header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luxe jachten zal groeien met een CAGR van 8,30% tegen 2032 | Alexander Marine Co Ltd, Feadship, Princess Yachts International plc

Sep 5, 2023 3:01 PM ET

Luxe jachten Industrie Overzicht

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Luxury Yachts Market Research Report Information by Hull Material, Type, Size, and Region – Forecast Till 2030, de markt voor luxe jachten naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 8,30%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 14,1 miljard zal bereiken tegen het einde van 2030. De markt voor luxe jachten is een speciale maritieme sector die gespecialiseerd is in de productie en distributie van luxueuze, weelderige pleziervaartuigen. Deze schepen bieden welgestelde klanten overvloedige voorzieningen, geïndividualiseerde diensten en geavanceerde technologie. De markt voor luxe jachten is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, zijn de vermogende particulieren met een wereldwijde klantenkring die op zoek zijn naar eersteklas ervaringen op zee en luxe reistrends.

Analyse van de concurrentie

  • Alexander Marine Co Ltd
  • Horizon Yacht U.S.A.
  • Damen Shipyards Groep
  • Princess Yachts International plc
  • p.A.
  • Sanlorenzo Spa
  • Feadship
  • Sunseeker België
  • FERRETTI S.P.A.
  • Viking Yacht Company


Ontvang een gratis PDF-voorbeeld

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10884

Drivers van de markt

De markt voor luxe jachten is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, zijn de vermogende particulieren met een wereldwijde klantenkring die op zoek zijn naar eersteklas ervaringen op zee en luxe reistrends.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten een vijandig effect hebben op de groei van de wereldwijde markt voor luxe jachten. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor luxe jachten is onderverdeeld in de segmenten grootte, regio, type en rompmateriaal.

Op basis van rompmateriaal is de wereldwijde markt voor luxe jachten onderverdeeld in metalen & legeringen, vezelversterkte polymeren & composieten en andere.

Op basis van type is de wereldwijde markt voor luxe jachten onderverdeeld in gemotoriseerde luxe jachten, luxe zeiljachten en andere luxe jachten.

Op basis van de grootte is de wereldwijde markt voor luxe jachten onderverdeeld in jachten van meer dan 250 voet, jachten van 121 tot 250 voet en jachten van 75 tot 120 voet.

Lees meer over de details van het rapport @

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-yacht-market-10884

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Europese regio de belangrijkste positie inneemt op de markt voor luxe jachten in 2022, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor luxe jachten stimuleert, is de lange geschiedenis van scheepsbouw en zeilen, wat bijdraagt aan het uitgebreide maritieme erfgoed van het continent. De vraag naar luxe jachten wordt nog steeds gestimuleerd door de lange geschiedenis van de productie van luxe jachten en de deskundigheid op het gebied van ontwerp, waardoor lokale en internationale kopers worden aangetrokken.

De Noord-Amerikaanse regio neemt naar schatting de tweede positie in op de markt voor luxe jachten in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor luxe jachten stimuleert, is de focus van de regio op vrije tijd, entertainment en recreatieve activiteiten. Verschillende welvarende mensen charteren boten voor hun vrije tijd en plezier en profiteren van de adembenemende kusten en kanalen in de regio.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 met de hoogste CAGR groeien op de markt voor luxe jachten. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor luxe jachten stimuleert, is de snelle economische groei die zorgt voor een groeiende middenklasse en een toename van vermogende particulieren. Aangezien de welvaart in het gebied toeneemt, stijgt ook de vraag naar luxeproducten zoals dure jachten.

De Latijns-Amerikaanse regionale markt voor luxe jachten zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. De welvarende klanten in de regio zijn de belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling ondersteunen. Bovendien zullen factoren zoals de prachtige kustlijnen van de regio, de bloeiende toeristische industrie en de wens naar luxueuze jachten de groei van de regionale markt positief beïnvloeden.

Lees meer Inzichtelijk rapport:

Automotive Airbag Sensor Markt

Cruiser motorfiets markt

Markt voor Telematica voor Personenauto’s

Markt voor alternatieve brandstofvoertuigen

Markt voor aanhangwagens

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Luxury Yacht Market,Luxury Yacht Market size,Luxury Yacht Market share,Luxury Yacht Market growth,Luxury Yacht Market demand