header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zonnebatterijen zal tegen 2030 een CAGR van 16,50% laten zien

Sep 7, 2023 7:10 PM ET

Marktoverzicht

Market Research Future (MRFR)’s rapport “Informatie over de markt voor zonnebatterijen per type, eindgebruik en regio – voorspelling tot 2032″; De markt voor zonnebatterijen kan groeien van USD 0,23 miljard in 2023 tot USD 0,79 miljard in 2032, met een verbluffend tempo van 16,50% van 2023 tot 2032.

Zonnebatterijen slaan vaak elektrische energie van de zon op en geven deze weer vrij. Ze zijn gemaakt van lithium-ion of loodzuur batterijen. Ze zijn oplaadbaar en kunnen worden gebruikt om extra energie op te slaan in zonnecelsystemen. Er zijn verschillende toepassingen voor zonnebatterijen, waaronder oplaadstations op zonne-energie, opslag in energiecentrales en off-grid opslagsystemen. De industrie breidt zich uit als gevolg van de stijgende vraag naar opslagmogelijkheden voor groene energie.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10621

Concurrentielandschap van de markt:

  • Tesla
  • LG
  • CATL
  • Loom Solar
  • Panasonic
  • BAE Batterien GmbH
  • BYD Co. Ltd.
  • EnerSys
  • Lichtgevend
  • Exide
  • Okaya
  • Amaron
  • HBL Vermogen
  • Batterij Basis
  • Eastman

Drijfveren voor de markt:

Het gebrek aan olie, kolen en andere fossiele brandstoffen heeft de vraag naar op technologie gebaseerde hernieuwbare energie doen toenemen. De toepassing van opslagtechnologieën voor zonnebatterijen en hogere industriële investeringen zijn de drijvende krachten achter de stijging van de markt. De prijs van steenkool en aardgas is gestegen, waardoor de gemiddelde commerciële stroomprijs internationaal is gestegen.

Ondanks eerdere prijsstijgingen van apparatuur als gevolg van hoge grondstof- en energiekosten, helpen hogere aardgas- en steenkoolprijzen zonnebatterijen om concurrerend te blijven. Contracten met vaste prijzen voor hernieuwbare energie die fungeren als vangnet tegen stijgende spotmarktprijzen hebben de waarde van deze bilaterale overeenkomsten verhoogd. Hogere elektriciteitskosten vertalen zich niet in hogere overheidssubsidies voor zon-PV omdat meer dan 90% van alle wind- en PV-projecten langlopende PPA’s met vaste prijzen hebben via FIT’s of CFD’s.

Als reactie op de strenge regelgeving die de regeringen van veel landen hebben ingevoerd om de afhankelijkheid van eindige hulpbronnen te verminderen, is de toepassing van milieuvriendelijke en economisch haalbare energieoplossingen wereldwijd aanzienlijk toegenomen. Dit is een van de belangrijkste elementen die de expansie van de markt beïnvloeden. Om aan de voortdurende energiebehoeften van de wereldbevolking te voldoen, worden fotovoltaïsche systemen ook vaak gebruikt in netwerksystemen die zijn aangesloten op het regionale elektriciteitsnet. Daarnaast worden ze gebruikt in straatlantaarns op zonne-energie, wat de groei van de markt bevordert om een snelle terugverdientijd te garanderen voor aanzienlijke investeringen. Zon-PV-systemen worden verder gebruikt in intelligente netwerken om het netwerk van elektriciteit te voorzien tijdens perioden van grote vraag.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10621

De stijgende vraag naar hernieuwbare energiebronnen, de schamele daling van de koolstofuitstoot en onze afhankelijkheid van conventionele brandstoffen zijn allemaal resultaten van de toegenomen interesse in PV-technologie. De toegenomen behoefte aan energie in ontwikkelingslanden zoals India, China en Thailand heeft er ook toe bijgedragen dat de groei van zon-PV in 2019 22% hoger ligt dan die van wind- en waterkracht. De snelle industrialisatie en verstedelijking dragen bij aan de toenemende vraag.

Om de transportkosten te verlagen, stappen steeds meer mensen over op elektrische voertuigen, waardoor de vraag naar elektrische batterijen toeneemt. Bedrijven worden aangespoord om opslagfaciliteiten te gebruiken die prestatiegericht zijn. De ontwikkeling van systemen die zowel stationaire als mobiele batterijen ondersteunen zal worden gestimuleerd door de focus van veel bedrijven op in zonne-energie geïntegreerde oplaadstations voor elektrische voertuigen, waardoor de markt voor zonnebatterijen in de verwachte periode zal groeien.

Beperkingen

De hoge installatie- en onderhoudskosten van zonnebatterijen vormen de grootste belemmering voor ondernemers in deze sector. Regelingen van de overheid met belastingkredieten en subsidies zijn momenteel erg belangrijk voor de opslag van zonnebatterijen. Bovendien moet gedestilleerd water worden gebruikt in het systeem en moet het dagelijks worden ververst. Als gevolg van deze problemen zijn toepassingen voor zonnebatterijen beperkt tot kleine woonwijken.

Marktsegmentatie

De markt voor zonneaccu’s is onderverdeeld in de segmenten loodzuur, flow en lithium-ion.

Op basis van eindgebruik is de markt onderverdeeld in drie categorieën: commercieel, residentieel en industrieel.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-battery-market-10621

Regionaal inzicht

Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel veroveren in de onderzoeksperiode. De industrie voor zonnebatterijen groeit als gevolg van de stijgende industriële sector in het gebied. Deze batterijen kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals fabrieken en als energiebron voor elektronische apparatuur. Snelgroeiende landen in het Aziatisch-Pacifisch gebied leggen veel nadruk op de industriële sector, die naar verwachting de komende jaren een van de belangrijkste eindgebruikmarkten voor zonnebatterijen zal zijn. China en India behoren tot deze landen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor Managed Pressure Drilling

Offshore ontmantelingsmarkt

Markt voor tractietransformatoren

Markt voor railkokersystemen

Energie Oogst Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Solar Battery,Solar Battery Market,Solar Battery Market Share,Solar Battery Market Research Report,Solar Battery Market Size,Solar Battery Market Trends