header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fruitconcentraten zal naar verwachting 3,79 miljard dollar groeien in 2030

Sep 5, 2023 6:07 PM ET

Fruitconcentraten markthoogtepunten:

De wereldwijde markt voor fruitconcentraten zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 14,6% laten zien en zal naar schatting USD 3,79 miljard bereiken in 2030.

Drivers:

Fruitconcentraten zijn producten die zijn afgeleid van fruit dat een proces ondergaat waarbij water wordt geëxtraheerd, wat resulteert in een meer geconcentreerde vorm van de natuurlijke aroma’s, suikers en voedingsstoffen van het fruit. Bij dit proces wordt een aanzienlijk deel van het water uit het fruit verwijderd, terwijl de essentiële elementen behouden blijven. Fruitconcentraten kunnen worden verkregen uit verschillende soorten fruit en worden gebruikt als ingrediënten in verschillende voedings- en dranktoepassingen. Ze worden gewaardeerd om hun intense smaak, langere houdbaarheid en veelzijdigheid in het toevoegen van natuurlijke fruitkenmerken aan een breed scala aan producten, zoals sappen, dranken, sauzen, desserts en nog veel meer.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2998

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor fruitconcentraten is gesegmenteerd op basis van vorm, vruchtensoort en toepassing.

Op basis van de vorm is de markt onderverdeeld in poeder en vloeistof. De dominantie van de categorie poeder in de markt voor fruitconcentraten wordt toegeschreven aan de langere houdbaarheid, gemakkelijke opslag en het transportgemak, waardoor het een veelzijdige en breed toepasbare optie is voor verschillende voedsel- en drankformules.

Op basis van het type fruit wordt de markt onderverdeeld in bessen, citrusvruchten, steenvruchten, tropische vruchten, pitvruchten en andere. De dominantie van de categorie Bessen in de markt voor Fruitconcentraten wordt toegeschreven aan de aantrekkelijke smaak, levendige kleuren en hoge niveaus van antioxidanten in verschillende bessenvruchten, waardoor hun populariteit in een breed scala aan producten wordt gestimuleerd.

Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in dranken, bakkerijproducten, zoetwaren, zuivelproducten, diepvriesdesserts en andere. De dominantie van de categorie dranken in de markt voor fruitconcentraten wordt toegeschreven aan het wijdverbreide gebruik van fruitconcentraten als smaakversterkers en natuurlijke zoetstoffen bij de productie van verschillende verfrissende en smaakvolle dranken.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fruit-concentrate-market-2998

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor fruitconcentraten is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese wereldmarkt voor fruitconcentraten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De wereldwijde markt voor fruitconcentraten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor fruitconcentraten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor fruitconcentraten, gedreven door een consumentenvoorkeur voor kant-en-klare producten die de grote vraag heeft aangewakkerd. Daarnaast draagt de veelzijdigheid van fruitconcentraten voor gebruik in verschillende verpakte dranken bij aan hun populariteit in de regio, goed voor bijna 40% van het totale marktaandeel.

Aan de andere kant komt de regio Azië-Stille Oceaan naar voren als de snelst groeiende markt als gevolg van de toepassing van geavanceerde fruitproductietechnologieën door boeren, wat resulteert in een hogere totale productie. Overheidsbeleid dat de coördinatie van de ontwikkeling van de fruitsector stimuleert, heeft ook de groei van de fruitsector bevorderd. Stijgende inkomensniveaus en alfabetiseringspercentages hebben het klantenbestand uitgebreid, terwijl de aanhoudende voorkeur van de regio voor natuurlijke producten de groei verder ondersteunt.

Europa behoudt een aanzienlijk marktaandeel en laat een consistente groei zien, waarbij het zelfs stabiliteit toont in moeilijke tijden zoals de COVID-19 pandemie.

Tijdens de prognoseperiode zal de vraag in regio’s als Afrika en Zuid-Amerika naar verwachting toenemen door de toenemende fruitteelt. Het Midden-Oosten blijft ook een belangrijke markt voor verschillende fruitproducten.

Belangrijkste bevindingen van de studie:

  • De wereldwijde markt voor fruitconcentraten zal naar verwachting USD 3,79 miljard bereiken in 2027, met een CAGR van 14,6% tijdens de prognoseperiode.
  • Noord-Amerika komt naar voren als de primaire hub voor fruitconcentraten, gedreven door de voorkeur van de consument voor kant-en-klare producten waar veel vraag naar is. Daarnaast zorgt de veelzijdigheid van fruitconcentraten bij het maken van verschillende verpakte dranken voor regionale populariteit, waardoor het bijna 40% van het totale marktaandeel in handen heeft.
  • Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Dranken, die in 2020 de grootste markt in handen hebben.
  • Agrana Beteiligungs AG, China Haisheng Fresh Fruit Juice Company, Ltd, Döhler Group, Kerr Concentrates, Inc, Kerry Group, Royal Cosun, SunOpta Inc, en Rudolf Wild Gmbh & Co. KG.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportAppelsapconcentraat Markt informatie per Type (Troebel, De-Ionisch en Gezuiverd), Per Toepassing (Zuivel & Diepvriesdesserts, Bakkerij & Snoepgoed, Dranken, Sauzen, Dips & Spreads, en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde sapcentrifugemarkt per type (kauwend, centrifugaal, koudpers, citruspers en andere), functie (niet-druppelende uitloop, automatische pulpuitwerping, omkering en andere), materiaal van het mes (roestvrij staal, legering, ijzer en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Marktvooruitzichten voor groente- en fruitzaden in de VS (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fruit Concentrates Market,Fruit Concentrates Market Size,Fruit Concentrates Market Share,Fruit Concentrates Market Trends,Fruit Concentrates Market Overview,Fruit Concentrates Market Insights,Fruit Concentrates Market Research,Fruit Concentrates Market Outlook,Fruit Concentrates Market Growth,Fruit Concentrates Market Analysis