header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hernieuwbare energie zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 10,10%.

Sep 7, 2023 7:04 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Renewable Energy Market Information By Type, By End-Use, and Region – Forecast till 2030″ ” kan de markt voor hernieuwbare energie groeien van 1,2 biljoen dollar in 2022 tot een fantastische waardering van 2,4 biljoen dollar in 2030, met een CAGR van 10,10% van 2022 tot 2030.

De primaire bron van hernieuwbare energie, ook wel schone energie genoemd, zijn hernieuwbare natuurlijke bronnen. Windenergie, een duurzame energiebron, wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken uit kinetische energiebronnen. Een windturbine zet de energie van de wind om in mechanische energie, die vervolgens door een generator wordt omgezet in elektrische energie. Windenergie kan zowel op land als op zee worden gebruikt. Windenergie op land verwijst naar windturbines op het land, terwijl windenergie op zee verwijst naar windturbines in het water.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1515

Concurrentielandschap van de markt:

  • ABB Ltd.
  • General Electric (GE)
  • Tata Power Company Limited (Tata Power)
  • Innergex
  • Enel Spa (Enel)
  • Xcel Energy Inc. (Xcel Energy)

Drijfveren voor de markt:

Het gebruik van koolstofarme brandstoffen en het bestaan van strenge milieuregelgeving in de meeste ontwikkelde landen hebben de markt voor hernieuwbare energie aanzienlijk gestimuleerd. In de afgelopen jaren is de geïnstalleerde capaciteit van hernieuwbare bronnen in de energieopwekkingssector toegenomen als gevolg van de groeiende bezorgdheid over het milieu en de druk om de schadelijke effecten van broeikasgassen te verminderen. Dit heeft aanzienlijk bijgedragen aan de uitbreiding van de zonne- en windenergiesector.

De meeste ontwikkelde landen hebben succesvolle activiteiten ontplooid in de hernieuwbare energie-industrie als gevolg van ondersteunende wetten en strategieën en de wijdverbreide beschikbaarheid van biomassa als grondstof. Strenge emissieregels van de overheid hebben geleid tot een toename van het aantal installaties voor hernieuwbare energie in het hele land. Het energielandschap is veranderd als gevolg van het toegenomen gebruik van gasgebaseerde en hernieuwbare energiebronnen in plaats van energieopwekking op basis van kolen. Als gevolg van stijgende prijzen voor elektriciteitsdistributie, stroomuitval door problemen met het hoofdnet en stimuleringsprogramma’s van de overheid, zullen eindgebruikers naar verwachting overstappen op het installeren van waterkrachtsystemen. Als gevolg daarvan zal er waarschijnlijk een grotere behoefte zijn aan hernieuwbare energie.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=151515

De afgelopen jaren hebben de VS geïnvesteerd in onconventionele technologieën voor energieproductie in een poging om energieonafhankelijker te worden en minder afhankelijk van conventionele energiebronnen zoals ruwe olie, steenkool en andere. Gezien de grote investeringen die gedaan zijn in het creëren van hernieuwbare energie, is de markt voor het opwekken van zonne-energie de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en er wordt voorspeld dat dit ook tijdens de projectieperiode het geval zal zijn. De zonne-energiesector in Duitsland geeft elke staat de mogelijkheid om zijn eigen elektriciteit te produceren zonder afhankelijk te zijn van externe brandstofbronnen. Het is betrouwbaar en biedt overstromingsbeheer, schoon drinkwater, irrigatieondersteuning en betaalbare elektriciteit in vergelijking met andere energiebronnen.

Beperkingen van de markt:

Het kost veel geld om infrastructuur aan te leggen voor de productie van nieuwe bronnen. De kosten voor het produceren van elektriciteit stijgen als gevolg van deze investeringen, vooral in het begin. Het eerste wat de ontwikkelaars moeten doen is gebieden identificeren die geliefd zijn bij de bevolking, veel hulpbronnen hebben en toegang hebben tot transmissielijnen. Het is noodzakelijk om een mogelijke locatie voor zonne-energie te lokaliseren en de levensvatbaarheid ervan na enkele jaren observatie te beoordelen. Het personeel moet worden getraind in het installeren, bedienen en onderhouden van de nieuwe technologie. Sommige producten moeten in een specifieke omgeving worden gebruikt voordat hun prestaties kunnen worden verbeterd. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat deze factor de marktexpansie zal beperken.

Marktsegmentatie

De belangrijkste soorten hernieuwbare energie zijn oceaanenergie, geothermische energie, bio-energie, windenergie en zonne-energie.

De eindgebruikers van hernieuwbare energie zijn commercieel, residentieel en industrieel.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/renewable-energy-market-1515

Regionaal inzicht

De markt voor hernieuwbare energie in Noord-Amerika groeit het snelst. De regionale groei wordt versneld door internationale samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe energiebronnen. In maart 2021 besloten de Verenigde Staten en India bijvoorbeeld om hun strategische machtsrelatie zodanig te structureren dat deze ook samenwerking omvat in milieuvriendelijkere energiesectoren zoals biobrandstoffen en waterstofopwekking. De twee landen zouden hun inspanningen opvoeren om te profiteren van zowel India’s snelgroeiende elektriciteitsindustrie als van geavanceerde Amerikaanse technologieën.

Gerelateerde rapporten:

Virtuele Energiecentralemarkt

Kleinschalige LNG-markt

Olieland markt voor buisvormige goederen

Markt voor doseerpompen

Offshore ondersteuningsschepen markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Renewable Energy,Renewable Energy Market,Renewable Energy Market Share,Renewable Energy Market Research Report,Renewable Energy Market Size,Renewable Energy Market Trends