header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industriële endoscoopmarkt zal groeien met 6,7% CAGR van 2022 tot 2030

Sep 5, 2023 6:00 PM ET

Inzicht in industriële endoscoopmarkt

De wereldwijde markt voor industriële endoscopen zal waarschijnlijk een constante stijging van de inkomsten laten zien. De industrie 4.0 regelgeving heeft de vraag naar endoscopen voor visuele inspectie op afstand (RVI) gestimuleerd. Daarnaast is de toegenomen druk onder verschillende industrieën om de productiviteit te verhogen & en de productiekosten te minimaliseren om de algehele maximale verkoopprijs (MRP) van producten te verlagen de drijvende kracht achter de groei van de industriële endoscoopmarkt.

Endoscopen zijn de afgelopen jaren sterk geëvolueerd dankzij belangrijke technologische ontwikkelingen die industrieën in staat stellen hun productiviteit te verhogen door processen te stroomlijnen en fouten te verminderen. Vandaag de dag zijn industriële endoscopen betaalbaarder, toegankelijker, aanpasbaarder, autonomer en beter verbonden. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor industriële endoscopen tijdens de evaluatieperiode (2022-2030) groeien met een CAGR van 6,7%.

Strenge overheidsvoorschriften voor arbeidsveiligheid en verbeterde productiemogelijkheden vergroten de behoefte aan endoscopen in de eindgebruikerssectoren. Daarnaast stimuleert de toenemende automatisering in productiesectoren de vraag op de markt. Endoscopen zijn noodzakelijk geworden om de productiviteit te verhogen, de kwaliteit te verbeteren en geen ruimte te laten voor fouten. Toenemende automatisering heeft de toepassing van endoscopen in verschillende industrieën vergroot.

Veel kenmerken van endoscopen, zoals waterdichte en snel verwisselbare scopen met een brede kijkhoek die beelden kunnen overbrengen en real-time vervormingscorrectie mogelijk maken, vergroten hun adoptie in gevaarlijke gebieden om pijpleidingen in O & G en kerncentrales visueel te inspecteren. In zware industrieën waar onveilige en schadelijke omgevingen onvermijdelijk zijn, stellen draadloze functies van endoscopen gebruikers in staat om apparaten op afstand te bedienen en op afstand waarschuwingen te krijgen en beelden te delen, waardoor ze meer worden gebruikt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11061

Grote spelers:

Spelers die actief zijn op de markt voor industriële endoscopen zijn

  • SKF Groep,
  • PCE Instruments,
  • Olympus Corporation,
  • Teledyne Technologies Inc,
  • Baker Hughes Company,
  • Shenzhen Yateks Co,
  • Innoview GMBH,
  • KARL Storz Ndtec GMBH,
  • STS Corporation en
  • IT Concepts GMBH, onder andere.

Wereldwijde markt voor industriële endoscopen – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in bedrijfstakken en regio’s. Hiervan is het verticale segment onderverdeeld in bouw & infrastructuur, energie & macht, productie, lucht-en ruimtevaart & defensie, automotive & vervoer, en anderen. Per regio is de industriële endoscoopmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Wereldwijde industriële endoscoopmarkt – Regionale analyse

Wereldwijd heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel in industriële endoscopen. De voortdurend groeiende vraag naar inspectieoplossingen in de productie en de snelle industrialisatie in de regio stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren toenemende O&O-activiteiten en investeringen om productietechnologieën te verbeteren de omvang van de industriële endoscoopmarkt.

De toenemende focus van de overheid op het versnellen van de veerkracht van de energie-industrie door het bouwen van betrouwbare, vertrouwde en cyberveilige toeleveringsketens ondersteunt het marktaandeel van de industriële endoscopen in de regio. De VS is de grootste markt met de grootste vraag vanuit de O & G en mijnbouwindustrie die endoscopen nodig heeft voor het zoeken, winnen, veredelen en verwerken van natuurlijk aanwezige olie & gas en vaste mineralen uit de aarde.

Ook de groeiende mijnbouwindustrie in de VS heeft ervoor gezorgd dat dit land marktleider is in de regionale markt. Deze toenemende vraag naar industriële endoscopen in de hele regio is een belangrijke groeimotor. Bovendien stimuleert de stijgende lucht- en ruimtevaartindustrie in Noord-Amerika de inkomsten van de industriële endoscoopmarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-endoscope-market-11061

Wereldwijde markt voor industriële endoscopen – Analyse van de concurrentie

De industriële endoscoopmarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers in de sector hanteren strategieën zoals fusies & overnames, expansie, samenwerking en productlanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

De spelers investeren ook aanzienlijk in O&O, innovaties en strategische initiatieven. Ze nemen kleine maar veelbelovende bedrijven uit opkomende markten over om hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en kosten zijn de belangrijkste parameters waarop spelers in de sector met elkaar concurreren.

Lees meer artikelen-

5G markt voor klantenapparatuur

Markt voor datacenterswitches

markt voor elektronische productiediensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]


Keywords:  Industrial Endoscope Market,Industrial Endoscope Market Share,Industrial Endoscope Market Size,Industrial Endoscope Market Growth