header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Photo Booth/Kiosk-markt zal 7.472,4 miljoen ton bereiken in 2030, met een CAGR van 9,7% in 2022-2030

Sep 1, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor fotohokjes/kiosken

De wereldwijde markt van fotohokjes/kiosken zal waarschijnlijk voortdurend groeien tijdens het huidige decennium. Het toenemende bewustzijn over de oorzakelijke rol die fotohokjes/kiosken spelen in het verhogen van de merkwaarde zal de vraag op de markt ondersteunen. Bovendien zullen de toenemende investeringen van spelers in de industrie in de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande productlijnen de omvang van de markt voor fotohokjes/kiosken vergroten.

De komst van innovatieve ontwerpen om de betrokkenheid van de consument in de detailhandel of duty-free winkels te vergroten, zou bijdragen aan de groei van de markt. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde fotohokjes-/kioskmarkt tegen 2030 USD 7.472,4 miljoen bereiken, met een CAGR van 9,7% tijdens de geschatte periode (2022-2030).

Bovendien zou de stijgende vraag naar een betere klantenervaring de inkomsten van de photo booth/kiosk-markt een boost geven. Ook de toenemende penetratie van communicatietechnologie en -apparaten, waaronder internet, Wi-Fi, smartphones, tablets en IoT-apparaten, zou de waarde van de markt voor fotohokjes/kiosk’s doen stijgen.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11030

Grote spelers

Marktleiders op de markt van fotohokjes/kiosk zijn onder andere

  • Eastman Kodak Company (Kodak-VS),
  • Dai Nippon Printing Co., Ltd. (Japan),
  • Olea Kiosks Inc. (VS),
  • Fujifilm Holdings Corporation (Japan),
  • HiTi Digital, Inc. (Taiwan),
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan),
  • Photo-Me International plc. (VERENIGD KONINKRIJK),
  • Photobooth Supply Co. (VS),
  • Toshiba Corporation (Japan),
  • Dakis Decision Systems Inc. (Canada),
  • PhotoBooth Vending (VK),
  • Global Display Solutions SpA (Italië),
  • TapSnap (Canada), KIOSK Information Systems (VS) en
  • ATA Photo Booths (VS), onder andere.

Wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, componenten, toepassingen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in fotohokjes (buiten, gesloten en spiegelhokjes) en fotokiosken (mini-fotokiosken en fotostandaarden). Het onderdeelsegment is onderverdeeld in hardware, software en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in farmaceutische winkels, kruidenierswinkels, elektronicawinkels en andere. Per regio is de markt voor fotohokjes/kiosken onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en andere.

Wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt van fotohokjes/kiosken. Fotohokjes/kiosken zijn erg populair in Noord- en Zuid-Amerika vanwege de kleinere benodigde ruimte, het moderne ontwerp en de vele achtergrondopties. Bovendien vergroot de mogelijkheid om veel mensen op de foto te zetten hun populariteit op feestjes en brandingevenementen.

Het huren van fotohokjes voor huwelijksrecepties, bars, feestjes en andere privé-evenementen is een populaire trend in de VS en Canada. Bovendien vergroten de enorme technologische vooruitgang en de sterk groeiende economie in de regio de marktomvang. De marktpenetratie van communicatietoestellen & stimuleert de regionale marktgroei exponentieel.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/photo-booth-kiosk-market-11030

Wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken – Analyse van de concurrentie

De markt van fotohokjes en kiosken is erg competitief en lijkt gefragmenteerd door verschillende gevestigde spelers die actief zijn in deze sector. Aanbieders richten zich op het verbeteren van de marktprestaties door veelbelovende bedrijven in snelgroeiende markten over te nemen. Fabrikanten benadrukken kwaliteit en ontwikkelen standaard & op maat ontworpen fotohokjes/kiosken, die superieure prestaties en langdurige service bieden voor veeleisende kopers.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

4 aug. 2023 — OutSnapped, een fysiek en digitaal fotohokjesbedrijf in New York lanceerde een nieuw AI-fotohokje. De nieuwe AI-gebaseerde photo booth-technologie, waarvoor patent is aangevraagd, genereert foto’s in realtime, met avatars en meer, en biedt analytische & engagementtools voor CMO’s, eventplanners, retail pop-ups en meer om virale content te creëren. Het nieuwe OutSnapped AI fotohokje betekent een tektonische verschuiving die op het punt staat te veranderen hoe herinneringen worden vastgelegd.

Lees meer artikel-

Verhuur en lease van test- en meetapparatuur Marktomvang van test-en meet apparatuur tegen 2026 ter waarde van USD 9,43 miljard met een CAGR van 5,4% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Voorspeld wordt dat demarktomvang van spintronica tegen 2026 967,8 miljoen USD zal bedragen met een CAGR van 5,3% – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Voorspeld wordt datde marktomvang van afstembare lasers zich zal ontwikkelen met een CAGR van 8,19% om in 2026 USD 1.353,5 miljoen te bereiken – Verslag van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street, 5th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street, 5th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Photo Booth/Kiosk Market,Photo Booth/Kiosk Market Size,Photo Booth/Kiosk Market Share