header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit (HIPPS) zal van 2023 tot 2032 groeien met een CAGR van 7,50%.

Aug 31, 2023 3:00 PM ET

High Integrity Pressure Protection System (HIPPS) marktinzichten

De markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit zal waarschijnlijk een opmerkelijke omzetgroei laten zien. Strenge industriële veiligheidsvoorschriften wereldwijd zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit naar verwachting zal groeien met ongeveer 7,50% CAGR tijdens de voorspelde periode (2023-2032).

In het afgelopen decennium heeft de markt verschillende ontwikkelingen doorgemaakt die de toepassing van drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit in verschillende sectoren stimuleren. Toenemende ontwikkelingen van producten die kunnen worden aangepast om te voldoen aan specifieke eisen en OSHA- en ANSI-normen voor valbeveiliging stimuleren de groei van de markt. De verspreiding van Industrie 4.0 en industriële IoT-oplossingen (IIoT) bevorderen de groei van de HIPPS-markt.

Daarnaast zorgt de stijgende vraag naar HIPPS vanuit de olie- en gasindustrie, de chemische industrie, de energiesector, de metaalindustrie, de & mijnbouw, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en andere procesindustrieën voor een substantiële groei van de markt. De groeiende bezorgdheid over de veiligheid in de verschillende industrieën en de toenemende vraag naar realtime bewakingsveiligheidssystemen doet de waarde van de markt voor drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit stijgen. Toenemende regelgeving en beleid ter ondersteuning van de veiligheid van werknemers stimuleren de omvang van de HIPPS-markt.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10879

Aan de andere kant zijn de hoge kosten voor het onderhoud en de automatisering van veiligheidsapparatuur een belangrijke factor die de groei van de markt belemmert. Ook de beschikbaarheid van een beperkt aantal gecertificeerde veiligheidsmedewerkers in fabrieken vormt een grote uitdaging voor fabrieksexploitanten om oplossingen voor drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit te implementeren. Niettemin zou de groeiende vraag naar HIPPS in zware industrieën de groei van de markt ondersteunen.

Belangrijke spelers:

De belangrijkste HIPPS-marktspelers zijn

  • Emerson Electric Co,
  • Rockwell Automation,
  • Severn Glocon Group,
  • Yokogawa Electric Corporation,
  • Schneider Electric,
  • ABB Ltd.,
  • Schlumberger NV,
  • Siemens AG,
  • Mogas Industries Inc. en
  • Mokveld Valves BV, onder anderen.

HIPPS-markt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in componenten en diensten. Het segment eindgebruikersindustrie is onderverdeeld in olie & gas, chemicaliën, energie, metaal & mijnbouw, voedsel & dranken en andere procesindustrieën. Per regio is de markt voor drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit vanwege overheidsvoorschriften op het gebied van industriële en milieuveiligheid. Daarnaast zorgen de toenemende automatisering en Industrie 4.0-regelgeving voor een toename van het gebruik van HIPP-systemen in deze regio. Voortdurende industriële ontwikkelingen, naast de snelle commercialisering en toename in de implementatie van veiligheidssystemen in zware industrieën, stimuleren de groei van de markt. Bovendien stimuleren de toenemende overheidsuitgaven om industriële beveiligingssystemen in de regio te verbeteren de groei van de markt.

Markt voor drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt van drukbeveiligingssystemen voor hoge integriteit lijkt gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Om een groter marktaandeel te verwerven, blijven fusies & overnames, samenwerking, merkversterking en innovatie de belangrijkste trends van de marktspelers. Spelers investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve technologieën en upgraden hun productportfolio.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-integrity-pressure-protection-system-hipps-market-10879

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

Nov. 03, 2022 — HIMA Group, een toonaangevende wereldwijde leverancier van veiligheidsgerelateerde automatiseringsoplossingen, kondigde zijn plan aan om zijn grote installed base en bestaande partnerschappen in Frankrijk te versterken. HIMA Frankrijk heeft ook een nieuw pand betrokken op de locatie in Jossigny. Door zijn marktaanwezigheid in Frankrijk uit te breiden, bevestigt het bedrijf zijn commitment om zijn klanten en partners in Frankrijk te ondersteunen. De uitgebreide expertise van de groep is beschikbaar voor toepassingen variërend van drukbeveiligingssystemen met hoge integriteit tot beveiligingsprocessen en de spoorwegindustrie.

Lees meer artikel-

Astable Multivibrator Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2027

IR-spectroscopie marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Procesanalysator markt onderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  High Integrity Pressure Protection System (HIPPS) Market,High Integrity Pressure Protection System (HIPPS) Market Size