header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nagellakverwijderaars zal tegen 2027 USD 1575,3 miljoen aantikken met een CAGR van 3,25%.

Sep 7, 2023 12:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde nagellak remover markt zal tegen 2027 USD 1575,3 miljoen aantikken met een CAGR van 3,25%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Schoonheids- en modetrends stimuleren de marktgroei

Trends in mode en schoonheid hebben een aanzienlijke impact op de nagellakmarkt. Klanten veranderen voortdurend hun nagellak als nieuwe tinten, mode en & nail art technieken populairder worden, waardoor de behoefte aan nagellakremovers toeneemt.

Nail Polish Remover Market

Kansen

Sociale media en de invloed van beroemdheden bieden grote kansen

Invloedsfactoren en berichten in de sociale media van beroemdheden die bepaalde nagellakmerken en -kleuren aanprijzen, kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de voorkeuren van de consument, de aankoop van specifieke nagellakkleuren beïnvloeden en, als gevolg daarvan, het gebruik van nagellakremovers.

Beperkingen en uitdagingen

Bijwerkingen van nagellakremovers die de markt beperken

De nadelige gevolgen van het gebruik van nagellakremovers die aceton bevatten, de concurrentie van alternatieven en de beschikbaarheid van namaakproducten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3833

Segmentatie van de markt

De wereldwijde nagellak remover markt is onderverdeeld op basis van distributiekanaal, vorm, categorie en producttype.

Per producttype zal aceton de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per categorie zal natuurlijk de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per vorm zal vloeibaar de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van het distributiekanaal zal niet in de winkel verkrijgbaar zijn de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De voorkeuren van consumenten verschoven tijdens de epidemie ten gunste van eerste levensbehoeften en hygiënegerelateerde goederen. Hoewel handontsmettingsmiddelen en & zeep door bepaalde klanten de voorkeur kregen boven cosmetische artikelen zoals nagellakverwijderaars, werden nagellakverwijderaars zelf niet als noodzakelijk beschouwd. Tijdens sluitingen en tijden van verhoogde beperkingen, werden veel schoonheidssalons en winkels gedwongen om te stoppen of te werken met verminderde capaciteit. Hierdoor was er minder voetverkeer en minder behoefte aan nagellakverwijderingsproducten. De nagellakremoverbusiness begon weer op te leven toen de sluitingen afnamen en de omstandigheden in sommige gebieden beter werden.

Regionale analyse

Noord-Amerika voert het commando over de markt voor nagellakverwijderaars

Vanwege de groeiende professionele make-upindustrie in de regio, die de vraag naar nagellakremover stimuleert, zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting het grootste aandeel hebben in de wereldwijde nagellakremovermarkt in de beoordelingsperiode. De belangrijkste producenten van nagellakremover in Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten en Canada. Als gevolg van de stijgende vraag naar biologische producten voor persoonlijke verzorging, beheersen de Verenigde Staten nu de industrie op dit gebied.

Bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/nail-polish-remover-market-3833voor meer inzicht .

Belangrijkste spelers

Tot de belangrijkste marktspelers die in het rapport over nagellakremovers aan bod komen behoren Elif Cosmetics Ltd (Turkije), Industrie Pagoda SRL (Italië), Lakmé (Unilever PLC) (India), Colorbar Cosmetics Pvt. Ltd (India), Maybelline LLC (L’Oréal S.A.) (VS), Kara (Future Consumer Limited) (India), Faces Cosmetics Inc (Canada), Innisfree Corporation (Zuid-Korea), Komal Manufacturing Chemists Pvt. Ltd. (India), Kiko Cosmetics Retail Private Limited (Italië), Orly International, Inc (VS), Kure Bazaar S.A. (Frankrijk), Kar Karpis (India), Kiko Cosmetics Retail Private Limited (Italië). (India), Kiko Cosmetics Retail Private Limited (Italië), Orly International, Inc (VS), Kure Bazaar SAS (Frankrijk), Karma Organic Spa (VS), Miss Claire Cosmetics (Polen) en O-P-I (Coty, Inc) (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Hair Care Market Research Report Information Per Type (Shampoo, Haarstyling, Conditioner, Haarkleurmiddel en Haarolie), Per Behandeling (Haarbehandeling en Hoofdhuidbehandeling), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Haar- en nagelaccessoires marktonderzoeksrapport informatie per producttype (haaraccessoires, nagelaccessoires) en per distributiekanaal (winkelbasis, niet-winkelbasis) – prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Nail Polish Remover Market,Nail Polish Remover Market Size,Nail Polish Remover Market Sahre,Nail Polish Remover Market Trends,Nail Polish Remover Market Research,Nail Polish Remover Market Report,Nail Polish Remover Market Analysis,Nail Polish Remover Market Growth