header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Big Data Analytics-markt zal een grote groei laten zien dankzij de ontwikkeling van Business Intelligence en de toenemende toegankelijkheid van cloud computing

Aug 31, 2023 9:00 AM ET

Big Data Analytics-markt Toepassingsgebied & Overzicht

Volgens het rapport van SNS Insider werd de Big Data Analytics-markt in 2022 geschat op 173,53 miljard dollar. Projecties wijzen op een stijging naar 364,47 miljard dollar in 2030, met een verwachte CAGR van 9,72% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

In het digitale tijdperk heeft de exponentiële groei van gegevens geleid tot de opkomst van een transformatief veld dat bekend staat als big data analytics. Big data analytics omvat de uitgebreide verkenning, interpretatie en het gebruik van enorme en diverse datasets om waardevolle inzichten, patronen en trends te extraheren.

Ontvang een gratis monster van het Big Data Analytics-marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1586

Marktanalyse

In het zich steeds verder ontwikkelende technologielandschap blijft de Big Data Analytics-markt een opmerkelijke groei doormaken, gedreven door een samenkomst van factoren die synergetisch bijdragen aan de expansie ervan. Het tijdperk van digitale transformatie heeft geleid tot een exponentiële groei van gegevens die worden gegenereerd uit verschillende bronnen, zoals sociale media, IoT-apparaten en online transacties. Deze toename van het datavolume vereist geavanceerde analysetools om zinvolle inzichten te ontcijferen uit de enorme zee van informatie. In het tijdperk van personalisatie streven bedrijven ernaar om hun klanten op individueel niveau te begrijpen. Big Data analytics maakt het mogelijk om het gedrag en de voorkeuren van klanten te analyseren, wat leidt tot op maat gemaakte aanbiedingen en verbeterde klantervaringen. Kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) zijn integrale onderdelen van Big Data analytics. Ze maken automatisering, anomaliedetectie en patroonherkenning mogelijk, waardoor diepere inzichten uit gegevens kunnen worden gehaald, wat de groei van de markt stimuleert.

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Amazon Web Services
– Fair Isaac Corporation
– Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling Lp
– Internationale Machines Corporation
– Microsoft Corporation
– Oracle
– SAP SE
– SAS Inc
– Tibco Software Inc
– Teradata
– Overige

Impact van recessie

Hoewel de markt voor big data analytics de afgelopen jaren veerkracht en groei heeft laten zien, is deze niet immuun voor de gevolgen van een economische recessie. De effecten van een recessie kunnen zich uiten in veranderde uitgavenpatronen, verschuivingen in use cases en veranderingen in prijsmodellen. De essentiële rol van gegevens bij het nemen van geïnformeerde beslissingen zorgt er echter voor dat de markt relevant zal blijven, zij het met aanpassingen die nodig zijn vanwege het economische landschap.

Segmentatie-analyse

De convergentie van het cloudsegment en het BFSI-segment binnen de Big Data Analytics-arena is emblematisch voor de transformatieve kracht van datagestuurde inzichten. Hun respectievelijke bijdragen, ondersteund door de schaalbaarheid van de cloud en het data-intensieve karakter van BFSI, verlichten een pad naar geïnformeerde besluitvorming en operationele uitmuntendheid. Het verhaal dat ze samen creëren is er een van innovatie, veerkracht en strategische bekwaamheid, waardoor de contouren van het moderne zakelijke landschap fundamenteel veranderen.

Marktsegmentatie en subsegmentatie inbegrepen zijn:

Op basis van componenten:

– Hardware
– software
– Diensten

Op basis van de implementatiemodus:

– Cloud
– Publieke cloud
– Private Cloud
– Hybride cloud
– Op locatie

Op basis van organisatiegrootte:

– Kleine en middelgrote ondernemingen
– Grote ondernemingen

Op basis van bedrijfsfunctie:

– Financiën
– Marketing en verkoop
– Human Resources
– Bedrijfsvoering

Op basis van verticaliteit:

– BFSI
– Overheid en Defensie
– Gezondheidszorg en biowetenschappen
– Productie
– Detailhandel en consumptiegoederen
– Media en amusement
– Telecommunicatie en IT
– Transport en logistiek
– Andere verticale markten

Regionale Status & Analyse

Noord-Amerika is een pionier op de markt voor Big Data Analytics, met een geavanceerde technologische infrastructuur, een robuust onderzoeksecosysteem en een hoge concentratie van technologiegedreven ondernemingen. Europese landen hebben een opmerkelijk vermogen laten zien om de behoefte aan innovatie in evenwicht te brengen met strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy, met name de General Data Protection Regulation (GDPR). De Aziatisch-Pacifische regio is getuige van een explosieve groei van de markt, gedreven door een combinatie van factoren zoals een massale bevolking, een groeiende middenklasse en snel digitaliserende economieën.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1586

Conclusie

De toekomst van de markt voor Big Data Analytics is er een van enorme groei en innovatie. Naarmate de technologische vooruitgang de industrieën blijft veranderen en de manier waarop bedrijven werken verandert, zullen de integratie van AI, real-time verwerking, IoT en ethische overwegingen de evolutie van dit dynamische veld vormgeven. Degenen die de kansen grijpen die Big Data Analytics biedt, kunnen een concurrentievoordeel behalen en zinvolle vooruitgang boeken in verschillende sectoren van de wereldeconomie.

Vaak gestelde vragen

V1) Wat zijn de verwachte vooruitzichten voor de groei van de markt voor Big Data Analytics?

Ans: De wereldwijde markt zal 364,47 miljard dollar bereiken in 2030, met een verwachte CAGR van 9,72% tijdens de voorspelde periode van 2023 tot 2030.

V2) Wat zijn de belangrijkste factoren die de markt voor Big Data Analytics beïnvloeden?

Ans: Van de toename van het aantal gegevensbronnen tot de integratie van AI en het transformatiepotentieel dat dit in alle sectoren biedt, de groeifactoren zijn klaar om het landschap van gegevensanalyse voortdurend vorm te geven en uit te breiden.

V3) Wie zijn de belangrijkste spelers op de markt voor Big Data Analytics?

Ans: Amazon web services, inc., international business machines corporation, Fair Isaac Corporation, Hewlett Packard enterprise development lp, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Tibco software inc.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Inleiding
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieën
5. Waardeketenanalyse
6. Porter’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Big Data Analytics-marktsegmentatie, per component
9. Big Data Analytics-marktsegmentatie, naar implementatiemodus
10. Big Data Analytics-marktsegmentatie, naar organisatiegrootte
11. Big Data Analytics-marktsegmentatie, per bedrijfsfunctie
12. Big Data Analytics-marktsegmentatie, per verticale sector
13. Regionale analyse
14. Bedrijfsprofielen
15. Concurrentielandschap
16. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquêtes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop de volledige PDF van Big Data Analytics Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/1586

Lees meer ICT-gerelateerde rapporten

Akash Anand | Hoofd bedrijfsontwikkeling & Strategie | Telefoon: 1-415-230-0044 (VS) | E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Akash Anand | Head of Business Development & Strategy | Ph: +1-415-230-0044 (US) | Email: [email protected]
Keywords:  Big Data Analytics Market,Big Data Analytics Market Size,Big Data Analytics Market Share,Big Data Analytics Market Growth,Big Data Analytics Market Trends,Big Data Analytics Market Analysis,Big Data Analytics Market Forecast,Big Data Analytics Market Report