header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde IMS-markt (IP Multimedia Subsystem) zal tegen 2030 naar verwachting 6,5 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 12,3% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Sep 5, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde IMS-markt (IP Multimedia Subsystem) is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, aangezien de vraag naar geavanceerde communicatiediensten blijft stijgen. IMS-technologie heeft zich ontpopt als een cruciale component in de moderne telecommunicatie-infrastructuur, die de convergentie van spraak-, data- en multimediadiensten via IP-netwerken mogelijk maakt.

De IMS-markt wordt steeds meer gebruikt in verschillende sectoren, zoals telecommunicatie, gezondheidszorg en de auto-industrie. Omdat bedrijven en consumenten steeds meer vertrouwen op naadloze communicatiediensten van hoge kwaliteit, is IMS-technologie essentieel geworden voor het leveren van efficiënte en geïntegreerde oplossingen.

Belangrijkste marktspelers:

Prominente bedrijven op de IP Multimedia Subsystem markt zijn onder andere (maar niet beperkt tot):

  • Cisco Systems Inc.
  • Nokia Corporation
  • Huawei Technologies Co.
  • Ericsson AB
  • Oracle Corporation
  • IBM Corporation
  • ZTE Corporation
  • NEC Corporation
  • Genband Inc.
  • Mavenir Systems, Inc.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2674

Belangrijkste marktdrivers:

  1. Snelle evolutie van 5G-technologie: De wereldwijde uitrol van 5G-netwerken stimuleert de vraag naar IMS, omdat het een cruciale rol speelt in het mogelijk maken van de geavanceerde diensten en toepassingen die 5G belooft. IMS zorgt voor een efficiënte levering van spraak-, video- en berichtendiensten via 5G-netwerken.
  2. Groeiende vraag naar VoIP en Rich Communication Services (RCS): Met de toenemende populariteit van Voice over IP (VoIP) en Rich Communication Services (RCS) is IMS essentieel voor het leveren van verbeterde en multimediarijke communicatie-ervaringen, waaronder videogesprekken, instant messaging en het delen van bestanden.
  3. Goedkeuring door bedrijven: Ondernemingen kiezen voor IMS om hun communicatie-infrastructuur te verbeteren, zodat ze hun werknemers unified communication en samenwerkingstools kunnen aanbieden. Deze trend zal naar verwachting de groei van de IMS-markt in de bedrijfssector stimuleren.
  4. IoT-uitbreiding: Het ecosysteem van Internet of Things (IoT) vertrouwt op IMS om communicatie tussen een groot aantal apparaten mogelijk te maken, waardoor IMS een cruciale technologie wordt voor de toekomst van IoT-toepassingen.
  5. Focus van serviceproviders op digitale transformatie: Aanbieders van telecommunicatiediensten investeren in IMS-technologie om hun netwerkinfrastructuur te verbeteren, innovatieve diensten te leveren en concurrerend te blijven op de markt.

Koop nu het Premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2674

Marktvooruitzichten:

De IP Multimedia Subsystem-markt zal naar verwachting een robuuste groei vertonen tijdens de voorspellingsperiode. Naarmate de wereld meer onderling verbonden raakt, zal IMS-technologie een centrale rol blijven spelen in het mogelijk maken van de volgende generatie communicatiediensten en -toepassingen.

Voor meer informatie over de IP Multimedia Subsystem-markt, de groeivooruitzichten en de marktdynamiek verwijzen we naar de nieuwste marktonderzoeksrapporten van toonaangevende organisaties en marktanalysebedrijven.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2674

Gerelateerde rapporten:

Ethernet Switch Marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling 2030

Robotica Marktonderzoeksrapport Wereldwijde Prognose tot 2030

Endpoint Detection and Response-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  IP Multimedia Subsystem market,IP Multimedia Subsystem market Analysis,IP Multimedia Subsystem market Growth,IP Multimedia Subsystem market Scope