header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor waterzuiveraars registreert 17. 58% CAGR

Sep 6, 2023 4:44 PM ET

Wereldwijd Waterzuiveringsmarkt Overzicht

Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor waterzuiveraars tegen 2030 naar schatting een volumineuze groei zal laten zien ter waarde van 175,54 miljard USD, waarbij een opvallende 17,58% CAGR wordt geregistreerd tijdens de beoordelingsperiode ((2023 – 2030). 58% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023 – 2030). Het toenemende gebruik van diverse productportfolio’s en de vele voordelen van waterzuiveraars hebben aanzienlijk bijgedragen aan de vraag op de markt.

De wereldwijde waterzuiveringsmarkt vertoont een opmerkelijke positieve groei. De toenemende bevolking stimuleert de vraag naar schoon water. Door de toenemende verstedelijking neemt het gebruik van waterzuiveraars toe en is er vraag naar schoon en veilig drinkwater. De vraag naar drinkwater is enorm gestegen door de farmaceutische en cosmetische industrie.

Door de voortschrijdende technologie wordt verwacht dat de wereldwijde waterzuiveringsmarkt de komende jaren aanzienlijk zal groeien. Aan de andere kant kunnen factoren zoals de instabiele prijzen van grondstoffen de groei van de wereldwijde waterzuiveringsmarkt beperken. Niettemin zal het toenemende gebruik van waterzuiveraars in ziekenhuizen en de horeca de groei van de markt tijdens de evaluatieperiode ondersteunen.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de wereldmarktleiders op het gebied van waterzuiveraars zijn

  • Unilever
  • Smith
  • EcoWater Systems LLC
  • Coway Co., Ltd.
  • Panasonic Corporation
  • Livpure Pvt. Ltd.
  • KENT RO Systemen Ltd


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

Markt Drivers:

Watervervuiling en verontreiniging:

Stijgende verontreinigingsniveaus en de aanwezigheid van verontreinigende stoffen in waterbronnen hebben geleid tot een toename in de vraag naar waterzuiveraars. Zorgen over door water overgebrachte ziekten en gezondheidsrisico’s in verband met het consumeren van vervuild water hebben consumenten ertoe aangezet te investeren in waterzuiveringsoplossingen.

Verstedelijking en bevolkingsgroei:

Snelle verstedelijking en bevolkingsgroei hebben de bestaande infrastructuur voor watervoorziening en -behandeling onder druk gezet, wat heeft geleid tot een grotere behoefte aan individuele waterzuiveringsoplossingen in stedelijke gebieden.

Gezondheidsbewustzijn en consumenteneducatie:

Groeiend bewustzijn onder consumenten over het belang van schoon en veilig drinkwater voor het behoud van een goede gezondheid heeft het gebruik van waterzuiveraars in huishoudens en commerciële instellingen gestimuleerd.

Technologische vooruitgang:

Vooruitgang in waterzuiveringstechnologieën heeft geresulteerd in efficiëntere en kosteneffectievere waterzuiveraars. Innovaties zoals omgekeerde osmose, ultraviolet (UV) zuivering en actieve koolfilters hebben de effectiviteit van waterzuiveringssystemen verbeterd.

Overheidsvoorschriften en -initiatieven:

Overheidsvoorschriften en -initiatieven gericht op het garanderen van veilig drinkwater voor burgers hebben ook bijgedragen aan de groei van de waterzuiveringsmarkt. Deze voorschriften kunnen specifieke normen stellen voor de waterkwaliteit, waardoor het gebruik van waterzuiveraars om aan deze normen te voldoen wordt gestimuleerd.

Alternatieven voor gebotteld water:

Omdat de bezorgdheid over plastic afval en ecologische duurzaamheid toeneemt, stappen veel consumenten af van de consumptie van gebotteld water en kiezen ze voor waterzuiveringssystemen voor thuisgebruik als een milieuvriendelijkere oplossing.

Uitdagingen:

Hoge initiële kosten voor geavanceerde waterzuiveraars, onderhoudskosten en de behoefte aan elektriciteit (in sommige gevallen) zijn factoren die de groei van de markt kunnen belemmeren.

De eisen op het gebied van naleving van regelgeving en certificering voor waterzuiveraars varieerden per regio en kunnen van invloed zijn op de toegang tot de markt en de verkoop.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-purifier-market-2178

Segmentatie van de wereldwijde waterzuiveringsmarkt

Het onderzoeksrapport is onderverdeeld in producten, eindgebruikers en regio’s.

  • Het productsegment is onderverdeeld in UV-waterzuiveraars, RO-waterzuiveraars, actieve koolstoffilters en andere.
  • Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in residentieel en commercieel.
  • Het segment regio’s is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2178

Regionaal inzicht

Noord-Amerika:

In de Verenigde Staten en Canada worden waterzuiveraars vaak gebruikt om de smaak en kwaliteit van leidingwater te verbeteren. Toenemende bezorgdheid over verontreinigingen zoals lood en PFAS hebben de vraag naar geavanceerde waterzuiveringstechnologieën gestimuleerd. De markt voor point-of-use (POU) en point-of-entry (POE) waterzuiveraars, inclusief systemen voor onder de gootsteen en op het aanrecht, groeit gestaag.

Europa:

Europese landen hebben strenge normen voor waterkwaliteit, maar consumenten gebruiken vaak waterzuiveraars om smaak en geur te verbeteren. Omgekeerde osmose (RO) en UV-zuiveraars zijn populaire keuzes in regio’s met specifieke zorgen over de waterkwaliteit. De markt wordt ook beïnvloed door bezorgdheid over het milieu, wat leidt tot een groeiende interesse in milieuvriendelijke en duurzame zuiveringsmethoden.

Azië-Pacific:

Veel landen in deze regio hebben te maken met aanzienlijke uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit, wat leidt tot een aanzienlijke markt voor waterzuiveraars. China, India en Zuidoost-Aziatische landen zijn getuige geweest van snelle verstedelijking en industrialisatie, wat heeft geleid tot meer vervuiling en een grotere vraag naar waterzuiveringsoplossingen. Waterzuiveraars variëren van goedkope zwaartekrachtfilters tot geavanceerde RO- en UV-systemen.

Gerelateerde rapporten:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Research Report: Informatie per type, toepassing, industrie en regio -Market

Onderzoeksrapport overde markt voor spuitgietmachines: informatie per type, per sluitkracht, per materiaal, per eindgebruik en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Rapportagemarktonderzoek persoonlijke beschermingsmiddelen per product, per industrie en per gevaar – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water Purifiers Market trends,Water Purifiers Market scope,Water Purifiers Market share,Water Purifiers Market analysis,Water Purifiers Market demands,Water Purifiers Market overview,Water Purifiers Market insights