header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Er wordt voorspeld dat de markt voor mageremelkpoeder tijdens de prognoseperiode 236,2 miljard dollar zal bereiken met een CAGR van 10,80%.

Sep 5, 2023 5:31 PM ET

Hoogtepunten van de markt voor mageremelkpoeder:

De wereldwijde markt voor mageremelkpoeder zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 10,80% laten zien en zal naar schatting 236,2 miljard dollar bereiken in 2030.

Drivers:

Magere melkpoeder, ook wel vetvrij melkpoeder genoemd, is een zuivelproduct dat wordt gemaakt door het vetgehalte uit melk te verwijderen door middel van verdamping en sproeidrogen. Dit resulteert in een poedervorm van melk die weinig tot geen vet bevat. Magere melkpoeder behoudt het merendeel van de voedingsbestanddelen van melk, waaronder eiwitten, vitaminen en mineralen, waardoor het een waardevol ingrediënt is in verschillende voedseltoepassingen. Het wordt vaak gebruikt als een handig en langdurig alternatief voor vloeibare melk, vooral bij het bakken, koken en de productie van zuivelproducten zoals yoghurt, kaas en ijs.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2298

Skim Milk Powder Market

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor mageremelkpoeder is gesegmenteerd op basis van type, verpakking, vorm en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Black Skim Milk Powder, White Skim Milk Powder, Green Skim Milk Powder en Oolong Skim Milk Powder. De dominantie van de categorie mageremelkpoeder in de markt voor mageremelkpoeder wordt toegeschreven aan de veelzijdigheid, het brede scala aan toepassingen en de voorkeur van de consument voor een neutrale, zuivelachtige smaak in verschillende culinaire toepassingen en in de voedselproductie.

Op basis van de verpakking wordt de markt onderverdeeld in los mageremelkpoeder, zakken mageremelkpoeder, instant mageremelkpoeder en gebotteld mageremelkpoeder in & blik. De dominantie van de categorie Functionele Voeding in de markt voor mageremelkpoeder wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar verrijkte en nutritioneel verbeterde producten, in lijn met de focus van de consument op gezondheids- en welzijnsvoordelen in hun voedingskeuzes.

Op basis van vorm is de markt onderverdeeld in poeder en blad. De dominantie van de categorie poeder in de markt voor mageremelkpoeder wordt toegeschreven aan de langere houdbaarheid, het gemak van opslag en het gemak in verschillende culinaire en voedselproductietoepassingen.

Op basis van distributiekanaal wordt de markt onderverdeeld in Foodretail en Foodservice. De dominantie van de categorie Food retail in de markt voor mageremelkpoeder wordt toegeschreven aan de wijdverspreide beschikbaarheid in supermarkten en kruidenierswinkels, waardoor consumenten gemakkelijk toegang hebben tot dit basisproduct.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/skim-milk-powder-market-2298

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor mageremelkpoeder is regionaal onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor mageremelkpoeder bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De wereldwijde markt voor mageremelkpoeder in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor mageremelkpoeder bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

In 2022 bereikte de Noord-Amerikaanse markt voor mageremelkpoeder een waarde van 52,8 miljard USD, waarmee het een aanzienlijk aandeel van ongeveer 45,80% veroverde. Deze groei kan worden toegeschreven aan de veranderende levensstijl. Bovendien zal de groei van de markt voor mageremelkpoeder in deze regio worden ondersteund door verstedelijking, een groeiende beroepsbevolking en een toegenomen penetratie van sociale media en internet.

Binnen Europa heeft de markt voor mageremelkpoeder het op één na grootste marktaandeel. De belangrijkste drijfveren voor deze groei zijn de veranderende voedselvoorkeuren van de consument en de expansie van de voedingssector. De toegenomen vraag naar gezondere en verbeterde zuivelproducten, snoepgoed, bakkerijproducten en andere voedingsmiddelen wordt ook gestimuleerd door de bevolkingsgroei, het stijgende besteedbare inkomen en veranderingen in levensstijl, wat bijdraagt aan de expansie van de sector.

De markt voor mageremelkpoeder in Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste CAGR-groei vertonen van 2022 tot 2030 en behoudt zijn suprematie gedurende de prognoseperiode. De vraagstijging is afkomstig uit ontwikkelingslanden zoals China en India, gedreven door een stijgende bevolking en een hoger consumenteninkomen, wat resulteert in een grotere vraag naar zuivelproducten.

Belangrijkste bevindingen van de studie:

  • De wereldwijde markt voor mageremelkpoeder zal naar verwachting 236,2 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 10,80% tijdens de prognoseperiode.
  • De Noord-Amerikaanse markt voor mageremelkpoeder heeft een waarde van 52,8 miljard dollar bereikt, met een aandeel van ongeveer 45,80%, en zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de CAGR doormaken tijdens de onderzoeksperiode, voornamelijk als gevolg van de veranderende levensstijl. Daarnaast wordt verwacht dat factoren zoals verstedelijking, een groeiende beroepsbevolking en de groeiende invloed van sociale media en internet de expansie van de markt voor mageremelkpoeder in de regio verder zullen bevorderen.
  • Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Witte magere melkpoeder die de grootste markt in 2023 in handen heeft.
  • Nestle S.A., DairyAmerica Inc., Alpen Dairies, Fonterra, Miraka, Lactoland, Nova Dairy Products en Synlait milk Ltd. zijn de grootste producenten van mageremelkpoeder in 2023.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportVollemelkpoeder Marktinformatie per type (Biologisch en Conventioneel), per toepassing (Bakkerij & Snoepgoed, Kindervoeding, Voedingsmiddelen, Dranken, en anderen), en per regio (Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Milk Protein Market Research Report Information Per Type (Melkeiwitconcentraten, Melkeiwit Caseïne en Caseïnaten, Melkeiwithydrolysaten, Caseïne en Caseïnaten, Wei-eiwitconcentraten, Wei-eiwitisolaten, Anderen), Per Vorm (Droog/Vloeibaar), Op Toepassing (Zuivelproducten, Zuigelingenvoeding, Voedingssupplementen, Bakkerijproducten, Dranken, Zoete snacks, Andere), En Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse Geitenmelkderivatenmarkt per type Prognose (2018-2026)

Geitenmelkderivatenmarkt opkomende regio’s per type prognose (2018-2026)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Skim Milk Powder Market,Skim Milk Powder Market Size,Skim Milk Powder Market Share,Skim Milk Powder Market Trends,Skim Milk Powder Market Overview,Skim Milk Powder Market Insights,Skim Milk Powder Market Outlook,Skim Milk Powder Market Analysis,Skim Milk Powder Market Research,Skim Milk Powder Market Report