header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor game-accessoires zal naar verwachting 15,2 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 12,30% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Sep 5, 2023 3:00 PM ET

In de verwachte periode 2022-2030 zal de omvang van de wereldwijde markt voor game-accessoires naar verwachting groeien met een CAGR van 12,30% tot USD 15,2 miljard. Bij elke videogameconsole hoort een accessoire voor videogames. De algehele videogame-ervaring kan erdoor worden verbeterd. High-end game-accessoires zijn op grote schaal verkrijgbaar op de markt. De virtuele realiteit, webcamera, joystick en andere add-ons maken de ervaring buitengewoon. Elke videogame heeft verschillende invoermogelijkheden. Een van de snelst groeiende entertainmentsectoren ter wereld is gaming. De meeste mensen spelen deze online games vaak. Voor de beste game-ervaring is toptechnologie nodig.

De belangrijkste spelers op de markt voor game-accessoires zijn

  • Alienware (Dell)
  • Razer Inc.
  • Logitech International SA
  • Mad Catz Global Limited
  • Corsair onderdelen Inc.
  • Turtle Beach Corporation
  • Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG
  • Cooler Master Co. Ltd
  • Rode draak
  • Anker
  • Nintendo Co. Ltd
  • Nvidia Corporation
  • SteelSeries
  • Sony

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8609

De markt voor game-accessoires is booming, en dat heeft een goed effect. Deze gameaccessoires zijn compatibel met verschillende gadgets. Ze werken goed op computers, mobiele apparaten en spelconsoles.

De markt voor game-accessoires groeit snel in zowel het casual als het professionele gamingsegment. De markt zal echter wereldwijd snel groeien door casual gaming. De introductie van VR in smartphones zal de komende jaren een grote impact hebben op deze sector. Als gevolg van deze verbeteringen in de virtuele wereld zullen er meer gameaccessoires worden gebruikt. De markt voor game-accessoires zal naar verwachting met 15,2 miljard in waarde groeien.

De markt voor game-accessoires wordt gedreven door het toenemende gebruik van smartphones. De meeste smartphones bevatten tegenwoordig VR-technologie. Dankzij smartphones kunnen mensen zonder spelconsole toch geweldige games ervaren. Voor smartphones met VR-mogelijkheden zijn er geavanceerde games en accessoires. De leidende figuren in gaming zijn zich bewust van het potentieel van VR/AR. Door games met deze mogelijkheden uit te brengen, kunnen ontwikkelaars de vraag van smartphoneconsumenten vergroten. Een ander vraaggenererend element in de markt is de integratie van AR. Tegenwoordig vragen veel gamers om opmerkelijke games. De game-industrie gebruikt AR om aan deze vraag te voldoen. Brillen en game-accessoires maken augmented reality mogelijk.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8609

De introductie van de nieuwste thuisconsoles zal de expansie van de markt stimuleren. De topspelers zoals Microsoft, Nintendo en Xbox lanceren spelconsoles met next-generation accessoires. Enkele van de randapparaten bij next-gen consoles zijn een afstandsbediening, headset, controllers en mediaafstandsbediening. Deze producten zullen veel eindgebruikers aantrekken op de markt voor gameaccessoires. De introductie van de accessoires zal het marktaanbod aanzienlijk vergroten. Er komt de komende jaren ook nieuw spelmateriaal met een hoge grafische kwaliteit. Voor deze 4K-game-ervaring is complexe hardware nodig. De overweldigende wens van het publiek heeft geleid tot de creatie van dit spelmateriaal. Sommige fabrikanten maken nu 8K-tv’s voor de nieuwe grafische game-inhoud. Al deze marktverschuivingen zullen resulteren in positieve aanpassingen. Tijdens de prognoseperiode zal het gebruik van gameaccessoires aanzienlijk toenemen. Bovendien zal de markt aanzienlijk groeien door de intensievere concurrentie tussen toonaangevende concurrenten.

De markt voor game-accessoires wordt gekenmerkt door de komst van nieuwe marktspelers. Dit zal leiden tot veel innovaties en de concurrentie op de markt aanwakkeren. Deze groeimogelijkheden zullen de inkomsten van de markt voor spelaccessoires verhogen.

Segmentatie

Per product is de markt gesegmenteerd in toetsenborden, headsets, joysticks, webcamera’s, muiscamera’s, oppervlakken, controllers, ventilatoren en VR-apparaten.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in smartphones en pc-gameconsoles.

Naar type eindgebruiker is de markt onderverdeeld in professionele gamers en casual gamers.

Naar regio is de markt onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De concurrentie in de gamingsector is hevig. Er zijn niet veel verkopers op de wereldmarkt voor game-accessoires. Hierdoor ontstaat er meer prijsconcurrentie. In de komende jaren zullen nieuwe belangrijke spelers hun intrede doen. Dit alles zal leiden tot meer fusies, overnames en allianties. Analyse van de regionale markt voor game-accessoires De markt voor game-accessoires is verdeeld in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Een markt met een groot aantal aandelen wordt voorbijgestreefd door Azië-Pacific. Het belangrijkste land dat het meest bijdraagt aan de markt is China. In deze gebieden neemt het aantal producenten van accessoires snel toe. De volgende twee grote spelers met de grootste vraag bevinden zich in Europa en Noord-Amerika. De introductie van extra Esports zal de vraag over de hele linie doen toenemen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-8609

Gerelateerde rapporten:

KVM Switch Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor hardwareversnelling – Wereldwijde prognose tot 2030

Smartwatch markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Gaming Accessories Market,Gaming Accessories Market Analysis,Gaming Accessories Market Trends