header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biobrandstoffen zal naar verwachting 205,45 miljard dollar bereiken in 2030 met een CAGR van 10,14% tussen 2022 en 2030

Sep 6, 2023 10:04 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Biofuels Market Information by Type, Feedstock Type, and Region – Forecast till 2030, zal de markt voor biobrandstoffen stijgen van 115,5 miljard dollar in 2022 naar 205,45 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 10,14% tussen 2023 en 2030.

Brandstoffen gemaakt van plantaardig, dierlijk of algenmateriaal worden “biobrandstoffen” genoemd. Biobrandstoffen worden geclassificeerd als hernieuwbare brandstoffen omdat de grondstof die erin wordt gebruikt sneller kan regenereren dan bij conventionele fossiele brandstoffen. De beperkte beschikbaarheid van grondstoffen uit fossiele brandstoffen en het toenemende bewustzijn van de noodzaak om koolstofemissies te minimaliseren zijn slechts enkele van de factoren die naar verwachting een impact zullen hebben op de wereldwijde markt.

Download Onderzoeksvoorbeeld met Industrie Inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10621

Concurrentielandschap van de markt:

  • Archer Daniels Midland Company
  • Aceites Manuelita S.A.
  • INEOS Groep AG
  • Neste Corporation
  • Renewable Energy Group Inc.
  • BlueFire Renewables
  • Cosan
  • Biowanze S.A.
  • GLENCORE Magdeburg GmbH
  • Cargill

Marktbepalende factoren:

De markt voor biobrandstoffen wordt gestimuleerd door een aantal factoren, waaronder een toename in de vraag naar milieuvriendelijke brandstof voor gebruik in transport, een groter bewustzijn van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en een grotere focus op het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen. Er wordt verwacht dat de belangrijkste spelers op de wereldwijde biobrandstofmarkt zullen profiteren van de lucratieve groeikansen die nieuwe biobrandstoftoepassingen met zich meebrengen.

Biobrandstoffen zullen worden gebruikt als een betrouwbare en betaalbare bron van vliegtuigbrandstof. Wetenschappers en onderzoekers die werken aan biobrandstoffen hebben een productiemethode ontdekt waarmee het eenvoudig is om vliegtuigbrandstof te maken uit biomassa. Technologische vooruitgang in de biobrandstofindustrie heeft ook geleid tot een daling van de kosten van biobrandstoffen, een van de primaire componenten die worden gebruikt om het gebruik van fossiele brandstoffen te vervangen.

Een van de belangrijkste energiebronnen ter wereld is aardolie. Aardolie is goed voor meer dan 70% van het gebruik in de transportsector. In 2070-2080 zal de aardolie volgens de voorspellingen opraken door de sterke toename van het aardoliegebruik. Door de uitstoot van broeikasgassen (BKG), waaronder CO2 en andere gevaarlijke stoffen zoals methaan, koolmonoxide en chloorfluorkoolwaterstoffen, heeft het overmatig gebruik van aardolie geleid tot bezorgdheid over de menselijke gezondheid en de opwarming van de aarde. Tegen 2040 wordt verwacht dat er meer broeikasgassen zullen worden uitgestoten dan 43 miljard ton. Er is behoefte aan aanvullende energiebronnen die beschikbaar, toegankelijk en hernieuwbaar zijn.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2933

Biobrandstoffen worden ontwikkeld om aardolie te vervangen omdat ze niet giftig, zwavelvrij, biologisch afbreekbaar en afkomstig uit hernieuwbare bronnen zijn. De vier categorieën biobrandstoffen – de eerste, tweede, derde en vierde generatie – worden gescheiden op basis van de grondstof. De eerste generatie biobrandstoffen wordt gemaakt van planten op basis van suiker, zetmeel en olie. De opkomst van genetisch gemodificeerde opbrengsten is versneld sinds de introductie ervan in 1996-1997. Terwijl de tweede generatie biobrandstof uit duurzame, lignocellulosehoudende biomassa de bezorgdheid over voedselveiligheid wegneemt, draagt de eerste generatie biobrandstof bij aan het gesprek over voeding en transport.

Beperkingen van de markt:

Vooral als gevolg van gebeurtenissen in China, waar de uitgaven voor ethanolproductiefaciliteiten met de helft zijn gedaald ten opzichte van het voorgaande jaar, zijn de investeringen in productiecapaciteit voor vloeibare biobrandstoffen in 2019 met bijna 30% gedaald. Om de concurrentie voor de maïsproductie te verminderen en de voedselzekerheid te beschermen, heeft China voorkomen dat de wet van 10% ethanolbijmenging nationaal wordt uitgebreid. Omdat 10% bijmenging nog steeds wordt ingevoerd in bepaalde nieuwe provincies, kan nieuwe infrastructuur binnenkort een toename van de investeringen in China ondersteunen.

Marktsegmentatie

De twee meest voorkomende soorten biobrandstoffen op de markt zijn biodiesel en ethanol.

Afhankelijk van het soort grondstof is in het onderzoek gekeken naar de eerste, tweede en derde generatie.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fuels-market-2933

Regionaal inzicht

Azië-Pacific is de regio waar de markt voor biobrandstoffen het snelst groeit. Naarmate er meer wet- en regelgeving ter ondersteuning van biobrandstoffen wordt ontwikkeld en geaccepteerd, vooral in de opkomende landen van Azië-Pacific waar ze zullen worden gemengd met conventionele fossiele brandstoffen in de transportsector, zal de vraag naar biobrandstoffen naar verwachting toenemen. Hoewel de markt voor biobrandstoffen in de regio Azië-Pacific nog relatief jong is, zijn er nog veel groeikansen, zoals blijkt uit de investeringen van bedrijven zoals NESTE, die in 2019 1,4 miljard dollar investeren in een bioraffinaderij in Singapore. Een aantal regionale regeringen hebben hun steun aan de industrie getoond door een vriendelijk regelgevingsklimaat te creëren.

Top Trending Rapporten: –

Omvang, aandeel en trends vande markt voor downhole tools in 2032 – Analyse van de industriële groei

Richtingboormarkt: omvang, aandeel, trendrapport 2032 – Analyse van de industriële groei

De markt voorboorputinterventie – omvang, marktaandeel, trendrapport 2032 – Analyse van de industriële groei

Demarkt voor slimme meters: omvang, marktaandeel, trendrapport 2032 – Analyse van de industriële groei

Dampterugwinningseenheden marktomvang, marktaandeel, trendrapport 2032 – Analyse van de industriële groei

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Biofuels,Biofuels Market,Biofuels Market Share,Biofuels Market Research Report,Biofuels Market Size,Biofuels Market Trends,Biofuels Market Outlook