83526. Het nieuwe glasvezelverbindingssysteem maakt gebruik van een lens om het licht van een optische vezel uit te breiden en nauwkeurig uit te lijnen.

Lees meer artikel-

De voorspelling is datde marktomvang van piëzo-elektrische apparaten tegen 2030 USD 76 miljard zal bedragen met een CAGR van 7% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarktomvang van optische sorteerders zal naar verwachting USD 4,17 miljard bereiken met een CAGR van 9,12% in 2032- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Het marktaandeel van digitale badges zal naar verwachting USD 80 miljard bereiken met een CAGR van 19% in 2030- Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Expanded Beam Cable Market,Expanded Beam Cable Market Growth,Expanded Beam Cable Market share