header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor voederenzymen zal tegen 2030 3,8 miljard dollar bereiken met een CAGR van 5,78%, aldus Market Research Future

Sep 7, 2023 10:00 AM ET

Analyse van de voederenzymenmarkt

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde voederenzymenmarkt tegen 2030 3,8 miljard USD bereiken met een CAGR van 5,78%.

Drivers

Groeiende behoefte aan dierlijke producten zal de marktgroei stimuleren

De groeiende vraag naar producten gemaakt van dieren is wat de voederenzymenmarkt stimuleert. Mensen kiezen voedingsmiddelen die voedzamer en gezonder zijn naarmate hun eetgewoonten veranderen. Als gevolg daarvan is er een groeiende marktbehoefte aan eiwithoudende producten zoals zuivel, eieren en vlees, waardoor de behoefte aan voederenzymen voor diervoeder toeneemt en de expansie van de wereldwijde voederenzymmarkt wordt gestimuleerd.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5130

Feed Enzymes Market

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde voederenzymenmarkt worden geprofileerd, zijn onder andere Top of FormBASF SE (Duitsland), E. I. du Pont de Nemours & Company (VS), Associated British Foods plc (VK), Koninklijke DSM N.V. (Nederland), Behn Meyer Holding AG (Duitsland), Adisseo France SAS (Frankrijk), Azelis Holding S.A. (België), Novus International Inc. (VS), Rossari Biotech Ltd. (India) en Alltech Inc. (India) en Alltech Inc. (VS).

Kansen

Milieuproblemen bieden sterke kansen

Milieukwesties met betrekking tot de veehouderij zijn onder andere afvalproductie en de uitstoot van broeikasgassen. Enzymen die gebruikt worden in veevoer kunnen een positieve invloed hebben op het milieu door de benutting van voedingsstoffen te verbeteren en de afvalproductie te verminderen. Dit is in lijn met de stijgende vraag van klanten naar milieuvriendelijke en duurzamere methoden om vee te houden.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge R & D investeringen als marktbeperking

De hoge R & D-investeringen en het hogere opnemingspercentage van enzymen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren. Bovendien kan de COVID-19-impact de marktgroei ook belemmeren.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5130

Segmentatie van de markt

De voederenzymenmarkt is onderverdeeld op basis van type, vorm en veestapel.

Per type zullen de fytase voederenzymen de markt aanvoeren gedurende de voorspellingsperiode. Omdat fytase enzymen aanwezig zijn in diervoeders, kunnen dieren fosfor sneller opnemen. Het kan de verteerbaarheid van fosfor (P), aminozuren, calcium en energie verhogen terwijl het de antinutritionele effecten van fytaat vermindert. Verdere voordelen van fytase zijn een betere pelletering, een hogere stabiliteit van het voormengsel en een langere houdbaarheid. Om te voldoen aan de vraag naar eiwitten als gevolg van de toenemende vleesconsumptie, moet het gebruik van fytase in diervoeder worden verhoogd.

Per veestapel zal de markt in de prognoseperiode worden gedomineerd door varkens. Talrijke voedingsstoffen die bij de varkensproductie niet worden verteerd, kunnen dankzij genetische en technologische doorbraken wel worden opgenomen. Voederenzymen worden vaak gebruikt in diervoeder om het eiwit af te breken en de vertering te vergemakkelijken. Aangezien de varkensproductie stijgt en de implantaten voor de voederenzymen een gunstige invloed hebben op de expansie van de markt, zal de behoefte aan voederenzymen waarschijnlijk toenemen.

Wat de vorm betreft, zal droogvoer tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren. Enzymen in droge vorm zijn een belangrijke vorm in de diervoederindustrie geworden vanwege hun eenvoudige en praktische toepassing. Enzymen in droge vorm kunnen de temperatuur tijdens de bereiding van het voer verdragen en hebben een superieure thermische stabiliteit. Het gebruik van enzymen in droge vorm biedt een aantal voordelen, zoals eenvoudige hantering, morsvrije opslag en eenvoudig transport.

Volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/feed-enzymes-market-5130

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst de markt voor voederenzymen

De markt voor voederenzymen in Noord-Amerika bereikte in 2022 USD 1,2 miljard en zal naar verwachting stijgen met een hoge CAGR tijdens de onderzoeksperiode. Prognoses geven aan dat zowel technische vooruitgang als een toename van het aantal dieren zal bijdragen aan de groei van de industrie. Grote fabrikanten van goederen op basis van vlees zijn gemotiveerd om zich te richten op nieuwe initiatieven & investeringen door de stijgende vraag naar vleesproducten. Aangezien de stijgende veeteelt leidt tot een aanzienlijke toename van de vraag naar vlees, moeten de regionale marktcijfers worden ondersteund. Vanwege de stijgende behoefte aan voeders op basis van voedzame eiwitten in de landen binnen dit gebied, zal Noord-Amerika naar verwachting goed zijn voor het grootste aandeel in de inkomsten gedurende de verwachte periode. De stijgende veestapel in de landen in de regio is een ander element dat de groei van de marktinkomsten stimuleert. In 2020 zullen er alleen al in de Verenigde Staten meer dan 93,8 miljoen koeien en kalveren zijn. Naarmate het aantal dieren in de regio stijgt, neemt ook de behoefte aan voederenzymen toe, wat de groei van de inkomsten in de regio stimuleert.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de voederenzymenmarkt

Van 2023 tot 2030 zal de CAGR voor de voederenzymenmarkt in Azië-Pacific naar verwachting het hoogst zijn. De belangrijkste oorzaken van deze tendens zijn de groei van voederfabrieken en de hoeveelheid vee. Deze factoren hebben de concurrentie op de markt voor voederenzymen vergroot. Daarnaast had de markt voor voederenzymen in de regio Azië-Pacific in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India het snelst groeide. Met China, India en & Japan als de belangrijkste fabrikanten in het gebied, is Azië-Pacific snel een van de topmarkten voor voederenzymen aan het worden. Als gevolg van de bevolkingsgroei, de toegenomen koopkracht van de consument en veranderingen in de eetgewoonten & drijven China en India de groei van de kippen- en varkensvleesmarkten in de regio Azië-Pacific aan. De markt in de regio wordt ook gestimuleerd door de groeiende vraag naar voedselzekerheid, wat heeft geleid tot aanzienlijke uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling in de sector. De aanpassing van landbouwmethoden in het gebied helpt de markt ook.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportVoedingssupplementen Marktinformatie Per Type (Eiwit, Vitamine, Aminozuur, Vetzuur, Mineralen, en Andere), Per Vorm (Droog, Vloeibaar, en Andere), Per Vee (Herkauwers, Gevogelte, Varkens, Aquacultuur, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Market Additives Research Report Information Per Type (Aminozuren, Vitaminen, Carotenoïden, Enzymen, Prebiotica & Probiotica, Mineralen, Verzuurmiddelen, Lipiden, en Anderen), Per Vorm (Droog en Vloeibaar), Per Vee (Pluimvee, Varkens, Herkauwers, en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Feed Enzymes Market,Feed Enzymes,Feed Enzymes Industry,Global Feed Enzymes Market,Feed Enzymes Market Size,Feed Enzymes Market Share,Feed Enzymes Market Demand,Feed Enzymes Market Trends,Feed Enzymes Market Analysis,Feed Enzymes Market Growth,Feed Enzymes Market Research Report