header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor beeldsensoren zal naar verwachting 42,2 miljard dollar bereiken tegen 2032, met een CAGR van 9,60% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Sep 7, 2023 4:00 PM ET

Met een uitzonderlijke CAGR van 9,60% tijdens de prognoseperiode zal de wereldwijde markt voor beeldsensoren naar verwachting stijgen van een waarde van USD 20,2 miljard in 2023 tot ongeveer USD 42,2 miljard tegen het einde van het jaar 2032.

Belangrijkste speler

  • Sony Corporation (Azië) Limited
  • Samsung Halfgeleider Limited (Zuid-Korea)
  • Omni Vision Technologies Limited
  • PixArt Imaging Limited (Vietnam)
  • K. Hynix Inc. (Seoul) Limited
  • Teledyne Technologies (VS) Limited

zijn de toonaangevende bedrijven op de markt voor beeldsensoren.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/850

De geautomatiseerde beeldsensor is een geavanceerd en eigentijds fotogevoelig elektrisch apparaat dat snel en eenvoudig lichtinput omzet in digitale gegevens. De twee meest gebruikte beeldsensoren zijn geavanceerde complementaire metaaloxidehalfgeleidersensoren (CMOS) en CCD-sensoren (charged coupled device). De markt voor beeldsensoren is enorm. Deze beeldsensoren zijn ontworpen om klanten te voorzien van een sterk verbeterde beeldkwaliteit, uitzonderlijke frames tegen een redelijke prijs, dynamiek en hedendaags bereik samen met verminderde of gereduceerde ruis, verminderde of gereduceerde donkere stroom en een zeer gereduceerd stroomverbruik.

Moderne digitale camera’s en andere beeldverwerkingstechnologieën maken over het algemeen gebruik van beeldsensoren van hoge kwaliteit om de fundamentele kenmerken van een goed beeld vast te leggen en relevante of belangrijke informatie over het geavanceerde beeld te produceren. Andere hedendaagse toepassingen voor beeldsensoren zijn onder andere verbeterde detectie, U.V. spectroscopie, optische coherentie tomografie en, in het bijzonder, sorteerinspectie.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=850

Het marktaandeel van beeldsensoren stijgt. De markt voor beeldsensoren zal naar verwachting worden gedreven door de marktpenetratie van beeldsensoren in auto’s, de trend naar downsizing in veel sectoren, de hedendaagse dubbele camera’s in smartphones en geavanceerde tablets en de grote vraag naar hoogwaardige medische beeldvormingsoplossingen. Daarnaast wordt verwacht dat de markt voor beeldsensoren tijdens de geschatte periode zal worden afgeremd of beperkt door stijgende prijzen voor geavanceerde productieprocessen.

De diverse toepassingen van beeldsensoren in hedendaagse industrieën behoren tot de belangrijkste trends in de marktontwikkeling. Voor een andere winstgevende beeldsensorbusiness hebben bedrijven als Sony Corporation zich nu ontwikkeld tot een volledig onafhankelijke onderneming. De meest recente en meest lucratieve activiteit van het bedrijf is de beeldsensor, wat ook hun belangrijkste concentratiegebied is. Het multifunctionele gebruik van basisbeeldsensoren in moderne smartphones en de ontwikkeling van krachtige DSLR-camera’s van verschillende fabrikanten, zoals Nikon Limited en Sony Corporation, zijn enkele van de elementen die bijdragen aan de aanzienlijke winstgevendheid van de huidige halfgeleiderindustrie. Samsung steekt veel energie in de ontwikkeling van zijn nieuwe geavanceerde pixeltechnologie, bekend als ISOCELL, op het uitgebreide gebied van CMOS-beeldsensoren.

Op basis van de marktomvang per land zijn er vier hoofdgebieden in de wereld die het grootste deel van de wereldwijde beeldsensorindustrie uitmaken: Noord-Amerika, Europa, de regio Azië-Pacific en de Rest van de Wereld (RoW). Het gebied van industriële beeldsensortoepassingen is vrij breed; je moet elke marktdeelnemer begrijpen. Het valt niet te betwisten dat de vooruitzichten zijn beïnvloed, ondanks de COVID-19 gebeurtenissen.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-850

Regionale inzichten:
Tijdens de verwachte periode van 2019 tot 2024 zal de wereldwijde markt voor beeldsensoren naar verwachting aanzienlijk groeien. De markt voor beeldsensoren is geografisch onderverdeeld in Noord-Amerikaanse landen, Europese landen, landen in Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door de concentratie van grote internationale spelers in Azië-Pacific zal deze regio naar verwachting de groeiende NEMS-markt domineren in het verwachte decennium.

Marktsegmentatie:

Naar structuur: Volgens verschillende factoren, waaronder industrialisatie, infrastructuur, de ontwikkeling van talrijke grootschalige industrieën, een toename van talrijke infrastructurele ontwikkelingsprojecten, een stijgende levensstandaard in stedelijke steden, snelle verstedelijking en een indrukwekkend stijgende vraag, zal de wereldwijde markt voor beeldsensoren naar verwachting een grote substantiële groei doormaken tijdens de voorspelde periode.

Verdeling naar servicevooruitzichten: De markt voor beeldsensoren wordt gedreven door het toenemende gebruik van geavanceerde CMOS-beeldsensoren in consumentenelektronica zoals tablets, smartphones en pc-camera’s. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld vormen de segmenten waaruit de wereldwijde markt voor beeldsensoren bestaat.

Er wordt voorspeld dat de groei in de bovengenoemde periode zal worden aangevuld door de toenemende behoefte van de industrie aan innovaties om de technologie te harmoniseren en de beeldsensor-markt te verbeteren. De Verenigde Staten domineren zonder twijfel de markt in Noord-Amerika.

Vooruitzichten voor Divisie per Toepassing: Moderne consumentenelektronica, de automobielsector, de bewakingssector, de medische sector en andere industrieën vormen samen de markt voor beeldsensoren. Moderne commerciële beveiliging, geavanceerde nachtbewaking, grensbeveiliging, de nieuwste drones en beveiliging van woningen zijn verdere categorieën van bewaking. De primaire medische sector is verder onderverdeeld in de meest recente oogheelkunde, endoscopie, chirurgie, mentale tandheelkunde en de huidige dermatologie.

De diverse onderdelen zijn ook onderverdeeld in geavanceerde ruimtevaart, hedendaagse barcodescanning, geavanceerde scanning van kopieerapparaten, fundamentele beeldscanning, identificatiesysteem voor bankbiljetten, geavanceerde biometrie, geavanceerde machine vision en fundamentele ITS.

Gerelateerde rapporten:

Haptisch Technologie Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport overde markt voor holografische displays – Wereldwijde prognose tot 2030

Ultrafast Laser-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Image Sensor Market,Image Sensor Market Analysis