header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor spijsverteringsproducten zal tegen 2030 de 34,79 miljard dollar overstijgen

Sep 5, 2023 5:55 PM ET

Hoogtepunten van de markt voordigestieve gezondheidsproducten :

De wereldwijde markt voor digestieve gezondheidsproducten zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 6,7% laten zien en zal naar schatting USD 34,79 miljard bereiken in 2030.

Drivers:

Gezondheidsproducten voor de spijsvertering verwijzen naar een categorie producten die ontworpen zijn om de optimale werking van het spijsverteringsstelsel te ondersteunen en te bevorderen. Deze producten zijn samengesteld om het evenwicht van darmbacteriën te behouden, de spijsvertering te bevorderen, ongemakken te verlichten en het algehele welzijn van het maag-darmstelsel te verbeteren. Ze kunnen een breed scala aan producten bevatten, zoals voedingssupplementen, probiotica, prebiotica, vezelrijk voedsel, enzymen en andere formuleringen die tot doel hebben het spijsverteringsproces te verbeteren, problemen zoals een opgeblazen gevoel of onregelmatigheden te verlichten en bij te dragen aan een gezondere darmomgeving. Producten voor een gezonde spijsvertering zijn gewild bij mensen die hun spijsvertering op orde willen houden, de opname van voedingsstoffen willen ondersteunen en het algehele welzijn willen bevorderen door middel van een goed functionerende spijsvertering.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2519

Digestive Health Products Market

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor digestieve gezondheidsproducten is gesegmenteerd op basis van producttype, toedieningsvorm en toepassing.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in Prebiotica, Probiotica, Multivitaminen, Lactase Voedingssupplementen en Digestieve Voedingssupplementen. De dominante positie van de categorie Prebiotica in de markt voor Digestive Health Products wordt toegeschreven aan de rol die deze stof speelt in het voeden van gunstige darmbacteriën, het bevorderen van een gezond microbioom en het ondersteunen van het algehele welzijn van de spijsvertering.

Op basis van het toedieningsformaat is de markt onderverdeeld in Capsules, Tabletten, Kauwtabletten, Druppels, Caplets en Sticks. De dominante positie van de categorie Capsules in de markt voor Spijsverteringsgezondheidsproducten wordt toegeschreven aan het gemak, de gecontroleerde dosering en het gebruiksgemak, waardoor tegemoet wordt gekomen aan de voorkeur van de consument voor efficiënte en gerichte ondersteuning van de spijsvertering.

Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in functionele voedingsmiddelen, functionele dranken, ontbijtgranen, supplementen en geneesmiddelen. De dominantie van de categorie Functionele Voeding in de markt voor Digestive Health Products wordt toegeschreven aan de stijgende vraag naar alledaagse voedingsmiddelen die zowel voordelen bieden op het gebied van voeding als op het gebied van digestief welzijn, en die aansluiten bij de focus van consumenten op holistische gezondheid.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digestive-health-products-market-2519

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor digestieve gezondheidsproducten is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese wereldmarkt voor digestieve gezondheidsproducten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De wereldwijde markt voor digestieve gezondheidsproducten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor digestieve gezondheidsproducten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

In 2022 vertegenwoordigde de Noord-Amerikaanse markt voor spijsverteringsproducten een waarde van USD 10,121 miljard, met een aandeel van ongeveer 45,80%. Dit aanzienlijke marktaandeel wordt toegeschreven aan de sterke aanwezigheid van prominente spelers, overheidssteun voor nieuwe productinnovatie en vooruitgang in probiotische en prebiotische technologieën. Daarnaast wordt de vraag van consumenten naar gezonde spijsverteringsproducten in de regio gestimuleerd door factoren zoals de stijgende kosten voor gezondheidszorg, de veranderende regelgeving voor voedingsmiddelen die van invloed is op etiketten en claims, snelle wetenschappelijke en verwerkingsontwikkelingen, de toenemende vergrijzing en de toenemende interesse in welzijn door middel van voeding.

De Europese markt voor gezonde spijsverteringsproducten heeft het op een na grootste marktaandeel. Hoewel de vraag naar gezondheidsproducten voor de spijsvertering in grote markten zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hoog blijft als gevolg van de volwassenheid van de sector, zal de groei naar verwachting trager verlopen. Opmerkelijk is dat de Britse markt voor gezondheidsproducten voor de spijsvertering.

De markt voor digestieve gezondheidsproducten in Azië en het Stille Oceaangebied zal naar verwachting de snelste groei vertonen van 2022 tot 2030, dankzij het aanzienlijke gebruik in landen als China, Australië, Zuid-Korea en andere. De proliferatie van stedelijke hydrocultuurboerderijen zal de marktgroei in China en India tijdens de projectieperiode naar verwachting aanzienlijk aanwakkeren. Noord-Amerika, met zijn vele industriële spelers, biedt een aanzienlijk groeipotentieel.

Belangrijkste bevindingen van de studie:

  • De wereldwijde markt voor digestieve gezondheidsproducten zal naar verwachting 34,79 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 6,7% tijdens de prognoseperiode.
  • De Noord-Amerikaanse markt voor digestieve gezondheidsproducten heeft een waarde van USD 10,121 miljard bereikt, met een aandeel van ongeveer 45,80%, en zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR-groei doormaken tijdens de onderzoeksperiode. Het dominante marktaandeel van de regio wordt toegeschreven aan gevestigde marktleiders, overheidssteun voor de ontwikkeling van nieuwe producten en vooruitgang in probiotische en prebiotische technologieën.
  • Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in functionele voedingsmiddelen die in 2023 de grootste markt in handen hebben.
  • Danisco A/S, Danone S.A., Nestle S.A., Yakult Honsha Co. Ltd., Arla Foods Inc, BioGaia AB, Lallemand, Hansen Holding, Cargill Incorporated en Abbott Laboratories.

Gerelateerde rapporten:

Prebiotica Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (functionele voeding & dranken, voedingssupplementen, andere) per toepassing (fructooligosachariden, galactooligosachariden, inuline en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Vitaminen Marktonderzoek Rapport Informatie Per Type (Vitamine B, Vitamine C, Vitamine E, Anderen), Per Bron (Synthetisch, Natuurlijk), Gebaseerd op Toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken, Farmaceutisch & Nutraceutisch, Diervoeder, Persoonlijke Verzorging), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2030

Noord-Amerikaanse markt voor eiwitsupplementen per bron Prognose (2017-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digestive Health Products Market,Digestive Health Products Market Size,Digestive Health Products Market Share,Digestive Health Products Market Trends,Digestive Health Products Market Outlook,Digestive Health Products Market Insights,Digestive Health Products Market Overview