header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ramen en deuren zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,80% | Market Research Future Report

Sep 5, 2023 6:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Doors and Windows Market Information by Product, Application, End User, Material, and Region – Forecast till 2032“, zal de ramen- en deurenmarkt stijgen van USD 221,9 miljard in 2023 naar een waardering van USD 348,4 miljard in 2032, met een snelheid van 5,80% tussen 2023 en 2032.

Gebouwen, of ze nu residentieel zijn of niet, moeten ramen en deuren hebben. Een bedienbaar paneel dat in de deuropening van een gebouw wordt geplaatst, wordt een deur genoemd. Het belangrijkste doel is om het verkeer via de ingang te regelen. Ramen daarentegen bestaan uit een of meer beweegbare panelen die in een muuropening worden geplaatst om uitzicht en frisse lucht uit te wisselen. Ramen en deuren kunnen de visuele aantrekkingskracht van een gebouw vergroten en daarnaast een functioneel doel vervullen.

De ontwikkeling van de markt kan worden gekoppeld aan een toename van de bouwactiviteiten. Tegen 2050 zullen er naar verwachting 6 miljard mensen in steden wonen, voor een totaal van ongeveer 9 miljard mensen. Hiervoor zal de bouwsector 12.000 structuren per dag moeten bouwen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Sanwa Holdings Corporation (Horton Automatics Inc)
  • YKK Corporation
  • JELD-WEN Holding Inc.
  • Marvin
  • MI ramen en deuren LLC.
  • DCM Shriram Ltd. (Fenesta Bouwsysteem)
  • Pella Corporation
  • LIXIL Corporation
  • Cornerstone Building Brands Inc. (Atrium Corporation)
  • Andersen Corporation

Voorbeeldrapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11996

Marktbepalende factoren:

Het American Institute of Architects AIA Consensus Construction Forecast tussentijdse update voorspelt dat de investeringen in de bouw zullen stijgen met iets meer dan 9% in 2022 en nog eens 6% in 2023. De stijging van de bouwuitgaven zal naar verwachting leiden tot de voltooiing van meer projecten met een verscheidenheid aan high-tech functies, zoals composiet deuren en ramen. Dit zal de groei van de markt zeker bevorderen.

56% van de wereldbevolking, of 4,4 miljard mensen, woont in een stad. Tegen 2050 zullen naar verwachting 7 van de 10 mensen in stedelijke gebieden wonen, een cijfer dat drie keer zo hoog ligt. Er wordt verwacht dat tegen 2022 130 miljoen gezinnen – tegenover 90 miljoen in 2019 – zullen wonen in huizen met een jaarinkomen tussen US$3.000 en US$9.000.

Er wordt ook verwacht dat de technologische vooruitgang in de ramen- en deurenindustrie de marktdeelnemers lucratieve mogelijkheden zal bieden. Veel bedrijven die ramen en deuren produceren, hebben automatische ramen en deuren ontwikkeld. Daarnaast installeren de belangrijkste spelers deuren met de meest recente technologie om geforceerde toegang te voorkomen en ongeautoriseerde gebruikers te registreren, zodat ze later kunnen worden geïdentificeerd.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11996

Beperkingen in de markt:

De marktgroei voor ramen en deuren kan worden afgeremd door een aantal variabelen, zoals veranderingen in de prijs van de grondstoffen die worden gebruikt om ze te produceren. Bovendien lijdt de bouwsector in landen als de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië onder een tekort aan geschoolde arbeidskrachten op deze gebieden. De hoge initiële kosten van automatische deuren vormen een belangrijke belemmering voor de groei van de markt.

Markt Segmentatie

Qua product is de ramen- en deurenmarkt in aanmerking genomen voor deuren en ramen. Sinds 2022 staat de deurenmarkt aan de leiding.

Ramen en deuren kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder zwaaien, schuiven, vouwen en draaien.

Zowel particuliere als niet-particuliere klanten vormen de eindgebruikers van de ramen- en deurenmarkt.

Metaal, kunststof en hout behoren tot de materialen die worden gebruikt om ramen en deuren te maken.

Regionaal inzicht

De markt in Noord-Amerika staat sinds 2022 bovenaan (45,80%). Hoge vraag naar renovatie- en retrofitprojecten, strenge bouwvoorschriften, stijgende vraag naar energie-efficiënte producten, stijgend besteedbaar inkomen en klantvoorkeuren. Als je het geheel bekijkt, ondersteunen deze elementen de dominantie van de regio op de markt.

Van de andere regio’s zal de markt voor ramen en deuren in Azië en de Stille Oceaan de komende jaren waarschijnlijk het snelst groeien. Met de snelste groei leidt China nu de regionale industrie. De expansie van de regio kan worden gekoppeld aan een toename van bouwinitiatieven om te voldoen aan industriële behoeften, zoals de bouw van luchthavens, dammen en hydro-elektrische projecten. De opkomst in deze regio is het gevolg van de enorme bevolkingsaantallen in China en India en de vooruitgang in de bouwsector. Overheidsinvesteringen in het verbeteren van de infrastructuur in de regio helpen ook om de groei en ontwikkeling van ramen en deuren te bevorderen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11996

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Koolstof Tetrabromide Marktomvang

Marktomvang bouwmaterialen

Marktgrootte antistatische coatings

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Windows and Doors,Windows and Doors Market,Windows and Doors Market Size