header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advanced Metering Infrastructure (AMI) Marktomvang, Aandeel zal groeien met een 10,16% CAGR tegen 2030

Sep 7, 2023 6:00 PM ET

Geavanceerde meetinfrastructuur (AMI) stimuleert de marktgroei

De AMI-markt (Advanced Metering Infrastructure) werd in 2022 gewaardeerd op 24,16 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 27,69 miljard dollar in 2023 tot 52,40 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,16% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De wereldwijde AMI-markt (Advanced Metering Infrastructure) kent een aanzienlijke groei, aangedreven door technologische vooruitgang en de toenemende behoefte aan efficiënte oplossingen voor energiebeheer. AMI, een geavanceerd systeem van slimme meters en communicatienetwerken, zorgt voor een revolutie in de nutssector door inzichten in real-time gegevens te verschaffen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Marktonderzoek geeft aan dat de AMI-markt klaar is voor substantiële expansie in de komende jaren, met belangrijke spelers en innovatieve technologieën die de weg wijzen.

Belangrijkste marktspelers:

  • Cisco Systems Inc
  • General Electric
  • Schneider Electric
  • ITRON Inc
  • ACLARA-technologieën
  • ELSTER groep
  • SENSUS
  • Tieto Corporation
  • Renesas Electronics Corporation
  • Cooper industrieën
  • Siemens

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5185

De AMI-markt maakt een robuuste groei door als gevolg van verschillende belangrijke factoren:

  1. Stijgende vraag naar energie-efficiëntie: In een tijdperk dat gekenmerkt wordt door milieubewustzijn en de noodzaak om de ecologische voetafdruk te verkleinen, stellen AMI-systemen nutsbedrijven en consumenten in staat om het energieverbruik nauwkeurig te monitoren. Dit stimuleert energiebesparende inspanningen en verlaagt uiteindelijk de energierekening.
  2. Technologische vooruitgang: Voortdurende innovatie in slimme metertechnologie, draadloze communicatienetwerken en gegevensanalyse verbetert de mogelijkheden van AMI-systemen. Deze verbeteringen resulteren in meer betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen.
  3. Initiatieven voor netmodernisering: Overheden en nutsbedrijven over de hele wereld investeren in de modernisering van het net. AMI speelt een cruciale rol in het optimaliseren van de energiedistributie, het verminderen van verliezen en het minimaliseren van de uitvaltijd tijdens stroomonderbrekingen.
  4. Datagestuurde inzichten: AMI genereert enorme hoeveelheden gegevens die, wanneer ze worden geanalyseerd, waardevolle inzichten kunnen bieden voor zowel nutsbedrijven als consumenten. Deze gegevensgestuurde aanpak maakt voorspellend onderhoud, voorspelling van de belasting en vraagresponsprogramma’s mogelijk.

Verkrijg de volledige rapportgegevens> https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-metering-infrastructure-market-5185

Toekomstperspectieven:

De AMI-markt (Advanced Metering Infrastructure) is klaar voor een aanzienlijke groei in de nabije toekomst. Met een groeiende nadruk op energiebesparing, netmodernisering en gegevensgestuurde besluitvorming zullen AMI-systemen een integraal onderdeel blijven uitmaken van de evolutie van de nutssector. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, zullen AMI-oplossingen naar verwachting nog toegankelijker en betaalbaarder worden voor een breder scala aan nutsbedrijven en consumenten.

Lees meer artikel-

Geïntegreerde Systemen Marktonderzoeksrapport- Prognose tot 2030

NDT-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor Vessel Traffic Management System – Prognose voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Advanced Metering Infrastructure (AMI) Market,Advanced Metering Infrastructure (AMI) Market Size,Advanced Metering Infrastructure (AMI) Market Share