header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de markt voor biomeststoffen door de belangrijkste bedrijven : National Fertilizers Ltd. , Camson Bio Technologies Limited en voorspelling (2023-2032)

Sep 6, 2023 7:21 PM ET

Analyse van de markt voor biomeststoffen

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor biofertilizers tegen 2032 USD 5,0 miljard bereiken met een CAGR van 12,24%. De toenemende vraag naar biologisch voedsel wereldwijd is de belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert. Biomeststoffen zijn levende micro-organismen die de voeding van planten kunnen verbeteren door de beschikbaarheid van voedingsstoffen in de bodem te mobiliseren of te vergroten. Ze zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor chemische meststoffen.

Klik hier voor het Premiumrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1386.

Belangrijkste spelers

Bekende spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor biofertilizers worden geprofileerd, zijn National Fertilizers Ltd., Monsanto BioAg, Rashtriya Chemicals & Fertilizers Ltd, en Gujarat State Fertilizers & Chemicals Ltd.

Bestuurders

De vraag naar biologische landbouw stimuleert de marktgroei

Wereldwijd is biologische landbouw een van de snelst groeiende landbouwpraktijken. Boeren worden aangemoedigd om biologische meststoffen te gebruiken die compatibel zijn met de productie van biologisch voedsel door de stijgende marktvraag naar de biologische meststoffen &. Overheden over de hele wereld stimuleren het gebruik van chemische meststoffen vanwege de bezorgdheid over de afnemende bodemkwaliteit door onjuist gebruik van deze meststoffen en potentiële gezondheidsrisico’s. De vraag naar biologische meststoffen & neemt toe.

Kansen

Toenemende bezorgdheid over bodemkwaliteit biedt grote kansen

De toenemende bezorgdheid over de toestand van de natuurlijke bodemtexturen in de wereld zal de markt voor bio-meststoffen naar verwachting helpen. Synthetische/zware chemische meststoffen worden al tientallen jaren gebruikt in de landbouwindustrie, omdat ze in het verleden veelbelovend waren voor een betere gewasproductie en de levering van essentiële voedingsstoffen voor verschillende gewassen. Na verloop van tijd en door voortdurend gebruik hebben ze echter in verschillende mate bodemverontreiniging veroorzaakt en is bewezen dat ze slecht zijn voor het ecosysteem. Overmatig gebruik van synthetische meststoffen heeft geleid tot bodemaantasting, stikstofuitspoeling, verlies van koolstof in de bodem, bodemverdichting en een afname van het organisch materiaal in de bodem.

Beperkingen en uitdagingen

Slechte infrastructuur als marktbeperking

De slechte infrastructuur van fabrieken voor de productie van bio-meststoffen vanwege de hoge initiële investeringen en de geringere acceptatie vanwege onwetendheid kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt. Daarnaast kan ook de COVID-19 impact de marktgroei belemmeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde marktvooruitzichten voor biofertilizers zijn onderverdeeld in micro-organismen, toepassingen, vormen, gewassoorten en typen.

Per type zal stikstofbinding de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Pergewastype zullen granen en graangewassen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

In vloeibarevorm zal de markt tijdens de prognoseperiode aan kop gaan.

Per toepassing zal bladbehandeling het leeuwendeel van de markt in handen hebben tijdens de voorspellingsperiode.

Per type micro-organisme zal rhizobium de markt beheersen tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor biomeststoffen

Als gevolg van de groei van de biologische landbouw in ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten, Canada, & Mexico en de populariteit van biologische voedingsmiddelen onder klanten die thuis voedzame, gezonde maaltijden willen maken, zal de Noord-Amerikaanse industrie voor biomeststoffen deze markt leiden. Op de wereldwijde markt had Noord-Amerika het grootste aandeel in de inkomsten. Deze dominantie kan worden toegeschreven aan de grotere betrokkenheid van de overheid bij de lokale landbouwpraktijken die hebben geleid tot aanzienlijke veranderingen in de landbouwpraktijken in de VS en Canada. Een strenge regelgeving & en een stijgende vraag naar het gebruik van biofertilizer producten hebben bijgedragen aan de positieve groei van de industrie. In Noord-Amerika is het verlies aan landbouwgrond veroorzaakt door industrialisatie, mijnbouw en verstedelijking.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Biomeststoffen Marktrapport https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fertilizers-market-1386.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Feed Binders Market Size zal naar verwachting 5,67 miljard USD groeien met een CAGR van 3,67% tijdens de voorspelling 2021-2030.Feed binders zijn natuurlijke of synthetische ingrediënten, die worden toegevoegd om de voederprestaties te verbeteren. Het belangrijkste doel van deze bindmiddelen is om de afzonderlijke componenten van het voer intact te houden en afbraak tegen te gaan. Naast het verbeteren van de stabiliteit en de voerkwaliteit, verbeteren ze ook de diergezondheid door veeziektes te verminderen.

Deomvang van de markt voor vloeibare meststoffen werd in 2022 geschat op USD 2,70 miljard. De markt voor vloeibare meststoffen zal naar verwachting groeien van 2,80 miljard dollar in 2023 tot 3,52 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,90% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). Een toenemend bewustzijn van de voordelen van vloeibare meststoffen voor zowel gewasopbrengsten als milieuduurzaamheid zijn de belangrijkste marktfactoren die de marktgroei bevorderen.

De omvang vande markt voor agrarische enzymen werd in 2022 geschat op USD 0,3 miljard. De agrarische enzymenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,3 miljard in 2023 tot USD 0,7 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,30% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Wereldwijde markt voor inkuilmiddelen: Het heterofermentatieve segment is echter de snelst groeiende markt, die naar verwachting zal groeien met een cagr van 5,81% tijdens de prognoseperiode 2019-2025.

Wereldwijde Okra Zaden Markt: De bovenstaande grafiek is Global Okra Seeds Market By Type Forecast (2016-2023), Conventionele segment goed voor het grotere marktaandeel in de okra zaden markt, en zal naar verwachting usd 317,70 miljoen in 2023 van usd 182,50 miljoen in 2017. echter, biologische segment is de snelst groeiende markt, die naar verwachting zal groeien met een cagr van 10,71% tijdens de prognoseperiode 2018-2023.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com


Email: [email protected]
Keywords:  Biofertilizers Market Scope,, Biofertilizers Market Size,Biofertilizers Market Share,Biofertilizers Market Growth,Biofertilizers Market Outlook