header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De regionale vraag naar gerecycled plastic in de markt & Topbedrijven | groeien met 8,5% CAGR in 2032

Sep 4, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Recycled Plastic Market Information by Source, Plastic Type, Process, Type, End-Use, and Region – Forecast till 2032″ ” zou de gerecyclede kunststofmarkt een enorme sprong kunnen maken van 74,9 miljard dollar in 2023 naar 143,9 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 8,5% tussen 2023 en 2032.

Gerecycleerd plastic wordt gemaakt van schroot of afvalplastic dat gebruikt is om nuttige producten van te maken. Omdat de overgrote meerderheid van de polymeermaterialen die wereldwijd worden gebruikt niet biologisch afbreekbaar zijn, is recycling van deze materialen de beste strategie om de milieubelasting van polymeer te verminderen. Naar verwachting zullen regeringen in Europa, China, India en Brazilië actie ondernemen om recycling te bevorderen en zal het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik steeds meer verboden worden.

Concurrentielandschap van de markt:

  • REMONDIS SE & Co. KG
  • Biffa
  • Stericycle
  • Republic Services Inc.
  • WM Intellectual Property Holdings L.L.C.
  • Veolia
  • Shell International B.V.
  • Afval Verbindingen
  • CLEAN HARBOR INC.
  • Covetsro AG

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11993

Drijfveren voor de markt:

Regelgeving opgesteld door overheden en regelgevende instanties bevorderen het gebruik van gerecycled plastic in een reeks toepassingen in Noord-Amerika en Europa. Zo moedigt regelgeving in Europese landen met betrekking tot de ontwikkeling van recyclingtechnologieën, inzamelingsprogramma’s en productinnovatie recycling aan bij polymeerfabrikanten. Er zal zich ook een trend in de markt ontwikkelen als gevolg van het verbod op plastic voor eenmalig gebruik dat is ingevoerd door landen als de Verenigde Staten, Brazilië, India en Canada om plasticvervuiling tegen te gaan.

Daarnaast waren de recyclingpercentages voor plastic in 2018 respectievelijk 60%, 25% en 24% in landen als China, Mexico en India. Door de verhoogde recyclingpercentages in ontwikkelingslanden zullen plastic recyclers wereldwijd ontwikkelingskansen hebben. Daarom zal de markt groeien als gevolg van de pro-recyclingmaatregelen die verschillende landen hebben genomen.

De behoefte aan gerecyclede materialen neemt toe in een groot aantal sectoren, waaronder de voedingsmiddelen- en consumptiegoederensector. Het gebruik van recycleerbare polymeren neemt toe in de voedingsmiddelen- en drankensector als gevolg van de kritieke vraag naar verpakkingsmaterialen die veilig gebruikt kunnen worden in de buurt van voedingsmiddelen. Deze materialen kunnen conventionele kunststoffen effectief vervangen als barrière tussen voedingsproducten en omgevingsfactoren, waardoor de industrie groeit. Gerecycled polyethyleentereftalaat is een uitstekend materiaal dat zeer geliefd is bij het maken van flessen voor water- en drankverpakkingen.

Gerecyclede polymeren worden voor meer gebruikt dan alleen voedsel- en drankverpakkingen; ze worden ook gebruikt om speelgoed, sportuitrusting en kledingaccessoires langer mee te laten gaan. Omdat ze niet reactief zijn, worden deze polymeren ook vaker gebruikt om producten als zeep, oppervlakteactieve stoffen, shampoos en andere persoonlijke verzorgingsproducten te verpakken. De productie van verpakkingsmaterialen voor consumptiegoederen breidt zich uit, wat de groei van de markt zal versnellen.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11993

Beperkingen in de markt:

Twee toepassingen voor nieuwe kunststoffen zijn de productie van voedselverpakkingen en auto-onderdelen. Ze presteren aanzienlijk beter in termen van kwaliteit dan hun gerecycleerde equivalenten. Ondanks aanbevelingen van regelgevende instanties om het gebruik van PCR-kunststoffen in verpakkingsmaterialen te stimuleren, zijn fabrikanten terughoudend om ze te gebruiken vanwege de kans op verontreiniging.

Marktsegmentatie

Afhankelijk van de bron worden flessen, folies, schuim, vezels en andere producten ingedeeld in de markt voor gerecyclede kunststof.

De markt voor gerecyclede kunststof wordt onderverdeeld in PVC (polyvinylchloride), PET (polyethyleentereftalaat), PE (polyethyleen), PP (polypropyleen), PS (polystyreen) en andere, afhankelijk van het type kunststof dat wordt gebruikt.

De segmentatie van de markt voor gerecyclede kunststof op basis van proces omvat mechanische en chemische processen.

De marktsegmentatie voor gerecycleerde kunststof omvat twee categorieën van gerecycleerde kunststof: recycling na consumptie en industriële recycling.

De segmentatie van de markt voor gerecyclede kunststof omvat de auto-industrie, elektrische & en elektronica, textiel, verpakking, bouw en constructie en andere eindgebruiksectoren.

Regionaal inzicht

Sinds 2022 (45,80%) blijft de Noord-Amerikaanse markt aan de top. De groei van belangrijke eindgebruiksectoren zoals elektrische & en elektronica, bouw en verpakking stimuleert de markt. Er wordt verwacht dat de markt in de geprojecteerde tijd zal groeien als gevolg van de stijgende vraag van consumenten naar verpakte en verwerkte voedingsmiddelen en de groei van de Noord-Amerikaanse bouwsector.

In Azië en de Stille Oceaan, vooral in landen met een grote bevolkingsdichtheid en een zwakke afvalverwerkingsinfrastructuur, groeit de bezorgdheid over de impact van plastic afval op het milieu. Het bewustzijn van en de vraag naar duurzame afvalverwerkingstechnieken, waaronder kunststofrecycling, is in de regio Azië-Pacific dan ook aanzienlijk toegenomen.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11993

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

De omvang van de markt voor aluminiumnitride [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, bedrijfsgroeistrategieën en inkomstenstatistieken

Omvang van de markt voor heptaanzuur [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, bedrijfsgroeistrategieën en inkomstenstatistieken

Hexylacetaat Marktomvang [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, bedrijfsgroeistrategieën en inkomstenstatistieken

Nucleaire Magnetische Resonantie Spectrometer Marktomvang [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, groeistrategieën en inkomstenstatistieken

1 Omvang van de hexeenmarkt [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, groeistrategieën en inkomstenstatistieken

Omvang van de kleurstoffenmarkt [2023-2032]: Belangrijkste beïnvloedende factoren, bedrijfsgroeistrategieën en inkomstenstatistieken

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Recycled Plastic,Recycled Plastic Market,Recycled Plastic Market Size