header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De System On Chip-markt zal naar verwachting 208,54 miljard USD bereiken en van 2022 tot 2030 groeien met een CAGR van 8,30%.

Sep 7, 2023 4:00 PM ET

System On Chip-marktinzichten:

De System On Chip (SoC)-markt zal naar verwachting groeien van 119,34 miljard dollar in 2022 tot 208,54 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,30% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030). Toegenomen cyberaanvallen, de digitaliseringstrend en de integratie van geavanceerde technologieën zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de markt bevorderen.

Een System-on-Chip (SoC) is een complex halfgeleiderapparaat dat meerdere elektronische componenten en functies integreert op een enkele chip. Deze integratie omvat verschillende elementen zoals centrale verwerkingseenheden (CPU’s), grafische verwerkingseenheden (GPU’s), geheugen, input/output interfaces en meer. SoC’s dienen als het brein en het zenuwstelsel van elektronische apparaten, waardoor ze een breed scala aan taken efficiënt kunnen uitvoeren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2207

Belangrijkste spelers:

  • Intel Corporation Qualcomm Incorporated VS
  • Samsung Electronics Ltd Japan
  • NXP Halfgeleiders N.V. Japan
  • Toshiba Corporation Japan
  • Broadcom Limited Verenigde Staten
  • STMicroelectronics N.V. Verenigde Staten
  • Apple Inc, Verenigde Staten
  • MediaTek Inc, Verenigde Staten,

zijn de belangrijkste leveranciers op de System On Chip-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/system-on-chip-market-2207

Regionale analyse van de System On Chip-markt:

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde System On Chip-markt domineren met het grootste marktaandeel in de regio. China, de Republiek Korea, Taiwan en Japan zijn de leidende landen voor de markt. Dit wordt toegeschreven aan de groeiende vraag naar consumentenapparatuur en het stijgende aantal klanten voor elektronische gadgets, die de markt naar verwachting zullen stimuleren.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de markt kennen. De VS en Canada zijn de toonaangevende landen in de regio Noord-Amerika. Dit is te wijten aan de toename in de toepassing van IoT geïntegreerd in consumentenapparatuur, waarvan wordt aangenomen dat het aan populariteit zal winnen tijdens de prognoseperiode.

System On Chip-marktsegmentatie:

Segmentatie per type: Digitaal, Analoog, Gemengd Signaal en Overig.

Segmentatie per producttype: Geavanceerde Multicore, Waardevolle Multicore en Basis SoC

Segmentatie per fabricagemethode: Volledig aangepast, standaard cel en FPGA

Segmentatie per toepassing: Consumentenelektronica, Telecommunicatie, Auto’s en Andere.

Segmentatie per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2207

De System-on-Chip (SoC)-markt heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt en heeft een revolutie teweeggebracht in de elektronica-industrie door ongekende niveaus van integratie, prestaties en efficiëntie te bieden. SoC’s zijn het kloppende hart geworden van talloze apparaten, van smartphones en tablets tot IoT-apparaten en autosystemen. Dit artikel onderzoekt de factoren die de groei van de SoC-markt stimuleren, de belangrijkste spelers en de transformerende impact die het heeft op verschillende industrieën.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapportindustriële Ethernet-switches – voorspelling voor 2030

LAN-kabel marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor MEMS en sensoren – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor bewegingscontrole – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  System On Chip Market,System On Chip Market Size,System On Chip Market Share,System On Chip Market Trends,System On Chip Market Growth