header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor landbouwontsmettingsmiddelen zal tegen 2032 USD 2,8 miljard bereiken met een CAGR van 4,40%.

Sep 7, 2023 11:00 PM ET

Analyse van de markt voor landbouwontsmettingsmiddelen

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor landbouwontsmettingsmiddelen tegen 2032 USD 2,8 miljard bereiken met een CAGR van 4,40%. De groei van de markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar voedsel, de groeiende behoefte om plagen en ziekten in gewassen te bestrijden en de toenemende toepassing van duurzame landbouwpraktijken.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5113.

Drivers

Behoefte aan milieuvriendelijke fumiganten om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte aan biologische voedingsmiddelen stimuleert de vraag naar milieuvriendelijke en veilige fumiganten. Natuurlijke fumiganten, zoals essentiële oliën & plantenextracten, worden steeds populairder onder boeren omdat ze veilig en milieuvriendelijk zijn. Overheidswetten die de aantasting van het milieu aanpakken, zijn een andere factor die de behoefte aan milieuvriendelijke fumiganten stimuleert.

Kansen

Wereldwijde vraag naar voedsel biedt robuuste kansen

De behoefte aan voedsel neemt toe naarmate de wereldbevolking groeit. Boeren werken aan het verhogen van de opbrengst en de kwaliteit van de gewassen om aan deze vraag te voldoen. Fumiganten kunnen helpen bij het voorkomen van plaaggerelateerde verliezen na de oogst.

Beperkingen en uitdagingen

Geassocieerde neveneffecten die de markt afremmen

De geassocieerde bijwerkingen, het gebruik van alternatieven, gezondheidsrisico’s en wettelijke beperkingen kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De markt voor landbouwontsmettingsmiddelen is onderverdeeld in toepassingen, vormen en typen.

Per type zal fosfine de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

In vorm zal vloeibaar de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

In de voorspellingsperiode zal magazijn de markt aanvoeren.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had gevolgen voor zowel fumiganten als de markt voor gewasbeschermingsmiddelen. Bedrijven en boeren leden verliezen als gevolg van de impact van de pandemie op de toeleveringsnetwerken. Er was een aanzienlijk verschil tussen het aantal beschikbare werknemers en het aantal dat nodig was voor de productie als gevolg van een tijdelijke schaarste aan arbeidsmigranten en distributiebeperkingen. Douane-inklaringen, exportvergunningen, importlicenties en fytosanitaire certificeringen waren nog een paar beperkingen.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor landbouwfumiganten

Omdat boeren zich steeds meer bewust worden van het belang van de bescherming van gewassen tegen insecten & ander ongedierte om verliezen van landbouwproducten te beperken, heeft Noord-Amerika de grootste markt voor landbouwfumiganten. Vanwege de strenge regelgeving die de afgelopen jaren door verschillende overheden is ingevoerd, zijn boeren & en andere landbouworganisaties op zoek naar levensvatbare alternatieven voor methylbromide en chloorpikrine. In de VS zijn alternatieven zoals carbonylsulfide, fosfine en sulfurylfluoride onderzocht.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor landbouwfumiganten

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor landbouwfumiganten in Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien. Dit is het gevolg van de groeiende vraag naar landbouwfumiganten en de groei van het nationale magazijn. Bovendien had de Indiase markt het hoogste groeipercentage in de regio Azië-Pacific, terwijl de markt voor landbouwontsmettingsmiddelen in China het grootste marktaandeel had.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Landbouwontsmettingsmiddelen marktrapport : https://www.marketresearchfuture.com/reports/agricultural-fumigants-market-5113

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor landbouwfumiganten aan bod komen, zijn onder andere LAXNESS (Duitsland), BASF SE (Duitsland), DOW (VS), Arkema (Frankrijk), Syngenta (Zwitserland), ADAMA (Israël), Trinity Manufacturing, Inc. (VS), Bayer AG (Duitsland), Solvay (België), Merck KGaA (Duitsland), FMC Corporation (VS), Anhui Guangxin Agrochemical Co. (China), UPL (India), Rentokil Initial plc (Verenigd Koninkrijk), Reddick Equipment Company of NC (Verenigde Staten), Nippon Chemical Industrial Co. (Japan), en Arysta LifeScience Limited (India).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouwindustrie, door Market Research Future:

Aquaponics Market zal naar verwachting een CAGR van 13,4% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde bereiken van USD 2.464,29 Miljoen tegen het einde van 2030 en de heersende trends en vraag zullen de markt helpen een eindwaarde te bereiken ter waarde van USD 2.464,29 Miljoen tegen het einde van de voorspellingsperiode in 2030

Dewereldwijde markt voor biostimulanten werd in 2022 gewaardeerd op 2786,1 miljoen USD. De markt voor biostimulanten zal naar verwachting groeien van 2973,6 miljoen USD in 2023 tot 9622,5 miljoen USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,05% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de groeiende vraag naar hoogwaardige gewassen en biologische landbouw.

Deomvang van de markt voor koperfungiciden werd in 2022 geschat op USD 3,8 miljard. De markt voor koperfungiciden zal naar verwachting groeien van USD 4,0 miljard in 2023 tot USD 6,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,40% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De toenemende toepassing van biologische landbouw en de toenemende prevalentie van schimmelziekten zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)

Website: https://www.wantstats.com

Email: [email protected]
Keywords:  Agricultural Fumigants Market,Agricultural Fumigants Market Size,Agricultural Fumigants Market Outlook,Agricultural Fumigants Market Growth,Agricultural Fumigants Market Overview,Agricultural Fumigants Market Trends