header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-giftige nagellak zal tegen 2030 USD 2,78 miljard aanraken met een CAGR van 5,45%

Sep 6, 2023 9:00 AM ET

Analyse van de markt voor niet-giftige nagellak

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor niet-giftige nagellak tegen 2030 USD 2,78 miljard bedragen met een CAGR van 5,45%.

Drivers

Milieu- en gezondheidsproblemen stimuleren de marktgroei

De mogelijke gezondheidsrisico’s van conventionele nagellakken, die vaak gevaarlijke chemicaliën bevatten zoals formaldehyde, tolueen, & dibutylftalaat, kwamen onder de aandacht van consumenten. Als gevolg daarvan groeide de behoefte aan niet-giftige vervangproducten zonder deze gevaarlijke bestanddelen.

Non-Toxic Nail Polish Market

Kansen

Innovatie en technologie bieden robuuste kansen

De ontwikkeling van niet-giftige nagellakken die langhoudende kleur en glans geven zonder afhankelijk te zijn van gevaarlijke ingrediënten werd mogelijk gemaakt door vooruitgang in de cosmetische chemie en formulering.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten die de markt afremmen

De hoge kosten van niet-giftige nagellak, het beperkte kleurengamma, prestatie- en duurzaamheidsproblemen en de beperkte beschikbaarheid kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3815

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor niet-giftige nagellak is onderverdeeld op basis van type, finish en distributiekanaal.

Per type zal base coat de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Qua afwerking zullen glanzend en mat de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat het distributiekanaal betreft, zal de markt tijdens de prognoseperiode worden aangevoerd door winkels.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie heeft de expansie van verschillende markten beïnvloed. De markt ondervond zelfs een aantal verbonden problemen als gevolg van de regels en beperkingen van de lockdown. De aanvoer van niet-giftige chemicaliën daalde door de sluiting van de productiefaciliteiten als gevolg van de lockdown. De regels van de lockdown verhinderden dat vrachtwagens konden rijden, wat het belangrijkste transport van chemische stoffen belemmerde. De virale epidemie heeft de marktexpansie vertraagd en een negatieve invloed gehad op de werkrelatie tussen managers en fabrikanten. In de tijd na de pandemie besteden de grote ondernemingen echter meer aandacht aan de eisen van de consument voor de productie van gifvrije nagellak van hoge kwaliteit met verschillende langdurige kwaliteiten. Marktdeelnemers besteden veel aandacht aan de groeimotoren voor niet-giftige nagellak.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor niet-giftige nagellak

Met een hogere CAGR % zal Noord-Amerika naar verwachting het grootste marktaandeel hebben. Noord-Amerikaanse landen zoals de VS & en Canada zijn een belangrijke factor in de expansie van de regionale markten van het continent.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor niet-giftige nagellak

De regio Azië-Pacific bezet de eerste plaats in de sector. De vraag naar nagellak is gestegen als gevolg van het stijgende aantal werkende vrouwen in landen als China & India en hun toegenomen interesse om te investeren in nagelverzorging & modetrends. Bovendien wordt verwacht dat er in een land als India, waar de jonge bevolking groeit, de komende jaren veel vooruitzichten zijn voor bedrijfsuitbreiding.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-toxic-nail-polish-market-3815

Belangrijkste spelers

Eminente marktspelers geprofileerd in het wereldwijde niet-toxische nagellak marktrapport zijn Orly International Inc (VS), Kure Bazaar SAS (Frankrijk), Smith & Cult LLC (VS), NBY London Ltd. (VK), Kosé Corporation (Japan), Art of Beauty Inc (VS), Pacifica Companies (India), Benecos. (VK), Kosé Corporation (Japan), Art of Beauty Inc (VS), Pacifica Companies (India), Benecos. (VK), Cienna Rose Limited (VK) en Butter LONDON LLC (VK).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cosmetics Market Research Report Information By Product Type (Skin Cosmetics, Hair Cosmetics, Nail Cosmetics, Eye Cosmetics And Others), By Category (Organic & Natural And Conventional), By Distribution Channel (Store-Based And Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030

Informatie over hetmarktonderzoek nagellakverwijderaar per producttype (aceton, acryl, ethylacetaat en andere), categorie (natuurlijk en synthetisch), vorm (vloeibaar, pads en andere), distributiekanaal [winkelgebaseerd (hypermarkten en supermarkten, speciaalzaken en andere) en niet-winkelgebaseerd] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Non-Toxic Nail Polish Market,Non-Toxic Nail Polish Market Size,Non-Toxic Nail Polish Market Share,Non-Toxic Nail Polish Market Trends,Non-Toxic Nail Polish Market Research,Non-Toxic Nail Polish Market Report,Non-Toxic Nail Polish Market Growth,Non-Toxic Nail Polish Market Analysis