header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power over Ethernet-verlichtingsmarkt, aandeel zal USD 4,96 miljard bereiken in 2030

Aug 30, 2023 4:00 PM ET

Power over Ethernet-verlichting marktinzichten

De Power Over Ethernet-verlichtingsmarkt zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei registreren. Hervormde overheidsvoorschriften zullen de marktvraag in de komende jaren doen toenemen. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde Power over Ethernet-verlichtingsmarkt zal escaleren van USD 0,77 miljoen in 2022 tot USD 4,96 miljard in 2030, met een CAGR van 26,28% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2030).

Een efficiënt verlichtingssysteem is essentieel in slimme infrastructuren. Vandaag de dag worden de meest hoogwaardige aangesloten verlichtingssystemen op grote schaal gebruikt in intelligente gebouwen. Energiebesparing wordt gezien als het meest gerichte uitvoeringsprogramma en Power over Ethernet-verlichting biedt talloze mogelijkheden. Daarom is er veel vraag naar PoE-verlichtingssystemen. Het toenemende aantal IoT-apparaten heeft ook de toepassing van PoE verhoogd.

De toename in het gebruik van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen en overheidsinitiatieven om energiebesparing aan te moedigen, stimuleren de omvang van de Power over Ethernet verlichtingsmarkt. Ook de toenemende verstedelijking en industrialisatie in opkomende markten hebben een positieve invloed op de groei van de Power over Ethernet verlichtingsmarkt. De toenemende vraag naar hoogwaardige en betrouwbare verlichtingsoplossingen beïnvloedt de waarde van de power over ethernet verlichtingsmarkt.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10742

Bovendien stimuleren de toenemende O&O-investeringen in de ontwikkeling van efficiënte PoE-verlichtingssystemen de marktinkomsten. Aan de andere kant belemmert de hoge initiële investering die nodig is om PoE-systemen en verlichtingsapparatuur te installeren de marktgroei, waardoor de acceptatie wordt beperkt. Het opzetten van een PoE-netwerk vereist een aanzienlijke financiële uitgave vooraf. Ook de aanzienlijke kosten voor het onderhoud van stroomvoorzienende apparatuur kunnen een belemmering vormen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van PoE-verlichting zijn

  • Cisco Systems (VS),
  • Hubbell Inc. (VS),
  • Signify Holding (Nederland),
  • E. Williams (VS),
  • Prolojik (VK),
  • Herbert Waldmann GmbH & Co. Kg (Duitsland),
  • Siemon (VS),
  • Silvertel (VK),
  • Ubiquiti Networks Inc (VS),
  • ALLNet GmbH (Duitsland),
  • Axis Lighting (Canada),
  • Wipro Lighting (India),
  • Ideal Industries (VS) en
  • NETGEAR (VS), onder andere.

Power over Ethernet verlichtingsmarkt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in aanbod, wattage, toepassing en regio’s. Het segment aanbod is onderverdeeld in hardware, software en diensten. Het wattage segment is onderverdeeld in tot 25 watt en meer dan 25 watt. Op dezelfde manier is het toepassingssegment onderverdeeld in commercieel, residentieel, industrieel en andere. Per regio is de PoE-verlichtingsmarkt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de Rest van de Wereld.

Power over Ethernet verlichtingsmarkt – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde PoE verlichtingsmarkt. De beschikbaarheid van kosteneffectieve grond voor het opzetten van fabrieken en nieuwe commerciële constructies bevordert de groei van de markt. Daarnaast hebben de sterke aanwezigheid van grote marktspelers en de voortdurende groei in commerciële & industriële gebouwen en slimme kantoren een positieve invloed op de marktgroei. Bovendien zorgen grote investeringen in industriële groei voor inkomsten in de regio, een goede infrastructuur en een grote beroepsbevolking.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/power-over-ethernet-lighting-market-10742

Power over Ethernet-verlichtingsmarkt – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve PoE verlichtingsmarkt lijkt gediversifieerd door de aanwezigheid van verschillende grote fabrikanten. De spelers in de industrie hanteren strategieën zoals fusies & overnames, samenwerking en product-/technologielanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. Ze doen aanzienlijke investeringen om hun O&O en uitbreidingsplannen te stimuleren.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

26 februari 2023 — LV Energy Systems, een toonaangevende leverancier van PoE verlichtingsoplossingen, kondigde zijn plan aan om een revolutie teweeg te brengen in de verlichtingsindustrie met zijn geavanceerde technologie en het innovatieve PoE verlichtingsontwerpmerk Luminetworx. Het invoeren van een duurzamere, efficiëntere en kosteneffectievere armatuurtoekomst zal een revolutie teweegbrengen in de ruimte van huis-, kantoor- en openbare verlichting.

Lees meer artikel-

Het marktaandeel van 3D Printing zal tegen 2030 52,3 miljard USD bedragen met een CAGR van 22,30% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor emissiecontrolesystemen (EMS) zal tegen 2030 naar verwachting 5,21 miljard USD bereiken met een CAGR van 6,30% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor beveiligingscamera’s zal tegen 2030 een omvang bereiken van 31,07155411 miljard USD met een CAGR van 18,30% – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Power Over Ethernet Lighting Market,Power Over Ethernet Lighting Market Size,Power Over Ethernet Lighting Market Share