header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gasturbinediensten zal 37,2 miljard dollar waard zijn, met een CAGR van 7,63% in 20232032

Sep 7, 2023 7:02 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Gas Turbine Services Market Information by Type, Service Type, End-User, and Region – Forecast till 2032, zal de gasturbinemarkt stijgen van USD 20,6 miljard in 2023 naar USD 37,2 miljard in 2032, met een CAGR van 7,63% tussen 2023 en 2032.

Een gasturbine is een vorm van verbrandingsmotor die grotendeels op aardgas werkt en de chemische energie die tijdens dit verbrandingsproces van gas ontstaat, omzet in mechanische energie. Om elektrische energie te creëren, moet deze mechanische energie eerst worden omgezet. Gasturbineservices worden aan deze gasturbines verleend om ze goed te laten werken. Naast de inzet van apparatuur om vervuiling tegen te gaan, wordt verwacht dat strenge overheidswetten gericht op schone energieopwekking de expansie van de markt zullen stimuleren. De vooruitzichten voor de industrie zullen worden ondersteund door voortdurende technologische ontwikkelingen die resulteren in het ontwerp en de ontwikkeling van zeer efficiënte gasturbine-eenheden.

Download gratis de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7271

Concurrentielandschap van de markt:

  • General Electric (VS)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd (Japan)
  • Caterpillar Inc. (VS)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland)
  • Ansaldo Energia (Italië)
  • EthosEnergy (VS)
  • Kawasaki Heavy Industries Ltd (Japan)
  • Shanghai Electric Group Co Ltd (China)
  • MAN SE (Duitsland)
  • MJB International Limited LLC (Dubai)
  • MTU Aero Engines AG (Duitsland)
  • Proenergy Services (VS)

Marktdrivers:

De VS heeft een gevestigde kern van eindgebruikersindustrie en een goed ontwikkelde aardgasinfrastructuur, die samen de vraag naar gasturbinediensten in het land stimuleren. Het grootste aandeel in 2022 was in handen van industriële en aero-derivatieve turbines, gevolgd door heavy-duty gasturbines. Ondanks een kleiner marktaandeel dan zware en industriële turbines in de Verenigde Staten, heeft kleine afgeleide vliegtuigelektriciteitsproductie een mooie toekomst vanwege de groeiende lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie in het land, die uitgebreid gebruikmaken van deze turbines.

De toekomstige vraag naar onderhoudsdiensten voor afgeleide gasturbines in de Verenigde Staten zal toenemen als gevolg van de hierboven genoemde factor. Een van de belangrijkste wereldwijde marktfactoren is de toename van meerjarige onderhoudscontracten. Een verlengd contract wordt door exploitanten van centrales gezien als een betaalbare langetermijnoplossing. Voor een verscheidenheid aan diensten, waaronder routineonderhoud of uitgebreid onderhoud, kunnen deze overeenkomsten worden afgesloten. Basisonderhoud omvat alles van preventieve zorg tot volledige serviceovereenkomsten, terwijl algemeen onderhoud langetermijnreparaties omvat voor de betrokken apparatuur of de hele fabriek.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7271

In vergelijking met motoren die worden aangedreven door andere brandstofbronnen, zijn gasturbines betaalbaarder, milieuvriendelijker en betrouwbaarder. Volgens Eurostat wordt meer dan 25% van de energie die in de Verenigde Staten wordt gebruikt, opgewekt met aardgas. De behoefte aan aardgasturbines neemt toe door hun toenemende gebruik in processen zoals verwarming, energieproductie en het gebruik van voertuigen. Een groeiend begrip van de opwekking van elektrische en mechanische energie zonder het gebruik van schadelijke materialen is de drijvende kracht achter de stijgende behoefte aan gasturbinediensten op de wereldmarkt. Een ander element dat meer ruimte biedt voor verbetering van de manier waarop de markt in de wereldwijde sector functioneert met betrekking tot efficiëntie, is de ontwikkeling van technologie. Hierdoor zal de markt sterk profiteren van de voortdurend toenemende vraag van zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden.

Beperkingen van de markt:

De industrie breidt zich snel uit, maar sommige beperkingen, zoals de onvoorspelbaarheid van de vraag naar en het aanbod van aardgas en geopolitieke spanningen over schommelingen in de aardgasprijzen, zullen naar verwachting de expansie van de gasturbinemarkt op wereldwijde schaal afremmen. De toegenomen effectiviteit van hernieuwbare energieopwekking op de wereldmarkt is een ander probleem dat de expansie van de markt afremt.

Marktsegmentatie

Zware, industriële en afgeleide vliegtuigtypes maken deel uit van de marktsegmentatie voor gasturbinediensten. Met meer dan 51,0% van de markt in 2022, kwam de heavy-duty categorie naar voren als het grootste en meest significante productsegment.

De gasturbineservicetypen zijn onderhoud en reparatie, revisie en levering van reserveonderdelen.

De eindgebruikers van de gasturbinemarkt zijn energieopwekking, olie& gas en andere.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-turbine-services-market-7271

Regionaal inzicht

Vanwege de enorme en verouderende gasturbineparken in de Verenigde Staten en Canada zal Noord-Amerika naar verwachting de markt voor gasturbinediensten domineren. Bovendien zijn er in dit gebied veel lopende voorschriften voor gasturbineservices.

Gerelateerde rapporten:

Geothermische energiemarkt

Markt voor olievelddiensten

Markt voor hydraulische apparatuur

Offshore booreilanden markt

Markt voor Power Quality-apparatuur

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Gas Turbine Services,Gas Turbine Services Market,Gas Turbine Services Market Share,Gas Turbine Services Market Research Report,Gas Turbine Services Market Size,Gas Turbine Services Market Trends