header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor autofronten breidt uit omdat aanpassing van voertuigen de nieuwste trend wordt 2032

Sep 5, 2023 2:36 PM ET

Markt Overzicht

Het rapport ” Automotive Fascia Market Information By Type, Material, Vehicle Type, Sales Channel, and Region – Forecast till 2032″ van Market Research Future (MRFR) belicht de markt voor autofascia ‘s per type, voertuigtype, verkoopkanaal en regio – Forecast till 2032″; de markt voor autofascia’s kan een stijging verwachten van USD 20,19 miljard in 2023 tot USD 30,3 miljard in 2032, met een snelheid van 5,20% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Samenvatting

Een decoratief kunststof paneel, bekend als een automotive fascia, wordt bovenop de bumper aan de voor- en achterkant van de auto geplaatst. Een bumper is een onderdeel dat is geïntegreerd in of bevestigd aan de voor- en achterkant van een auto om schade bij kleine botsingen te beperken. Daarom ontwerpen OEM-fabrikanten (Original Equipment Manufacturers) het dashboard vaak om de bumper te bedekken en de auto een uniform uiterlijk te geven. Het heeft ook ruimte voor bumpers, roosters, koplampen en emblemen.

Daarnaast gebruikt OEM bij voorkeur lichtgewicht materialen bij de constructie van de fascia om het gewicht van de auto te verlagen. Bovendien is de fascia gemaakt van lichtgewicht plastic omdat wordt voorspeld dat een vermindering van 10% in het gewicht van het voertuig zal leiden tot een vermindering van bijna 7% in het brandstofverbruik.

Gratis voorbeeld PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/11955

Concurrentielandschap van de markt:

  • Chiyoda Manufacturing
  • FLEX-N-GATE CORPORATION
  • Plastic Omnium
  • Inhance Technologieën
  • Magna International Inc.
  • MRC Productie
  • Dongfeng Electronic Technology Co. Ltd.
  • SANKO GOSEI
  • Eakas Corporation
  • Gestamp Automoción S.A.

Drivers van de markt:

Wereldwijd is het belangrijkste doel van de auto-industrie verschoven naar lichtgewicht componenten. In een poging om het totale gewicht van voertuigen te verminderen, zijn Original Equipment Manufacturers (OEM’s) begonnen met het vervangen van elementen die voorheen uit zware materialen bestonden door lichtere. Lichtgewicht is de term voor dit idee. Ingenieurs uit alle sectoren zijn gedwongen om creatieve assemblagetechnieken te ontwikkelen en kosteneffectieve vervangingsmaterialen te vinden als gevolg van de behoefte aan nieuwe materialen om onderdelen lichter te maken.

De grote hoeveelheid kooldioxide in de lucht die wordt veroorzaakt door de brandstofuitstoot van rijdende auto’s, draagt bij aan het toenemende CO2-niveau en de opwarming van de aarde. Om de hoeveelheid CO2 in Amerika en Europa te verminderen, investeert de auto-industrie veel in de ontwikkeling van lichtgewicht onderdelen. De hoeveelheid CO2 in voertuigemissies is onderworpen aan strenge overheidslimieten.

Ter illustratie: Euro 6 bepaalt dat de CO2-uitstoot van auto’s niet hoger mag zijn dan 95 g/km. Dit zou autofabrikanten ertoe aanzetten om meer lichtgewicht voertuigonderdelen te ontwerpen, wat de groei van de markt aanzienlijk zou stimuleren. Een van de belangrijkste onderdelen van het bliksemplan, dat voornamelijk wordt aangeboden door verschillende autofabrikanten, is de vermindering van het totale gewicht van voertuigen om de brandstofefficiëntie te verbeteren en te voldoen aan de vervuilingswetten van de overheid. Deze tactiek zou de marktexpansie moeten versnellen.

De autosector, die een aantal aangrenzende sectoren omvat, is de basis van de wereldeconomie en de belangrijkste motor van stabiliteit, macro-economische groei en technische vooruitgang in zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen. De autosector is extreem belangrijk voor ontwikkelingslanden zoals Brazilië en India. Door de stijgende inkomens en hogere uitgaven voor auto’s stijgt de verkoop van voertuigen in verschillende landen. Om een voorbeeld te geven: de Society of Indian Automobile Manufacturers (SIAM) schat dat er in 2019 3,3 miljoen personenauto’s zijn verkocht. Er wordt verwacht dat de inkomsten uit autobumperbeschermers aanzienlijk zullen stijgen naarmate de verkoop van voertuigen stijgt.

Beveiligingen

Wanneer een voertuig crasht, is er aanzienlijke schade aan het voertuig, wat resulteert in hoge reparatiekosten. Moderne auto’s zijn lichter, veiliger en verbruiken minder brandstof. Carrosseriereparaties zijn nu echter duurder door moderne productietechnieken en voertuigontwerpen. Omdat het grootste deel van de constructie van de bumper van kunststof is, kan het vervangen van de bumper van een auto duur zijn. De bumperbumper moet worden vervangen omdat er scheuren in lijken te zitten. Daarom kan het vervangen van dit onderdeel van een auto de gebruikskosten nog verder opdrijven, wat de expansie van de markt tijdens de onderzoeksperiode kan vertragen.

Markt Segmentatie

De markt voor autofronten bestaat uit rubber, met kunststof bekleed polystyreen, met kunststof bekleed aluminium, stalen & aluminium en andere materialen.

De voertuigtypen in het onderzoek zijn zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen.

De verkoopkanalen die in het onderzoek worden besproken zijn aftermarket en OEM.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Automotive Fascia :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fascia-market-11955

Regionaal inzicht

In 2022 nam Noord-Amerika (45,80%) de leiding in de markt. Noord-Amerika heeft strenge veiligheidsvoorschriften, zoals die voor de bescherming van voetgangers. Daarom is er een grote behoefte aan eigentijdse fascia-ontwerpen met componenten zoals impactabsorberende materialen en voetgangersvriendelijke structuren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten:

Markt voor communicatiegebaseerde treinbesturing

Markt voor middenconsole auto’s

Markt voor draagbare elektrische voertuigladers

Automotive Besturingssysteem Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Fascia Market,Automotive Fascia Market size,Automotive Fascia Market share,Automotive Fascia Market growth,Automotive Fascia Market trends,Automotive Fascia Market research,Automotive Fascia Market insights