header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de schaliegasmarkt zal tegen 2032 USD 96,8 miljard bedragen, met een CAGR van 5,90% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Sep 7, 2023 7:07 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), ” Shale Gas Market Information by Technology, End User, and Region – Forecast till 2032″, kan de markt voor schaliegas groeien van 61,2 miljard dollar in 2023 tot 96,8 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 5,90% van 2023 tot 2032.

Schalieformaties bevatten aardgas dat “schaliegas” wordt genoemd en dat gevangen zit in minuscule of submicroscopische poriën. Dit aardgas bestaat uit zowel natuurlijk voorkomende koolwaterstofgassen als organisch materiaal (dode planten en dieren). Methaan (CH4), de belangrijkste koolwaterstof waarnaar exploratiebedrijven op zoek zijn, maakt vaak 70% tot 90% van het schaliegas uit. Dit gas wordt gebruikt voor energieproductie, huisverwarming en koken.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11778

Concurrentielandschap van de markt:

  • Southwestern Energy Company
  • EQT Corporation
  • Equinor ASA
  • Repsol SA
  • SINOPEC
  • Chesapeake Energie Maatschappij
  • Shell PLC
  • Exxon Mobil Corporation
  • Chevron
  • PETROCHINA/Shs

Drivers van de markt:

Van 15.213 miljard kubieke voet in 2015 tot 26.139 miljard kubieke voet in 2021 is de productie van schaliegas in de VS de afgelopen zeven jaar met meer dan 70% gestegen. De productie van schaliegas kan stijgen als gevolg van het boren van nieuwe putten. Er wordt aangenomen dat Canada aanzienlijke conventionele gasreserves bevat, ondanks het feit dat de VS er jarenlang sterk afhankelijk van waren voor hun aardgasvoorziening, vóór de recente schaliegashausse in het land.

Omdat de traditionele aardgasvoorraden uitgeput raken, is schaliegas een van de onconventionele opties waar de Canadese industrie zich op richt. Om uiteindelijk het gat in de schaliegasproductie te dichten, worden er momenteel schaliegasafzettingen onderzocht en geproduceerd in Alberta, British Columbia, Quebec en New Brunswick.

Alternatieve aardgasbronnen zoals koolbedmethaan, schaliegas en tight gas worden steeds populairder als gevolg van de afnemende voorraden van traditioneel gas en de toenemende behoefte aan energie op wereldwijde schaal. De snelle technologische ontwikkelingen van schalieboringen zullen naar verwachting ook de groei van de industrie aanwakkeren. Schaliegas zit dicht opeengepakt in het schaliegesteente, maar hydraulische breuktechnieken, samen met geavanceerde horizontale boortechnieken, gestuurd boren en andere procedures, ontsluiten het economisch potentieel.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11778

Beperkingen in de markt:

Bij de winning van schaliegas wordt veel water gebruikt en komen gevaarlijke verontreinigende stoffen vrij. Als gevolg daarvan is de bezorgdheid over het milieu toegenomen en zijn activisten openhartiger geworden in hun kritiek, wat naar verwachting de industriële groei zal belemmeren. Niettemin wordt verwacht dat de technologische vooruitgang in niet-conventionele diep- en ultradiepwaterboringen de vraag in de sector zal doen toenemen.

Marktsegmentatie

Rotary, vertical en horizontal fracking zijn de drie schaliegastechnologieën. Het marktsegment voor verticaal fracken had het grootste marktaandeel in 2022. Dit is te danken aan de superieure prestaties op het gebied van prijs en verminderde koolstofafbraak in vergelijking met andere brandstofbronnen.

De segmentatie van de schaliegasmarkt omvat eindgebruikerssegmenten voor transport, energieopwekking, residentiële, commerciële en industriële toepassingen. In 2022 was het marktaandeel van de energieopwekkende industrie het grootst. De groei van de markt zal naar verwachting profiteren van de groeiende trend om elektriciteitscentrales om te schakelen van steenkool naar gas. Regeringen streven ernaar om schaliegas een groter deel van de nationale energiemix te laten uitmaken. Omdat elektriciteit schoner verbrandt dan andere fossiele brandstoffen, is het goed voor het grootste deel van de vraag op de wereldmarkt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/shale-gas-market-11778

Regionaal inzicht

Sinds 2022 (45,80%) heeft Noord-Amerika Shale Gas de leidende positie behouden dankzij een toename in horizontaal boren en hydraulisch breken om uitzonderlijk harde schalie te winnen uit aanzienlijke diepe ondergrondse afzettingen. Volgens het International Trade Centre konden de Verenigde Staten dankzij de toegenomen exploratie en productie hun toppositie als ‘s werelds grootste gasproducent in 2018 behouden. Door de opkomst van schaliegas zijn de Verenigde Staten niet langer een netto-importeur van aardgas, maar eerder een exporteur. Grote Amerikaanse spelers investeren veel in onconventionele ontwikkeling omdat het een betrouwbare methode is om de koolstofvoetafdruk te verkleinen.

De markt voor schaliegas in Europa heeft een enorme expansie doorgemaakt dankzij grote reserves, nieuwe eindgebruikers van hydraulische breuktechnologie, horizontaal boren en de ontdekking van nieuwe schaliegasbronnen. Terwijl de Duitse schaliegasmarkt het grootste marktaandeel had, groeide de schaliegasmarkt in het Verenigd Koninkrijk het snelst in Europa.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor industriële filtratie

Markt voor industriële ketels

Op stootkussen gemonteerde transformatormarkt

Markt voor Laagspanningsschakelaars

Markt voor fosforzuur brandstofcellen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contactgegevens: Contactgegevens: Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact us Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]
Keywords:  Shale Gas,Shale Gas Market,Shale Gas Market Share,Shale Gas Market Research Report,Shale Gas Market Size,Shale Gas Market Trends