header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zero Trust Security-markt zal tegen 2030 naar verwachting 122,3 miljard USD bereiken met een CAGR van 17,60% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 4, 2023 2:00 PM ET

In 2021 werd de omvang van de Zero Trust Security-markt geschat op USD 11.781,7 Miljoen. Er wordt verwacht dat de Zero Trust Security-marktindustrie van 2022 tot 2030 een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,60% zal kennen, met een stijging van USD 13.121,0 Miljoen in 2022 tot USD 122,3 Miljard. Vanwege de enorme hoeveelheid onverwerkte gegevens die niet kunnen worden geanalyseerd met conventionele wetenschappelijke technieken, hebben big data de deur geopend voor data science.

Het internet, kunstmatige intelligentie en andere data science-benaderingen hebben geleid tot de geleidelijke expansie van bedrijven en ondernemingen over de hele wereld. De term “Zero Trust Security” of “BDaaS” beschrijft een breed scala aan cloudgebaseerde diensten voor het beheer van big data.

Dit is analoog aan de Big Data XaaS-modellen, die zijn gebaseerd op SaaS-, IaaS- en PaaS-cloudcomputingconcepten. Het “Zero Trust Security” cloudgebaseerde platform, dat end-to-end big data-oplossingen biedt, is ontwikkeld als antwoord op de groeiende behoeften van bedrijven.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8642

Zero Trust Security-markt belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de zero-trust beveiligingsmarkt zijn onder andere.

  • Cisco Systems, Inc (VS)
  • IBM (VS)
  • Akamai Technologies (VS)
  • Google LLC (VS)
  • Check Point Software Technologies Ltd. (Israël)
  • Pulse Secure, LLC. (VS)
  • Palo Alto Networks (VS)
  • Zscaler, Inc. (VS)
  • Deloitte Touche Tohmatsu Limited (VK)
  • Accenture (VK)
  • PWC (VK)
  • Tata Consultancy Service Limited (India)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Com (VS)
  • EY (VS)
  • KPMG (Nederland)
  • Boston Consultancy Group (VS)
  • Forcepoint en McKinsey & Company (VS)

De industrie wordt aangedreven door de groei van sociale mediaplatforms, de globalisering van e-commerce en het tempo waarin 5G wordt uitgerold. De toenemende vraag naar Zero Trust Security op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, Snapchat en andere is de belangrijkste factor voor de groei van de markt. Daarnaast genereert het toegenomen gebruik van sociale media en slimme apparaten een enorme hoeveelheid gegevens.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie

De Zero Trust Security-markt is onderverdeeld in cloud en on-premises implementatietypes. De on-premises categorie heeft nu het grootste marktaandeel door een sterke voorkeur voor dit soort implementaties en zal naar verwachting de komende jaren met een sterke CAGR groeien.

Netwerkbeveiliging, endpointbeveiliging, gegevensbeveiliging en cloudbeveiliging maken allemaal deel uit van de marktsegmentatie voor zero trust beveiliging op basis van beveiligingstype. Met een uitstekende CAGR in de afgelopen jaren heeft het segment voor eindpuntbeveiliging deze markt gedomineerd en zal dit naar verwachting ook in de toekomst blijven doen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Zero Trust Security-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/zero-trust-security-market-8642

De Zero Trust Security-markt is op basis van het type toepassing onderverdeeld in IT & Telecom, BFSI, Gezondheidszorg, Detailhandel en Overige. Het dominante segment van deze markt, IT & Telecom, heeft een enorme groei laten zien en zal naar verwachting blijven groeien met de snelste CAGR tijdens de prognoseperiode.

Deze markt is onderverdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Verwacht wordt dat Noord-Amerika deze markt tijdens de prognoseperiode zal blijven domineren nadat het de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en de snelste CAGR heeft doorgemaakt. Noord-Amerika fungeert als hoofdkwartier voor een aantal belangrijke internationale organisaties. De uitbreiding van de beveiligingsperimeter en de groei van de verschillende eindgebruikerssectoren zijn de drijvende krachten achter de vraag naar zero-trust beveiliging in de regio.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

De risico’s van de aanvallen kunnen iedereen treffen, van mensen en bedrijven tot overheden. Als gevolg hiervan is gegevensbeveiliging een primaire prioriteit geworden in het gebied. Daarnaast nemen cyberaanvallen snel toe in Noord-Amerika, vooral in de Verenigde Staten. Ze hebben een recordhoogte bereikt, deels door het snel groeiende aantal verbonden apparaten in het gebied. Maar in de komende jaren zal de regio Azië-Pacific naar verwachting ook de markt domineren met een opmerkelijke CAGR.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Marine Management Software Markt – De Marine Management Software industrie zal naar verwachting groeien van USD 1,86 miljard in 2022 naar USD 3,94 miljard in 2030

MCX-markt (Mission Critical Communication) – De MCX-markt zal naar verwachting groeien van USD 23,6 miljard in 2023 tot USD 3,94 miljard in 2030.

Markt voor strategieconsulting – De markt voor strategieconsulting zal naar verwachting groeien van 48,5 miljard dollar in 2023 tot 67,6 miljard dollar in 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Zero Trust Security Market,Zero Trust Security Market Size,Zero Trust Security Market Share,Zero Trust Security Market Trends,US Zero Trust Security,Japan's Zero Trust Security