header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Augmented Reality Shopping marktanalyse, trends en industriële omvang zal 36,3 miljard dollar groeien tegen 2032

Sep 5, 2023 3:11 PM ET

Inleiding

De Augmented Reality (AR) winkelmarkt heeft zich ontpopt als een ontwrichtende kracht in de detailhandel en heeft de manier waarop consumenten rondkijken, met elkaar omgaan en aankopen doen een nieuwe vorm gegeven. Augmented Reality combineert de fysieke en digitale wereld en verbetert de winkelervaring door computergegenereerde beelden over de echte wereld te leggen. Deze technologie heeft enorm aan populariteit gewonnen dankzij de mogelijkheid om een meeslepende, interactieve en handige winkelervaring te bieden. In dit artikel onderzoeken we de markt voor Augmented Reality-winkelen, de groeifactoren en de belangrijkste spelers die deze transformatie aandrijven.

Belangrijkste marktdrivers

Verbeterde winkelervaring: Met AR-technologie kunnen klanten producten in hun echte omgeving bekijken voordat ze een aankoop doen. Deze meeslepende ervaring helpt klanten beter geïnformeerde beslissingen te nemen en vermindert de onzekerheid die gepaard gaat met online winkelen.

Gemak en personalisatie: AR shopping apps kunnen productaanbevelingen op maat maken op basis van gebruikersvoorkeuren en eerder winkelgedrag, waardoor een gepersonaliseerde winkelervaring ontstaat. Dit niveau van gemak en maatwerk leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Integratie in e-commerce: Grote e-commerce platforms en retailers hebben AR-functies geïntegreerd in hun apps, waardoor het voor consumenten makkelijker wordt om producten virtueel uit te proberen, zoals kleding, meubels en cosmetica.

Marktuitbreiding: De COVID-19 pandemie versnelde de adoptie van online winkelen, waarbij consumenten op zoek gingen naar veiligere alternatieven voor winkelen in de winkel. Augmented Reality vulde de leemte op door een interactieve winkelervaring te bieden, waardoor de markt groeide.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12049

De belangrijkste spelers in de Augmented Reality Shopping-markt

Amazon: De e-commercegigant heeft het voortouw genomen op het gebied van AR-winkelen met zijn AR View-functie, waarmee gebruikers virtuele producten in hun huis kunnen plaatsen met behulp van de Amazon-app. Deze technologie is vooral handig voor het winkelen met meubels en woningdecoratie.

IKEA: Met IKEA Place, een AR-app van de Zweedse meubelverkoper, kunnen gebruikers visualiseren hoe IKEA-producten er in hun huis uit zouden zien. Dit heeft het vermogen van klanten om aankoopbeslissingen te nemen voor meubels en woonaccessoires aanzienlijk verbeterd.

Sephora: De cosmeticagigant Sephora gebruikt AR-technologie in zijn Virtual Artist-functie, waarmee klanten verschillende make-up producten virtueel kunnen uitproberen. Hierdoor kunnen klanten experimenteren met verschillende looks voordat ze make-up kopen.

Wayfair: Wayfair heeft AR geïntegreerd in zijn shopping app, waardoor klanten virtuele meubels en decorstukken in hun huis kunnen plaatsen. Deze technologie helpt gebruikers te visualiseren hoe producten in hun ruimte passen, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in hun aankoopbeslissingen.

Lowe’s: De home improvement retailer Lowe’s heeft de Lowe’s Vision app geïntroduceerd, die AR gebruikt om klanten te helpen met navigeren in hun winkels. De app biedt ook functies om producten bij klanten thuis te visualiseren.

Koop nu het Premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12049

Snapchat: De AR-lenzen van Snapchat zijn een platform geworden voor merken om op een leuke en interactieve manier met gebruikers in contact te komen. Veel mode- en cosmeticamerken gebruiken de AR-lenzen van Snapchat om gebruikers virtueel hun producten te laten passen.

Walmart: Walmart heeft zich gewaagd aan AR-winkelen met zijn Walmart AR-app. Deze app biedt een interactieve winkelervaring waarbij gebruikers producten kunnen scannen, prijsinformatie kunnen opvragen en persoonlijke aanbevelingen kunnen krijgen.

L’Oréal: De AR-app van L’Oréal, ModiFace, biedt een virtuele probeerervaring voor cosmetica en haarkleurproducten. Klanten kunnen in realtime experimenteren met verschillende looks voordat ze een aankoop doen.

Zara: Het fast-fashion merk Zara introduceerde een AR-functie in haar app, waarmee klanten modellen kunnen zien die de nieuwste kledingcollecties dragen wanneer ze displays in de winkel scannen. Dit verbetert de winkelervaring in de winkel.

Google: Google’s ARCore-platform biedt tools en technologieën voor ontwikkelaars om AR-ervaringen te creëren, waaronder winkelapplicaties. Veel AR-winkelapps vertrouwen voor hun functionaliteit op de AR-technologie van Google.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/12049

Conclusie

De Augmented Reality winkelmarkt ontwikkelt zich snel, gedreven door het verlangen naar meer meeslepende en handige winkelervaringen. Belangrijke spelers zoals Amazon, IKEA, Sephora en anderen hebben het potentieel van AR-technologie erkend voor het verbeteren van de betrokkenheid van klanten en het stimuleren van de verkoop. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt en toegankelijker wordt, kunnen we verwachten dat de AR-winkelmarkt zich verder zal uitbreiden en consumenten nog meer innovatieve en interactieve manieren zal bieden om producten online en in de winkel te kopen. De toekomst van de detailhandel is ontegenzeggelijk verweven met Augmented Reality en de belangrijkste spelers op dit gebied zullen de evolutie ervan blijven bepalen.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Augmented Reality Shopping Market,Augmented Reality Shopping Market Scope,Augmented Reality Shopping Market Size,Augmented Reality Shopping Market Share,Augmented Reality Shopping Market Trends