header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor actieve optische kabels zal 16.285,2 miljoen dollar bereiken, met een CAGR van 25,1% in 2022-2030

Aug 31, 2023 6:00 PM ET

Actieve optische kabel marktinzichten

De markt voor actieve optische kabels groeit voortdurend door de toenemende productie van elektrische en elektronische apparatuur. Daarnaast is de groeiende vraag naar gespecialiseerde ontwerp- en productieoplossingen een drijvende kracht achter de markt. Grote fabrikanten investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van zeer configureerbare actieve optische kabels, wat de omvang van de markt stimuleert.

Actieve optische kabels (AOC) worden op grote schaal gebruikt voor duurzame, betrouwbare elektrische verbindingen. De grote vraag naar complexe elektrische en elektromedische componenten stimuleert de omvang van de markt voor actieve optische kabels. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor actieve optische kabels in 2030 USD 16.285,2 miljoen zal bedragen, met een CAGR van ongeveer 25,1% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

De toenemende vraag naar hybride oplossingen met een kleine vormfactor die stroom, controle en datatransmissie over lange afstanden kunnen leveren in machinevisiesystemen, fabrieksautomatisering, robotica en intelligente detectieapparaten, doet de marktwaarde escaleren. Daarnaast is de steeds toenemende vraag naar energie wereldwijd een drijvende kracht achter de groei van de markt. Strenge regelgeving en nalevingsparameters met betrekking tot de veiligheid en beveiliging van bedradingsstructuren bevorderen de marktaandelen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10954

Grote spelers

Tot de belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor actieve optische kabels behoren

  • TE Connectivity,
  • Finisar Corporation (II-VI Incorporated),
  • Avago Technologies Ltd (Broadcom Inc.),
  • Amphenol Corporation,
  • Molex Inc,
  • Emcore Corporation,
  • Siemon,
  • Shenzhen Gigalight Technology Co,
  • 3M Company,
  • Sumitomo Electric,
  • T & C Communication Co, Ltd.,
  • Corning Incorporated,
  • Mobix Labs Inc,
  • Alysium Tech GmbH,
  • Intel Corporation,
  • Dell Inc,
  • Chromis Technologies,
  • IOI Technology Corporation en
  • Unixtar Technology Inc., onder andere.

Actieve optische kabelmarkt – segmenten

De markt is onderverdeeld in typen, vormfactoren, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in Infiniband, Ethernet, Serial-attached SCSI (SAS), Displayport, PCI Express (PCIE), HDMI, Thunderbolt, USB, Display port alt mode (DP-ALT), MIPI en andere. Het segment van de vormfactor is onderverdeeld in typische connectortypes, USB type C en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in high-performance computing (HPC), datacenters, consumentenelektronica (CE), telecommunicatie, personal computing (PC), digital signage, machine vision, robotica, vezelsensoren en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in energie &, olie & gas, medisch, militair/luchtvaart, IT & telecommunicatie, consumenten en anderen. Per regio is de AOC-markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-optical-cable-market-10954

Actieve optische kabelmarkt – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor actieve optische kabels. Vanwege de grote vraag naar energie is er in deze regio veel vraag naar actieve optische kabels. Daarnaast hebben het voordeel van grondstoffen en de kostenconcurrerende beschikbare arbeidskrachten een positieve invloed op de groei van de markt. Ook zorgen de snelle verstedelijking, industrialisatie en aanzwellende groei in de bouwsector voor een grote vraag op de markt.

Actieve optische kabelmarkt – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor actieve optische kabels lijkt gefragmenteerd en wordt geleid door de aanwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Toonaangevende spelers hanteren strategieën zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en lanceringen van technologieën om een groter marktaandeel te verwerven. Deze spelers doen ook aanzienlijke O&O-investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën. Er wordt aanzienlijk geïnvesteerd in uitbreidingsplannen om het wereldwijde bereik te vergroten en diverse expertise te verwerven.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

04 jan, 2023 — Pure Fi, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige A/V-connectiviteitsoplossingen voor consumenten en professionals, heeft de nieuwe actieve optische kabel Pure Fi USB Type-C gelanceerd. Deze nieuwe kabel biedt snelheden tot 40 Gbps en een bereik tot 30 meter, waardoor hij ideaal is voor snelle connectiviteitstoepassingen voor apparaten die niet dicht bij elkaar staan. Bovendien biedt de Pure Fi USB Type-C kabel de ultieme plug & play functie voor de meeste toepassingen die een betrouwbare, snelle verbinding vereisen.

Lees meer artikel-

Deomvang van de Wi-Fi-chipsetmarkt zal naar verwachting 27.183,7 miljoen USD bereiken in 2025 met een CAGR van 6,02% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Deomvang van de markt voor halfgeleiderwafers zal tegen 2027 naar verwachting 40 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 3,8% – rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor positiesensoren zal tegen 2026 naar verwachting USD 7,54 miljard bereiken met een groeipercentage van 8,10% – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]


Keywords:  Active Optical Cable Market,Active Optical Cable Market Size,Active Optical Cable Market Share