header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geschuimde kunststoffen is 82,4 miljard dollar waard in 2032, met een CAGR van 5%.

Sep 5, 2023 5:00 PM ET

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Foamed Plastics Market Research Report Information by Type, Application, and Region – Forecast Till 2032, de Foamed Plastics markt naar verwachting aanzienlijk zal uitbreiden tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 5,00%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt de montage van de inkomsten gegevens, die waarschijnlijk zal een markt van 82,4 miljard dollar te bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 bijna 53,1 miljard dollar waard. De markt voor Geschuimde Kunststoffen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende eindgebruikindustrie. Bovendien wordt de toenemende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen bevorderen.

Analyse van de concurrentie

  • Hexion Inc.
  • Wanhua Chemical Group Co, Ltd.
  • COVESTRO AG
  • SABIC
  • BASF SE
  • Alchemie Ltd.
  • Total SE
  • Dow Chemie
  • Repsol
  • HUNTSMAN CORPORATION

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12012

Drijfveren voor de markt

De markt voor Geschuimde Kunststoffen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende eindgebruikindustrie. Bovendien wordt de toenemende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen ook beschouwd als een van de essentiële parameters die de groei van de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen bevorderen. Bovendien zal de groeiende vraag naar polyurethaanschuim voor de isolatie van gebouwen de ontwikkeling van de wereldmarkt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Beperkingen in de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de uitbreiding van de wereldwijde markt voor Geschuimde Kunststoffen schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, type en regio.

Op basis van type wordt de wereldwijde markt voor geschuimde kunststoffen opgesplitst in fenol, polyolefine, polystyreen, polyurethaan en overige.

Op basis van toepassing wordt de wereldwijde markt voor schuimplastic opgesplitst in sport & recreatief, bouw &, schoeisel, meubels & beddengoed, verpakking, auto’s en andere.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12012

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De studiedocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio de eerste positie op de markt voor Geschuimde Kunststoffen in 2022 heeft veroverd, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale markt voor Geschuimde Kunststoffen is de talrijke groeiende economieën ontwikkelen van hun infrastructuur, die de industriële groei ondersteunt. Bovendien wordt het toenemende gebruik van EPE-schuim steeds vaker gebruikt als herbruikbare vloerbescherming voor interieurbouwprojecten, wat op zijn beurt naar verwachting ook de groei van de regionale markt zal stimuleren.

De Europese regio neemt naar schatting de tweede positie in op de markt voor Geschuimde Kunststoffen in de beoordelingsperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale markt voor Geschuimde Kunststoffen is de uitbreiding van significante eindgebruik segmenten, zoals auto-onderdelen en meubels & beddengoed, met name in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien zullen de veelzijdigheid van polyurethaan in nieuwe toepassingen en het gebruik en de kwaliteiten ervan, zoals duurzaamheid en lichtheid, naar verwachting de ontwikkeling van de regionale markt in de komende jaren stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 groeien met de maximale CAGR op de markt voor Geschuimde Kunststoffen. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals China, India en Indonesië. De buitenlandse investeringen van multinationals zijn het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Schuimplastic stimuleert. Producenten kunnen goedkope arbeidskrachten en grondstoffen verwerven dankzij deze massale financiering in de schuimproductie. De regio is getuige geweest van een grote stijging in de vraag naar schuimplastic als gevolg van een groei in de aankopen van huishoudelijke en luxegoederen door consumenten. Daarnaast heeft de plotselinge stijging van de vraag naar schuimplastic voor beddengoed en matrassen ook de prestaties van de regionale markt ten goede gekomen. Factoren zoals een aanzienlijke expansie van de lokale meubelindustrie en een stijging van het besteedbaar inkomen zullen de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren naar verwachting ook stimuleren.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/12012

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Composiet Reparatie Marktomvang

Marktaandeel Verpakkingslijmen

Gesinterd staal marktrapport

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Foamed Plastics,Foamed Plastics Market,Foamed Plastics Market Size