header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde vraag naar lasersnijmachines wordt gestimuleerd door toepassing in de productie van ademhalingstoestellen tijdens de COVID-19-pandemie

Sep 6, 2023 4:49 PM ET

Overzicht van de markt

De omvang van de markt voor lasersnijmachines zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 8,40% tussen 2022 en 2030), volgens de huidige analyse van Market Research Future (MRFR). De enorme vraag naar auto’s en consumentenelektronica kan de marktgroei aanjagen. Lasersnijden wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen en fabrieken voor verschillende industrieën om meer output te leveren in minder tijd. Automatisering van lasersnijden zal de vraag op de markt waarschijnlijk aanzienlijk stimuleren.

Lasersnijmachines worden gebruikt voor het snijden van materialen en worden aangestuurd door CNC en laseroptiek. Toenemende automatisering en de vraag naar snelheid en behendigheid in processen kan de opname van deze machines in grote industrieën stimuleren. Het wereldwijde rapport lasersnijmachines van Market Research Future (MRFR) bevat vitale factoren zoals drijfveren, beperkingen, kansen en trends voor de voorspellingsperiode (2020-2027). De COVID-19 pandemie en de gevolgen ervan voor de industrie worden zeer gedetailleerd uitgelegd.

De COVID-19 pandemie heeft de productie van lasersnijmachines en de productie van verschillende productie-eenheden stilgelegd. Maar de ontwikkeling van in eigen land ontwikkelde lasers voor de productie van apparatuur van eigen bodem, zoals metalen platen en ademhalingstoestellen, hielp de markt te ondersteunen.

Concurrentie

Belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor lasersnijmachines zijn onder andere

  • Bystronic Incorporated
  • Epilog Laser Inc.
  • Jiangsu Dajin Laser Science and Technology Co, Ltd.
  • Amada Miyachi Inc.
  • Jenoptik Laser GmbH
  • LancerFab Tech Pvt. Ltd
  • IPG Photonics Corporation
  • Trumpf GMBH
  • Han’s Laser Smart Equipment Group Co.
  • MKS Instrumenten
  • Universele lasersystemen
  • Alpha Laser
  • Trotec Lasers
  • Xenetech
  • Coherent Inc


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6894

Bestuurders:

Vooruitgang in Lasertechnologie:

De voortdurende vooruitgang in lasertechnologie, waaronder de ontwikkeling van krachtigere en preciezere lasers, verbeterde systemen voor het afgeven van bundels en hogere verwerkingssnelheden, waren de drijvende kracht achter de groei van de markt. Dankzij deze ontwikkelingen kunnen lasersnijmachines een breder scala aan materialen en diktes verwerken, waardoor ze veelzijdiger zijn.

Toenemende automatisering:

De groeiende vraag naar automatisering en Industrie 4.0-initiatieven in de productie- en fabricage-industrieën stimuleerden de toepassing van lasersnijmachines. Automatisering verhoogde de productie-efficiëntie, verlaagde de arbeidskosten en verbeterde de algemene productieprocessen.

Precisie en kwaliteit:

Lasersnijmachines bieden een hoge precisie en kwaliteit bij het snijden, graveren en markeren. Industrieën zoals luchtvaart, automobielindustrie, elektronica en medische apparatuur vertrouwden op lasersnijden voor ingewikkelde en precieze componenten.

Groeiende vraag naar maatwerk:

De behoefte aan aangepaste en unieke producten in verschillende industrieën, waaronder bewegwijzering, verpakking en mode, stimuleerde de vraag naar lasersnijmachines. Deze machines maken ingewikkelde en gepersonaliseerde ontwerpen en patronen mogelijk.

Beperkingen:

Hoge initiële kosten:

De initiële kapitaalinvestering die nodig is voor de aankoop van lasersnijmachines, vooral krachtige en geavanceerde modellen, vormde een aanzienlijke toetredingsdrempel voor sommige bedrijven. Er moest ook rekening worden gehouden met onderhouds- en operationele kosten.

Veiligheidsoverwegingen:

Lasersnijmachines gebruiken lasers met een hoge intensiteit die veiligheidsrisico’s voor operators kunnen opleveren als ze niet goed worden beheerd. Zorgen voor naleving van de veiligheidsvoorschriften en training van de operators waren essentieel, maar verhoogden de operationele kosten.

Materiaalbeperkingen:

Hoewel lasersnijmachines veelzijdig zijn, vormden sommige materialen, zoals reflecterende metalen en bepaalde kunststoffen, een uitdaging vanwege hun reflecterende eigenschappen of het mogelijk vrijkomen van giftige dampen tijdens het snijden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-cutting-machines-market-6894

Segmentatie

  • Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in vastestoflasers, halfgeleiderlasers en gaslasers. Solid-state lasers zijn goed voor het grootste marktaandeel.
  • Op basis van proces is de markt onderverdeeld in sublimatiesnijden, fusiesnijden en vlamsnijden.
  • Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in industrie, auto-industrie, consumentenelektronica, defensie en ruimtevaart, en andere.


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6894

Regionale analyse

Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Europa en de Rest-van-de-Wereld (RoW) zijn de belangrijkste regio’s die centraal staan in de wereldwijde markt voor lasersnijmachines.

Noord-Amerika neemt het leeuwendeel van de wereldmarkt voor zijn rekening door de grote verkoop van auto’s. De snelle industrialisatie en toepassing van lasersystemen kan de algehele vraag op de markt stimuleren. De VS levert de grootste bijdrage aan de regio en de voorkeur van klanten voor geavanceerde voertuigen kan de markt ten goede komen. De opkomst van automatisering, de verkoop van consumentenelektronica en de uitbreiding van de lucht- en ruimtevaartsector zijn andere drijvende krachten van de regionale markt.

Gerelateerde rapporten:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Research Report: Informatie per type, toepassing, industrie en regio -Market

Onderzoeksrapport overde markt voor spuitgietmachines: informatie per type, per sluitkracht, per materiaal, per eindgebruik en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Rapportagemarktonderzoek persoonlijke beschermingsmiddelen per product, per industrie en per gevaar – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  laser cutting machines market trends,laser cutting machines market scope,laser cutting machines market growth,laser cutting machines market share,laser cutting machines market demands,laser cutting machines market overview,laser cutting machines market insights