header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor brandstofpompen bloeit nu het bewustzijn over biobrandstoffen wereldwijd toeneemt

Sep 5, 2023 4:15 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Fuel Dispenser Market Information by Product, Type, Application, and Region – Forecast till 2030″, kan de markt voor brandstofpompen groeien van USD 2.407,2 in 2023 tot USD 3904,14 in 2032, waarschijnlijk met een snelheid van 5,82% tussen 2023 en 2032.

Een essentieel onderdeel van de uitrusting in benzinestations is de benzinepomp, die wordt gebruikt om vloeibare of gasvormige brandstof af te leveren of te controleren. Deze worden gebruikt om brandstoffen in auto’s, vliegtuigen, opslagtanks of draagbare containers te pompen, waaronder benzine, diesel en aardgas. Het brandstofpompsysteem bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder hydraulische onderdelen, doseergedeeltes en slang- en sproeigedeeltes. Het aantal gradaties, het bedrijfsvolume, de brandstofproducten en de grootte van de faciliteit zijn slechts enkele van de variabelen die het ontwerp en de constructie van deze systemen beïnvloeden. Dispensers berekenen de kosten van de brandstof die in het voertuig wordt geleverd en leveren tegelijkertijd brandstof.

De belangrijkste factoren die de expansie van deze markt bevorderen zijn de expansie van de automobielsector, met een toenemend gebruik van dual-fuel of multi-fuel auto’s, en belangrijke ontwikkelingen in de dispensertechnologie. Een aantal landen heeft doelen gesteld om CNG-stations te implementeren en koolstofvrije emissies te bereiken in de komende jaren, wat aanzienlijke vooruitzichten biedt.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Gilbarco Inc (VS)
  • Dover Fueling Solutions (VS)
  • Tatsuno Corporation (Japan)
  • Bennett Pump Company (VS)
  • Scheidt & Bachmann Tubs d.o.o. (Kroatië)
  • NEOTEC (Griekenland)
  • LanFeng Co. Ltd (China)
  • Piusi Spa (Italië)


Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7018

Drijfveren voor de markt:

Aangezien alternatieve brandstoffen kosteneffectiever, brandstofefficiënter en emissiebeperkender zijn dan traditionele brandstoffen, wordt verwacht dat de automobielsector zal groeien. Door de lagere kosten van beide brandstoffen in vergelijking met de volatiliteit van de prijzen van aardolieproducten, neemt het gebruik van CNG- en LPG-auto’s snel toe in ontwikkelingslanden. Bovendien worden CNG- en LPG-auto’s gezien als milieuvriendelijke vervangers voor auto’s op aardolie. Volgens Bloomberg Data 2020 verkochten autofabrikanten in 2019 voor het zevende jaar op rij meer dan 17 miljoen auto’s in de Verenigde Staten. Daarom wordt verwacht dat het bereiken van de geschatte verkoopdoelstellingen zal resulteren in een groeitraject voor de auto-industrie, waardoor de vraag naar deze automaten in de komende jaren zal toenemen.

Dual-fuel auto’s verlagen de uitstoot van vervuilende stoffen en verbeteren tegelijkertijd de thermische efficiëntie van verbrandingsmotoren. Het biedt een antwoord op inefficiënte werking en vermindert de uitstoot van voertuigen die op één brandstof rijden. Een dual-fuel voertuig is een voertuig dat zowel op 100% diesel als op aardgas met een dieselpiloot kan rijden. Mensen zouden kunnen overschakelen op elektrische auto’s en andere alternatieve technologieën als gevolg van de uitputting van aardolieproducten. Als gevolg hiervan zal deze markt tijdens de projectieperiode stijgen door het stijgende gebruik van dual-fuel of multi-fuel auto’s.

De markt zou zich sneller ontwikkelen met de komst van technologisch geavanceerde brandstofpompen. Moderne benzinepompen maken het mogelijk om meerdere auto’s tegelijk te tanken. Een scanner, klantidentificatietoetsenbord, videoscherm, streepjescodering en magneetkaartterminal zijn allemaal inbegrepen om nauwkeuriger en betrouwbaarder te kunnen meten en tanken. Om de ervaring van de consument te verbeteren, ontwikkelen grote bedrijven ook snel betere en geavanceerdere oplossingen, zoals gepersonaliseerde benzinepompen. Daarom wordt verwacht dat technologisch verbeterde dispensers de marktexpansie tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren.

Beperkingen in de markt:

Het gebruik van elektrische auto’s wordt steeds populairder als gevolg van de stijgende benzinekosten en de milieueffecten van voertuigen die op conventionele brandstoffen rijden. In Europa is een regel opgesteld die voorschrijft dat lichte bedrijfswagens hun CO2-uitstoot tegen 2025 met 15% moeten verminderen. Als gevolg hiervan zou het gebruik van elektrische voertuigen worden beperkt door strenge regelgevende normen en groeiende bewustwordingscampagnes.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fuel-dispenser-market-7018

Marktsegmentatie

Zuig- en dompelbrandstofpompen zijn opgenomen in de op type gebaseerde marktsegmentatie. Met een geschat aandeel van 65-67% van de marktinkomsten voor brandstofpompen in 2021, beheerst het segment brandstofpompen met duikvermogen het grootste deel van het marktaandeel.

Benzine, diesel, biobrandstof en andere brandstoffen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor brandstofpompen op basis van toepassing.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7018

Regionaal inzicht

De markt voor brandstofpompen in Azië-Pacific heeft in 2021 de leiding genomen en zal zich in de loop van de onderzoeksperiode in een aanzienlijk tempo blijven ontwikkelen. De regeringen van China, India en andere opkomende landen concentreren zich op het verlagen van de negatieve milieueffecten van de uitstoot van auto’s en het verhogen van de benzineprijs, wat zal helpen bij het verhogen van de vraag naar auto’s op aardgas.

Gerelateerde rapporten:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Research Report: Informatie per type, toepassing, industrie en regio -Market

Onderzoeksrapport overde markt voor spuitgietmachines: informatie per type, per sluitkracht, per materiaal, per eindgebruik en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Rapportagemarktonderzoek persoonlijke beschermingsmiddelen per product, per industrie en per gevaar – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fuel Dispenser Market trends,Fuel Dispenser Market share,Fuel Dispenser Market demands,Fuel Dispenser Market scope,Fuel Dispenser Market outlook,Fuel Dispenser Market overview,Fuel Dispenser Market analysis